Şimdi Ara

Gerçekten çok yanlızım ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var olan 2-3 arkadaşımı arıyorum, buluşalımmı diyorum hepsi meşgul, hepsi başka arkadaşlarıyla yada kız arkadaşlarıyla takılıyor. Discorddan bi arkadaşla konuşuyordum, kuzeni aradı, bize gelsene pizza film gecesi yapalım dedi, benim arkadaşta yok üşendim şimdi deyip geri çevirdi daveti. Lan hayatımda kimse beni evine film izlemeye davet bile etmedi. Arkadaşı o kadar kıskandım ki anlatamam. Sürekli bi arayanı soranı var, onu ilk planda tutan arkadaşı var. Dışarı çıkıp 2 turlamak, muhabbet etmek için kimseyi bulamıyorum ben daha. Harika bi hayatım var

• vosvos al kendine....

• Hocam ist Avrupa'daysan buluşalım
    Kış geldi sosyalliğimi arttırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz degilsin bana yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt

23 yaşındayım

• Ben de bir yıl önce İstanbul'a taşındığımda kimseyi tanımıyordum. O yalnızlık hissini dibine kadar yaşadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala çok yalnızım.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız değilsin,ben dahil çok kişi seninle aynı durumda
    ama şu açıdan bakabilirsin,çıkarcı ve işe yaramaz arkadaşların olacağına,hiç olmasın daha iyi.
    Yani ben böyle bakıyorum en azından

• Sanıyor musunuz ki çoğu kişinin samimi birlikteliği var? Aslında %98'i çıkar ilişkisi ve menfaat üzerine.

Not: 3 ve daha fazlası olan arkadaş gruplarını kastediyorum. İnsanın bir eşi ve bir arkadaşı olabilir bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 25 Aralık 2021; 19:55:30 >
  • Sonra ne oldu hocam

• farate kullanıcısına yanıt

Dating uygulamalarından birkaç kişiyle buluştum ama çok kötü insanlarla tanıştım. Sonra yalnızlık o kadar rahatsız etmemeye başladı.  

• Nasıl kötü yani ?

• nasıl kötü insanlar?

• Birisi HIV+ olduğunu bana dördüncü haftamızda söyledi. Birisinden uyuz bulaştı. Birisiyle duygusal bir yakınlık oluşmaya başladığında ve karakter olarak olgun birini bulduğumu düşünürken başkalarıyla konuştuğunu öğrendim ve sonuna kadar inkâr etti. Fiziksel, mental ve duygusal anlamda yıpratıcı bir süreç oldu.

@farate @07kubi07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 25 Aralık 2021; 21:17:39 >
  • Para harcama, para biriktir. Alışveriş yaparak kendini ödüllendir. Bol bol oku. İlim irfan ile yaşa. Yalnızlık en güzel böyle çekilir.

• rodiena17 kullanıcısına yanıt

ben yalnız olmak istemiyorum hocam, napıcam ben :(

• ben de ayni seyleri yasiyorum etrafta bu kadar insan olmasina ragmen bu kadar yalniz olmak cok tuhaf geliyo

• Çoğu sahte dostum buna emin ol

• NusretSamanci kullanıcısına yanıt

+1500

• arkadaş konusu biraz karışık görünüyor ama bütün insan ilişkilerine benziyor.

ne çeşit bir arkadaş istiyorsunuz bunu belirleyin önce.sinemaya cafeye oraya buraya gitmek içinse size bir kız arkadaş lazım ama çevrem olsun diyorsanız erkek arkadaş lazım ama ikisinde de mantık aynı.insanlar neden toplu yaşar yer mi yok taş devrinden beri bir aradayız geçinemiyoruz halbuki?çünkü birbirimizden faydalanıyoruz çöpü birileri hallediyor birileri elektrik veriyor yani fayda.arkadaş istiyorsanız önce sizin sunduğunuz bir şeyler olmalı bu illa para demek değil ama para sunarsanız herkes sizi para için kullanır diyelim zengin babanız bir araba aldı başka da bir olayınız yok.sizi sırf araba için çağırırlar ama diyelim güzel bir işiniz var insanların işine yarayan o zaman arabanız olmasa da olur.siz bir şeyler sunarken arkadaş olmak istediğiniz insanların da bir şeyler sunuyor olması gerekir ve sizin isteyerek ya da istemeyerek bu imkanlardan faydalanmanız gerekir o zaman al gülüm ver gülüm olur.diyelim migros'ta çalışan arkadaşınız var müdür ya da kasiyer önemli değil.gitmeniz lazım ya şunu arıyorum var mı yani bir şekilde bir iyiliği olması lazım size bu şekilde yakınlaşırsınız ama 10 senedir skoda falan bayisinde çalışan arkadaşınız var bir kere gitmemişsiniz sonra sıfır seat almışsınız adam söver size.yaş da önemli mesela yaşınız geçmiş bütün arkadaşlarınız evlenmiş bu durumda yabancılardan arkadaş bulmak gerekir bir şekilde tanışmak gerekir iş yeri arkadaşı ya da iş yerinde arkadaşının arkadaşı.

benim arkadaşlarım hep evlendi kendi dertleriyle uğraşıyorlar ve iş yerinde bekar 2 kişi var ikisi de ruhsal engelli yani bir hafta sonu gelin baklava yiyelim desem kimse gelmez çoluk çocukla uğraşıyor hepsi.arabayı ilk aldığımda konu komşu istedi verdim sonra kızdım bir daha vermedim 3 senedir kimse isteyemiyor hafta sonlarında boş yatırıyorum.halk eğitim açık öğretim'de çalışıyorum ama yaş 45 olunca gelen gidenle tanışmıyorum halbuki diğer arkadaş çevre yapmış her yerde çalışan her şey satan arkadaşı var yıllardır çalışınca ve benden genç olunca.hafta içi çok yorucu olup hafta sonu anca dinlenince ben arkadaş aramıyorum ama en son örümcek adama tek başıma gittiğimde çocuk yuvası gibiydi 2002'deki şimdi gidemiyorum mesela sonuncusuna.işti arabaydı çevreydi diyinceye kadar zaten yaşınız geçiyor o saatten sonra bekar erkek nereden bulacaksınız ya evleneceksiniz ya da eş dost akraba ile gezip arkadaş falan aramayacaksınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.