Şimdi Ara

Yandex den arayıp adresimi sordular :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arayan kim bilmiyorum ama yandex den arıyoruz dedi (yandex in ne olduğunu da kısaca açıkladı bilmiyosam diye) işte konuşmalarımız kaydediliyor falan deyip, adresleri güncelliyoruz adresinizi alabilirmiyiz dedi. ben de veremem dedim, güncelleme var sadece diyo denyö, adres ya da diğer herhangi bir bilgimi sizinle paylaşamam dedim ve teşekkür edip kapattı. ne yapmaya çalışıyo bunlar yahu reklam sms'leri yokmuş gibi bide bunlar çıktı başımıza

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    hahaha dolandirici iyi ki vermedin adresini yandex arar mi hay allah ya guldum yaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yandex 145 milyon $ lık bir bütçe ile bu işe girişti.Haberlerde falan çıktı. Yandex'in, 'SANAL MUHTAR' projesi.Ondan dolayı 74 milyonu tek tek arayıp adres topluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

hahaha dolandirici iyi ki vermedin adresini yandex arar mi hay allah ya guldum yaw

hayır yani gerçekten de yandex ten arıyor olsa ne olacak ki? vayyy gosgoca yandex bizi aradı deyip saçılacağımızı mı düşündü ne yaptı anlamadım.
  • Abi Isterse Başbakan arasin yinede paylasmayin kisiel bilgilerinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ne biliyim ben Yandex miyim? Bilmesi gereken sizsiniz" diye cevap verseydin keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Hocam yandex 145 milyon $ lık bir bütçe ile bu işe girişti.Haberlerde falan çıktı. Yandex'in, 'SANAL MUHTAR' projesi.Ondan dolayı 74 milyonu tek tek arayıp adres topluyorlar.

madem öyle bir proje var tek tek milleti arayacağına, gidip mıhtardan alsın toplu olarak (qapaq)  Yandex den arayıp adresimi sordular :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    yine de verme adresini arayanlara kisisel bilgileri paylasma

• Sirketi aradilar gecen gun yandex map e kayit icin, adres kapi numarasi gibi seyler sordular

• az önce aradılar

vermicem dedim
  • Yandexin isi gucu yok milleti tek tek arayip adresmi alacaklar yaw he he sacmalik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.