Şimdi Ara

Nasıl en ucuz şekilde ehliyet alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derse falan gitmesem alsam kitabı motoru ilkyardımı kendim öğrensem, sonra sınavlarına girsem, direksiyon ve yazılı sınavı falan geçsem. (ki geçerim) en ucuz kaça getirebilirim ve nasıl olur bu? Bilen biri söylesin lütfen 750 800tl istiyolar kursa gitmesem bile saçma geliyo bu da bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 3 Ağustos 2009; 0:16:32 >

• En ucuz bilemem ama ben hiç derse gitmedim ve sınavlara sadece evde 2-3saat çalışabildem son 2 gün geçtim geçersin korkma.750-800çok para bizim burada bile 500lira civarı hemde istanbulda daha da ucuz nerede oturuyorsun.
  • tekirdağ çerkezköy. 2 3 tane kurs var bruda tabi geçiriyolar.
  • Ben 350 tl vermiştim kursa ama ilçeden aldım ben
  • en ucuz şekilde bütün sınavlardan tek seferde geçersen alırsın.
    ehliyet aşağı yukarı butun her yerde aynı fiyata gelir.sonuçta ucuz döner-pahalı döner yemiyosun.böyle soru olmaz :)
    olduda tek sınavdan kaldın, 2. birkez girmek istersen o zaman extra ücret ödersin.
  • ben de aynı durumdayım hocam.4 yıldır falan yazları araba kullanıyorum.şimdi kalkıp da direksiyon dersi için para ödemek koyuyo.

ya kurs mecburi mi?

sadece sınavlara girsek olmaz mı.hani param cok her derse özel hoca tuttum dersaneye gitmiom hesabı gibi
  • mecidiyeköyde 200-300 TL

English Time binasının olduğu yerde adamlar bağırıyor 200-300 TL diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kurslar çok gereksiz ya zaten bişey öğretmiyolar adam gibi ben kursa yazıldım ama derslere gitmedim sınavlara kendim çalıştım öyle aldım ehliyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito

mecidiyeköyde 200-300 TL

300 sadece kurs ücreti falandır bence ya, üzerine 250 civarı bide ehliyet harcı var
  • Babasının kursu olan yokmu ısmarlasın bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

quote:

Orijinalden alıntı: furkito

mecidiyeköyde 200-300 TL

300 sadece kurs ücreti falandır bence ya, üzerine 250 civarı bide ehliyet harcı var

zaten harç fiyatlarını eklesem 550 den aşağı söylemezdim

200den aşağı kurs bulanada helal olsun derim

• kurssuz sınava girsek olmuyo mu ya saçma bi sistem sanki

my sweet sixteen'de öyle değildi. çocuk direk sınava giriyodu hemen veriyolardı ehliyeti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.