Şimdi Ara

Üniversiteye başlayalı 3 hafta oldu ama bir kişiyle bile tanışmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır okula gidip geliyorum bir kişiye bile selam vermedim bir tane bile arkadaşım yok herkes birlikte takılıyor ben lobide tek başıma oturuyorum. Normalde insanlarla tanışmakta sorunu olmayan biriyim ama neden böyle olduğunu anlamadım

Sonraki dersime 2 saat var ben 2 saat boyunca kenarda tek başıma oturacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 16 Mart 2022; 1:23:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bölüm grubunuz varsa whatsapp discord ona katılabilirsin

Bölüm kantini varsa orada selam ver tanış

Ben 2021 girişliler wp grubundan tanıştım

• Normalde insanlarla tanışmakta sorunu olmayan biriyim

Buna pek inanmadım ben ama diyelim asosyal olmayan birisin derslerle ilgili birşey filan sor tanış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    O gruplara katıldım ama hiç muhabbete girmedim fazlada muhabbet olmadı zaten gruplarda

• Hocam aşırı girişken girdiği ortamda hemen dikkat çeken bir tip değilim ama insanlardan hiç bir şekilde utanmam çekinmem tanışmada sorunum yoktur (über güzel kızlar hariç)

• En çöp subhuman peasant tipler bile karı kızla takılıyor ben bunu hakedecek ne yaptım

• Benimde aynı. Çok zor çok. Millet zaten gruplaşmış çok zor bu saatten sonra.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben tanışmamayı tercih ederdim kendi açımdan söylüyorum. Tanıdık arkadaşın biriyle aynı üniversiteye düşmüşüz onun toksik grubuyla uğraşıp duruyorum keşke ünide yalnız başıma olsaydım belli bir süreye kadar(ilk 5-6 hafta). Güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 18 Ekim 2021; 17:55:49 >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Ne ara tanıştı da kaynaştı bunlar anlamıyorum

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnızlık iyidir de yapayalnız olmak bir kişiyle selamımın bile olmaması tuhaf ve yabancı hissettiriyor.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

Ben o hissi pek yaşamıyorum. Ama uzun bir srüe boyunca yalnız kalmak kötü bir şey tabi.

• Senden kaynaklanmiyor bildigin dislanmissin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 8 Mart 2024; 18:35:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi okuldasın yanıma nakil ol sevgili arkadas vs. ne istersen olalım BENDE YALNIZIM

• Üniversiteye başlayana kadar böyle bir sorunum olmamıştı tip yine aynı tip. Ve tip yüzünden olsa benden daha tipsiz olduğuna emin olduğum kişiler ortam kuramazlardı

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    ay git başımdan sapık mısın nesin

• Deformed lowkey keko erkekler ve kızlar bile kendi aralarında ortam kurmuş. Sistem herkesi bir gruba atarken ben sistemin bugına denk gelmiş olabilir miyim aslında hiç yokmuşum gibi ama varım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.