Şimdi Ara

pinti.net güvenilir bir site mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle siteler deki ürünler de genelde Malesya'dan gelme ürünler oluyor. ve Romları farklı oluyor. Eğer uzun vade de kullanmak istiyorsan bence 50-60 TL nin önemi yok. KVK alman daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/pintinet

pinti.net 7 şikayet diğer firma 14773 şikayet. diğer firma dediğim popüler bir alışveriş sitesi.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/hepsiburadacom

• ustat buyuk basın derdıde buyuk olur ... ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

quote:

Orijinalden alıntı: nabaki

samsung galaxy ace aldım bu siteden. saat 16.15 te satın aldım ertesi gün aynı saat olmadan elime ulastı. faturası ve ıthalatcı fırma garantı belgesi ile. cok hızlı gonderı sıstemı var. daha oncelerı hepsıburada.com dan alısverıs yapıyordum. ne muhatap olabılecegın bır ınsan nede bır numara var. mesaj atıyorsun 2-3 gun sonra cevap gelıyor. 2-3 kez magdur ettıler benı. bu adamların bır numarası var ve arayıp ellerınde varmı yokmu sorabılıyorsun. sorup teyyıd alırsan farklı bır urun gelme rıskınede gırmemıs oluyorsun. yenı basladım alısverıs yapmaya ve ılk alısverısım sıkıntısız oldu. ınsallah bundan sonrakılerde sıkıntısız olur. musterılerı ıle ılgılenmeye devam ederlerse en ıyı alısverıs sıtelerınden bırı olurlar. pcdepo adlı sıtedende bılgısayar almıstım yakın zamanda onlarda ilgili ve hızlılar. elektronıkte bu ıkısı sımdılık favorım :D

sn nabaki öncelikle hayırlı olsun, bende ace için fiyat araştırması yapıyorum, aynı zamanda garanti veren firmayada önem veriyorum, aldığınız telefonun garanti belgesinde telpa mı genpa mı başarı mı yazıyor, veya bununla ilgili bir bilgi verebilirmisiniz

Teşekkürler. fiyat olarak en mantıklısı buydu. 570 tl 12 taksite aldım ben.
    distrübütör firma EVO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
    darty mağazasında satılan telefonlarında bir kısmı (yada hepsi-hepsini kontrol etme şansım olmadı) aynı firmanın garantisinde.
    iphone - samsung - nokia ve sony ericsson distrübütörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabaki -- 14 Şubat 2012; 10:05:55 >

• Arkadaşlar bugün teslim aldığım samsung galaxy s2 pinti.com.tr.den aldım... Ürün kullanılmış çıktı!... Tabi ki bu işi öyle ustaca yapmışlar ki, kargo firması kapıma getirdiğinde onun huzurunda açtım paketi telefonun bandrolü vs. açılmamış sıfır kutusun da gibi, şarj aleti kulaklığı vs. orjinal poşetinde hiç şüphelenmedim ancak aksesuarlarından biri (el taşıma ipi neyseki cok mühim değil) çıkmadı kutudan... Kutu kontrol edilmiştir diye iki tarafından bantlanmış...Biraz şüphelensem tutanak tutturup geri iade edecektim kısaca paket muntazam telefonu açana kadar her şey çok güzel ta ki;
    1. Telefonu şarj etmek için taktım, batarya yarısından biraz fazla doluydu..(sıfır telefonlarda bataryanın boş olması gerekmez mi?
    2. Telefonun müzikler bölümünde güncel yabancı ve türkçe şarkılar yüklüydü (10-15 adet parça zahmet edip silmemişte..)
    3. Galeriye girdim benden önceki kullanıcının (muhtemelen bayan) bol bol arkadaşları vs. ile farklı mekanlarda ist.da çektirdiği foto.lar mevcut!..
    4. Bir süre uygula kayıtlı telefonda...neyse;
    Sonuç olarak 1000 tl civarında bir ödeme yaptım bu siteye ve alırken sıfır kutusunda vs. diyerek almıştım..
    pinti.com.tr.nin hiç bir telefonu cevap vermiyor 3-4 saattir arıyorum...Şuan ne yapmam gerekiyor telefonun telpa vs. garantisi de yok (2 yıl firma garantili...) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: terry85

Arkadaşlar bugün teslim aldığım samsung galaxy s2 pinti.com.tr.den aldım... Ürün kullanılmış çıktı!... Tabi ki bu işi öyle ustaca yapmışlar ki, kargo firması kapıma getirdiğinde onun huzurunda açtım paketi telefonun bandrolü vs. açılmamış sıfır kutusun da gibi, şarj aleti kulaklığı vs. orjinal poşetinde hiç şüphelenmedim ancak aksesuarlarından biri (el taşıma ipi neyseki cok mühim değil) çıkmadı kutudan... Kutu kontrol edilmiştir diye iki tarafından bantlanmış...Biraz şüphelensem tutanak tutturup geri iade edecektim kısaca paket muntazam telefonu açana kadar her şey çok güzel ta ki;
    1. Telefonu şarj etmek için taktım, batarya yarısından biraz fazla doluydu..(sıfır telefonlarda bataryanın boş olması gerekmez mi?
    2. Telefonun müzikler bölümünde güncel yabancı ve türkçe şarkılar yüklüydü (10-15 adet parça zahmet edip silmemişte..)
    3. Galeriye girdim benden önceki kullanıcının (muhtemelen bayan) bol bol arkadaşları vs. ile farklı mekanlarda ist.da çektirdiği foto.lar mevcut!..
    Sonuç olarak 1000 tl civarında bir ödeme yaptım bu siteye ve alırken sıfır kutusunda vs. diyerek almıştım..
    pinti.com.tr.nin hiç bir telefonu cevap vermiyor 3-4 saattir arıyorum...Şuan ne yapmam gerekiyor telefonun telpa vs. garantisi de yok (2 yıl firma garantili...) ?

bir bardak soğuk su.

arkadaşlar yapmayın etmeyin bu devirde hem internetten hemde normaline göre bu kadar ucuz olan biryerden alırken hiç mi şüphelenmiyorsunuz yahu..birşey olsa muhattabın yok al uğraş dur şimdi.. site güvenilir diyenlerin hepsi mesaj sayısı 1 sırf bunu yazmak için üye olmuş sitenin kendi adamları galiba.. bunlar boş işler bizzat dükkan veya yeri olmayan siteden felan hiçbirşey alınmaz..hele böyle çok ucuzsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: terry85

Arkadaşlar bugün teslim aldığım samsung galaxy s2 pinti.com.tr.den aldım... Ürün kullanılmış çıktı!... Tabi ki bu işi öyle ustaca yapmışlar ki, kargo firması kapıma getirdiğinde onun huzurunda açtım paketi telefonun bandrolü vs. açılmamış sıfır kutusun da gibi, şarj aleti kulaklığı vs. orjinal poşetinde hiç şüphelenmedim ancak aksesuarlarından biri (el taşıma ipi neyseki cok mühim değil) çıkmadı kutudan... Kutu kontrol edilmiştir diye iki tarafından bantlanmış...Biraz şüphelensem tutanak tutturup geri iade edecektim kısaca paket muntazam telefonu açana kadar her şey çok güzel ta ki;

ben her zaman aradaki fiyat farkı risk almaya değer mi diye 10 kere düşünürüm ve hiç bir zaman evet değer demedimbüyük risk

• Firma yekilisi ile nihayet temasa geçebildik... Telefonun iknci el olmadığını yazılımla ilgili bir karışıklık olduğunu başka bir kullanıcının back up.nı yüklediklerinden dolayı galeride bazı dosyaların mevcut olabileceğini ilettiler ve hatta hemen isterseniz yeni bir telefonla değiştirelim dediler... Ben değiştirme gereği duymadım. Çünkü yaptığım bir kaç incelemeden sonra gerçekten ürünün sıfır olduğuna kanaat getirdim..

(ilgili site ile alakalı) Yanlış yönlendirme olmasın diye sonra dan bu gelişmeyi aktarmak istedim, yine de güvenip güvenmemek sizin elinizde ;)
  • Daha iyileri varken tavsiye etmem :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.