Şimdi Ara

Gelecek Mart 30 yaşıma giriyorum. Hiç sevgilim vs. olmadı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Reis estetik falan yaptır öyle evde göt büyükmekle olmaz bu işler.

• 30 yaşına kadar hiç bir cinsel deneyimin olmadıysa o yaştan sonra da bi cacık olmaz. Ölene kadar hep bakir gezersin öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Reis estetik falan yaptır öyle evde göt büyükmekle olmaz bu işler.

Yüzümdeki plastiği, çenemdeki dolguyu sevecek kadın sevmesin. Kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil plastik cerrahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum Limit

30 yaşına kadar hiç bir cinsel deneyimin olmadıysa o yaştan sonra da bi cacık olmaz. Ölene kadar hep bakir gezersin öyle.

Ne kadar boş bir yorum... Siz olayı kendinize bir seks kölesi almak gibi düşünüyor olabilirsiniz, benim için öyle değil.

• Sizin gibi kadınları istediğiniz vakit ihtiyaç gidermeye yarayacak bir aletten başka bir şey olarak görmeyenlerden tiksindiğim için blokluyorum ama senin onu anlama kabiliyetin olmayınca ne yazar?

• hocam bu ülkede milyonlarca kadın kızlı zarı diktirme ameliyatı oluyor gerdek öncesi.

benim kuzenimde sizin 24 yaşındaki versyonunuz gibi. bakir. evlenmeden asla diyor. bende asla bir erkekle münasebete girmemiş birini bulamayacaksın diyorum. allah ne ararsan onu karşına çıkarır diyor. gülümsüyorum.

bence takıntılarınızı bir kenara bırakın. anlıyorum toplumsal olarak böyleyiz böyle yetiştirildik. zor şeyler. ütopik geliyor ama iş sizde bitiyor.

geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.