Şimdi Ara

Nasıl prezervatif alabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marketten almaya utaniorum neden bilmiyorum

Eczaneden alsam yine aynı şey

İnternetten kargo margo bekleyemem

Nasıl alcam millet nasi aliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bime gidiyorum ucuz diye iki çeşit OK alıyorum, kasaya bırakıyorum, kasiyer alıyor geçiriyor poşet istiyor musunuz diyor, yok teşekkürler diyorum, cebime atıyorum paketler küçük olduğu için, temassızdan ödeyeyim diyorum, tamam diyor kasiyer, kartı okutuyorum, faturayı alınca iyi günler kolay gelsin diyip çıkıyorum.

Ezilip niye büzülüyon oğlum sevişiyorsun işte karşındaki adam içinden "vay anasını satiyim millet sevişiyor" diye yüceltiyo seni. Dik duracan başını kaldırcan, sonra devam.

Adam bulup aldırcan demiş biri de ahahhaahah oğlum sevişmenin nesi garip. Bu özgüvensizlikle sevişecek kadın nası buluyosunuz hayret ettim, masturbasyon için mi aliyonuz napiyonuz?

Yapay Zekanın Yanıtı

Prezervatif Nasıl Alınır?

Prezervatif, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları (CYBE) ve istenmeyen gebelikleri önlemenin emniyetli ve etkili bir yoludur. Prezervatif almak için çeşitli seçenekler mevcuttur.

Bir prezervatif almak için yapabileceğiniz ilk adım, yerel eczanenizi ziyaret etmektir. Eczaneler tipik olarak çok çeşitli prezervatif markaları ve türleri taşır ve eczacılar, ihtiyaçlarınıza en uygun prezervatifleri seçmenize yardımcı olabilir.

Başka bir seçenek de prezervatifleri online satın almaktır. Birçok çevrimiçi perakendeci prezervatif satmaktadır ve bu seçenek gizlilik ve rahatlık sunar. Online sipariş verirken saygın bir perakendeci seçtiğinizden ve ürünlerinin kaliteli olduğundan emin olun.

Ücretsiz veya düşük maliyetli prezervatifler edinmenin başka yolları da vardır. Yerel topluluk sağlık merkezleri veya aile planlaması klinikleri genellikle ücretsiz veya düşük maliyetli prezervatifler sunar. Ayrıca bazı eyaletler ve kasabalar, okullar ve üniversiteler gibi yerlerde ücretsiz prezervatif dağıtma programları yürütmektedir.

Prezervatif seçerken doğru boyutu ve tipi seçmek önemlidir. Çok büyük veya çok küçük bir prezervatif güvenli olmayabilir veya patlayabilir. Lateks, poliüretan veya kuzu bağırsağı gibi prezervatifleri yapmak için kullanılan çeşitli malzemeler vardır. Bazı insanlar belirli malzemelere alerjiktir, bu nedenle sizin için en iyi olan malzemeyi seçmek önemlidir.

Prezervatif kullanımı hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bir sağlık uzmanına danışmalısınız. Doğru şekilde kullanıldığında prezervatifler CYBE'leri ve istenmeyen gebelikleri önlemede çok etkilidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yalwaririm bana yardim edin

• er.tik shop dükkanlardan

• Adam bulup aldırtacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir Banabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gidip eczaneye ben prezervatif istiyorum deyip hangisini istiyorsan söyleyeceksin bu kadar basit.

Bu normal bir şey, utanacak ne var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Gidip eczaneye ben prezervatif istiyorum deyip hangisini istiyorsan söyleyeceksin bu kadar basit.

Bu normal bir şey, utanacak ne var ?

O zaman marketten almak daha kolay değil mi

Eczanede garipsenecegimi adım gibi biliyorum

Konuyla alakasiz yani biraz alakali örnek

Bu tıpta ayıp yoktur lafı filan var ya hep öyle derlerdi ona guvenerek ben de bi igne yaptiracaktim hastaydim kotu durumdaydim igne kalcadan yapilacak, kadın hemsire erkek hemşire aradi sonra mecburen oflaya oflaya yaptı. Bunun gibi daha çok ornek yasadim. Lan hastayim geberiyom senin bana kalçadan igne yapmanda nasıl bir tahrik unsuru olabilir? Hani Türk tipi empati diyolar ya anana bacina olsa diye :D heh işte lan anam hemşire olsa bu durumda ben yine garip bir şey gormuyom lan hasta insan o durumda kim yapmış önemi mi var

Neyse çok uzattim

Yani bence de ayıp değil ama bu durumlara dusmek istemiom o yüzden, bir de daha onceden de slmadim

Garipsenmek istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Letgo dan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga bazı büyük marketlerde kendin okuttuğun kasalar oluyo tenha bi zamanda orda halledebilirsin.

• Bime gidiyorum ucuz diye iki çeşit OK alıyorum, kasaya bırakıyorum, kasiyer alıyor geçiriyor poşet istiyor musunuz diyor, yok teşekkürler diyorum, cebime atıyorum paketler küçük olduğu için, temassızdan ödeyeyim diyorum, tamam diyor kasiyer, kartı okutuyorum, faturayı alınca iyi günler kolay gelsin diyip çıkıyorum.

Ezilip niye büzülüyon oğlum sevişiyorsun işte karşındaki adam içinden "vay anasını satiyim millet sevişiyor" diye yüceltiyo seni. Dik duracan başını kaldırcan, sonra devam.

Adam bulup aldırcan demiş biri de ahahhaahah oğlum sevişmenin nesi garip. Bu özgüvensizlikle sevişecek kadın nası buluyosunuz hayret ettim, masturbasyon için mi aliyonuz napiyonuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 6 Temmuz 2021; 1:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Letgo dan al

• Vay zındık vay güreş mi var la yoğsam

• Şuan gidip market ve eczaneden almazsan bu senin için uzun bir süre tabu olarak kalacak o yüzden bir şekilde zorla kendini git al kırmızı okey kalın uçlu olan güzeldir ondan al

• Akşama çift kale maç var yani

Hepsiburada'dan sipariş et siyah kaplama ile geliyor rezil olmazsın kargoculara falanda ya da adam bul o alsın parasınıda ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Temmuz 2021; 3:1:56 >
  • self servis kasaları olan bir marketden al

• Getir

• Markete git özellikle kız kasiyer olan yere vur masaya al. Özgüvenin olsun

• Bimden çıtır çerezin yanında al anlaşılmaz...

• Uzak yerdeki marketten al hic alisveris yapmadigin yerden.surekli alisveris yaptigin yerden alirsan kendini kötü hissetme ihtimalin yuksek.hayirdir ne yapcan?şişirip balon mu yapmak istiyorsun?

• Getir bi mutluluk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.