Pinti.net'den cep telefonu almayı düşünüyorum.Daha önceden bu sitenin adını duymamıştım.Acaba güvenilir bir site mi? Ürünler garantili mi? Orjinal ürün mü satıyorlar?Sitede kredi kartıyla alışverişte güvenlik nasıl? Daha önceden bu siteden alışveriş yapanlar varsa görüşlerini paylaşmalarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
Görüşlerinizi bekliyorum...
yok mu bu siteyi bilen
bende bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum eğer buradan alışveriş yapan arkadaslar varsa bilgi verebilirler mi lütfen
evet güvenli mi? bekliyoruz cevap :)
Arkadaşlar ben bu siteden led tv aldım (paralel ithalat), üç gün sonra elime ulaştı firma olarak ilgili olduklarını söyleyebilirim en azından benimle ilgilendiler. Tv şuan elimde ve kullanmaya başladım, fiyat olarak istanbul bilişimden bile daha uygun.
Ben de PS3 Move Starter Paket almayı düşünüyorum, Şu an sadece bu sitede stoklarda görünüyor; çok kararsız kaldım. Çünkü hakkında hiçbir bilgim yok.
Burada satılan PS3 için 320GB J yazıyor. Bu J olayını araştırdığımda hiç güzel şeyler bulmadım hakkında. Demekki paralel ithalatçı olabilir. (J olunca bazı Blu-ray ve dvd leri açmamış)
12.04.2011 de bu siteden nokıa c7 telefon aldım fiyatı gerçekten çok uygundu kvk garantisi yoktu sadece 2 yıl ithalatçı firma garantisi vardı bende garantili ve ucuz diye telefonu aldım almaz olaydım lanet olsun aldığım güne telefonun şarjı 1 gün bile dayanmıyor bataryası kapağı açar açmaz düşüyor bir gariplik vardı şarj cihazındadır diye düşünerekten 10 gün kadar kullandım iade etmedim başka arkadaşlarımdan aldığım ince uçlu nokıa şarjıyla denedim ama bir değişiklik olmadı firmaya 2 kez gönderdim 1.gönderdiğimde şarj akımlarını buradaki cihazlarımızla kontrol ettik bir sorun yok dediler eyvallah dedim aynı sorun çıkarsa birdaha geri almam dedim ve geri aldım kargo ücretini de bana ödettiler telefonu aldığım gibi denedim ertesi gün yine aynı sorunla karşılaştım tekrar aradım firmayı.bana dedikleri aynen şuydu yeni bataryalar 5-6 kez kullanıp şarj ettikten sonra gerçek gücünü gösterirler diye bir cümleydi nokıa destek hattını aradım ve başka satıcılara sordum aksini iddia edip öyle şey olur mu aksine batarya ilk kullanımda en yüksek performansını gösterir dediler şüphelendim firmaya tekrar iade ettim yine sorun yok dediler başka servislerin dedikleri önemli değil bizim t.servisten çıkan rapora göre tlf nzu değiştirir yada para iade si yapabiliriz dediler telefonumu 1 hafta boyunca bir takım kişiler kullanmış mesajlar ve telefon no ları tlfnumda kayıtlı kalmış.. bana dedikleri yine aynı şekilde genel bakım yapıldı şarj süresi normal belirtilen arızaya rastlanmadı düşünebiliyor musunuz beni 1 hafta rapor çıkmadı diye oyalayıp telefonumu başkasına kullandırtmışlar şaka gibi. Şarj akımlarını başkasına telefonumu kullandırtarak kontrol etmişler ve bana bir sorun yok deyipte geri gönderdiler şarjı dolu olarak ve yine kullanmadığım halde 1 günde şarjı bitti o yüzden mağdurum kesinlikle tavsiye etmiyorum evt satarken çok iyiler netten onayladığın gibi tlf la arıyorlar ama telefonları kusurlu mal ve bunu geri almadılar aksine tamir bile etmeden sorun yok deyip kargo ücretinide yansııtıp bana iade ettiler şuan tüketici mahkemesinde dava açmaya karar verdim KESİNLİKLE BU SİTEDEN BİŞİY ALMAYIN SATTIKLARI MAL KUSURLUYDU VE ARKASINDA DURMADILAR
Arkadaşlar pinti net güvenlir bir site değilkesinlikle üye olmayın ve ürün satın almayın ucuz gördüğünüz ürünü üye olup satın alıyorsunuz 4 gün sonra da arıyorsunuz neden gönderilmiyor diye stoklarımız da kalmamış alt sekment ürün var onu gönderelimdiyorlar tamamen çakallık yapılıyor. kimseye tavsiye etmiyorum ihbarediyorum.com da yazdım
bari kimse enayidurumuna düşmesin üye ol ürünü satıl al sonra ürün kalmasın ne hikmetse üye olur olmaz ürün stoktan kaldırılıyor
Arkadaşlar sitelerden alışverişlerde her zaman stoklarla ilgili problem yaşarsınız. Pinti.nette Bir problem yaşanmaz. Çünkü aldığım ürünlerde ya hemen geri dönüş yapılıyor. Yada aradığım zaman mutlaka görevli birine ulaşabiliyorum. Ayrıca fiyatlarıda gayet uygun. Ben sonuna kadar tavsiye ederim.
bence kesinlikle güvenilir bi site, belki ürününe göre herkes için memnuniyet sağlanamamış olabilir ama, ben bir led tv aldım aynı gün kargoya teslim edildi ve ertesi gün elimde oldu. teşekkürler pinti.net...
arkadaşlar ben pinti.net ten 1 adet asus netbook aldım. almadan önce de aklıma takılan ne varsa aradım bilgi aldım ilgili kişiden. kargonun ne zaman çıkacağını tahmini ne zaman ulaşacağını sorun çıkarsa ne yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde anlattılar. gelelim güvenlik olayına. adamların öncelikle sitelerinde güvenlik sertifikası var. özellikle sipariş vermeden önce bu sertifikanın olup olmadığına baktım. zaten şöyle bir durum da var bildiğim kadarıyla. eğer sitenin güvenlik sertifikası yoksa bankalar sanal pos cihazı vermiyorlar. adamlarda da bi sürü bankaya taksit seçeneği var. güvenli olmasa bankalar ne sanal posunu kullandırır nede taksit yapar. burda bi arkadaş telefon aldığını telefonun bozuk çıktığını söylemiş. tüketici hakları diye birşey var öncelikle o konuda bilgi sahibi olmamız lazım. siz telefonu aldınız bozuk çıktıysa iade etme hakkınız var. diyelim ki cihaz 1 yıl sonra bozuldu. onda da aldığınız yerle değil direkt olarak yetkili teknik servisle görüşmeniz lazım. eğer aldığınız yerle muhatap olursanız ürünün tamir süresi uzar. ürünü aldığınız yere götürüp çözüm arayana kadar yetkili teknik servise götürmek size vakit kazandırır. diğer arkadaşım da demiş ki aldığım ürün yok dendi daha düşük model bi ürün önerildi. o zamanda diyeceksiniz ki benim satın aldığım ürün bu özelliklerde bana bu ürüne eşdeğer ya da daha iyi özellikte ürün önerin. ayrıca ben internetten çok alışveriş yaptım. hepsiburada hızlıal ereyon vs. vs. hepsiburadadan aldığım ürünü 1,5 ay gelmesini bekledim. ordaki arkadaşlar tenezzül edip dönüş yapmadığı gibi gönderdiğim mesajlarıma da cevap vermedi. 1,5 ay boyunca hiçbir muhatap bulamadım elim kolum bağlı bekledim. siz yine dua edin bu adamlar arayıp ürün yok deyip yerine ürün önermişler. şunu da unutmayalım ki bir sürü alışveriş sitesi ve bu sitelerde milyonlarca ürün var. bütün ürünleri stokta tutmaları imkansız bi durum. en büyüğünden en küçüğüne bütün internet siteleri ürün satıldığında toptancıdan distribütörden falandan filandan alıyolar. o yüzden de de zaman zaman ürünü temin edemiyoruz demeleri oldukça normal. bu tarz durumlarla karşılaşmamak için ürün almadan önce pinti.net gibi karşınızda muhatap bulabileceğiniz sitelere telefon açıp detaylı bilgi alın. ben pinti.net i favori mağazalarım arasına çoktan ekledim. karşımda muhatap var, fiyatlar uygun, hızlı kargo yapıyorlar, taksit seçenekleri de geniş. ben sorun yaşamamak için bilinçli müşteri olunması taraftarıyım. pinti.neti de herkese tavsiye ederim.
pinti.net e kadar hapsiburada nın bile tüketicilere karşı ne ayıpları var sanal alışveriş olmasından dolayı bu tür aksaklıklar olması doğal en önemlisi bir arkadaşın bahsettiği gibi telefonu olması ve aradığınızda telesekreter veya şikayet kaydı yerine kanlı canlı gerçek bir insanla muhatab olabilmeniz... çoğu meşhur sanal alışveriş sitelerinde bu imkanda yok
bende televizyon aldım pinti.net ten teşekkür ediyorum kendilerine LG 32lv5500 almıştım ödemeyi de yapmıştım fakat ellerinde yokmuş , bana daha üst modeli olan LG32LV570S gönderdiler gönderiyorlar ve aradığımız zamanda telefonlarına cevap veriyorlar güvenlidir. tavsiye ederim
pinti.net'e teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ismail surek
bende televizyon aldım pinti.net ten teşekkür ediyorum kendilerine LG 32lv5500 almıştım ödemeyi de yapmıştım fakat ellerinde yokmuş , bana daha üst modeli olan LG32LV570S gönderdiler gönderiyorlar ve aradığımız zamanda telefonlarına cevap veriyorlar güvenlidir. tavsiye ederim
yorum için sağol bende alışveriş listeme ekleyeyim
samsung galaxy ace aldım bu siteden. saat 16.15 te satın aldım ertesi gün aynı saat olmadan elime ulastı. faturası ve ıthalatcı fırma garantı belgesi ile. cok hızlı gonderı sıstemı var. daha oncelerı hepsıburada.com dan alısverıs yapıyordum. ne muhatap olabılecegın bır ınsan nede bır numara var. mesaj atıyorsun 2-3 gun sonra cevap gelıyor. 2-3 kez magdur ettıler benı. bu adamların bır numarası var ve arayıp ellerınde varmı yokmu sorabılıyorsun. sorup teyyıd alırsan farklı bır urun gelme rıskınede gırmemıs oluyorsun. yenı basladım alısverıs yapmaya ve ılk alısverısım sıkıntısız oldu. ınsallah bundan sonrakılerde sıkıntısız olur. musterılerı ıle ılgılenmeye devam ederlerse en ıyı alısverıs sıtelerınden bırı olurlar. pcdepo adlı sıtedende bılgısayar almıstım yakın zamanda onlarda ilgili ve hızlılar. elektronıkte bu ıkısı sımdılık favorım :D
quote:
Orijinalden alıntı: nabaki
samsung galaxy ace aldım bu siteden. saat 16.15 te satın aldım ertesi gün aynı saat olmadan elime ulastı. faturası ve ıthalatcı fırma garantı belgesi ile. cok hızlı gonderı sıstemı var. daha oncelerı hepsıburada.com dan alısverıs yapıyordum. ne muhatap olabılecegın bır ınsan nede bır numara var. mesaj atıyorsun 2-3 gun sonra cevap gelıyor. 2-3 kez magdur ettıler benı. bu adamların bır numarası var ve arayıp ellerınde varmı yokmu sorabılıyorsun. sorup teyyıd alırsan farklı bır urun gelme rıskınede gırmemıs oluyorsun. yenı basladım alısverıs yapmaya ve ılk alısverısım sıkıntısız oldu. ınsallah bundan sonrakılerde sıkıntısız olur. musterılerı ıle ılgılenmeye devam ederlerse en ıyı alısverıs sıtelerınden bırı olurlar. pcdepo adlı sıtedende bılgısayar almıstım yakın zamanda onlarda ilgili ve hızlılar. elektronıkte bu ıkısı sımdılık favorım :D
sn nabaki öncelikle hayırlı olsun, bende ace için fiyat araştırması yapıyorum, aynı zamanda garanti veren firmayada önem veriyorum, aldığınız telefonun garanti belgesinde telpa mı genpa mı başarı mı yazıyor, veya bununla ilgili bir bilgi verebilirmisiniz