Şimdi Ara

Eliptik bisiklet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
69.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kız kardeşimle eliptik bisiklet almaya karar verdik fiyat aralığımıza uygun olarak Voit LC 400 modelini gözümüze kestirdik, iyi bir alete benziyor marka açısından falan. İnternette pek bi kullanıcı yorumu göremedim eğer kullanan varsa ürünü anlatabilir mi ya da başka bi alet tavsiye edebilecek olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ve internetten güvenerek alabileceğimiz bi site önerisi olan varsa onlarda cevaplayabilirler. Teşekkürler şimdiden

• ben voit aldım hata firma gönderdikten sonra parasınık ödedim firma ismini hatırlamıyorum şuan için, voit marka diskli aldım, almışken mutlaka diskli al ve oturmalı alma, ilk başta oturmalı almadığıma pişman olmuştum ama sonra görüşlerim değişti, voit kendi ücretsiz kurmaya geliyoır, disklilerde surtunme olmadıgından ses olmuyor digerlerinde yanık kokusu ve surtunme oluyor, 2 saatlık kullanımda bıle alette ısınma olmuyor /( kısın ), koşu bandından daha ıyı kosu bandı elektrık tuketıp ses yapıyor,

kademeleri var en alt kademeyı kullanırsan vucudu fazla zorlamıyor kasa cevırmıyor, dereceyı artırırsan 1 ayda baldırlarda neredeyse kaslar cıkmaya başlıyor,

zayıflama konusuna gelınce ıse çok terletmedıgınden aşırı zayıflatmıyor, kondusyon aleti sağlıklı kalmak ıcın ıdeal, tavsıyem sauna eşofmanı gıbı bır gıysıyle kullanırsan zayıflayabılırsın, puan olarak disklilere 10 uzerınden 10 verırım.
  • baktığın urun kayıslı model nekadar az ozellık olursa okadar guzel, kalıtelı urunler daha sadedir, kayıs zamanla yıpranıyor cok ses cıkarıyor., voıtın en ucuz dısklısını bıle alsan ısını gorur ben 2 sene once sanırım 500 e almıstım
  • kayıslı kokuda yapıyor
  • peki bu fiyat aralığından önerebileceğiniz manyetik bi eliptik bisiklet var mı. Voit Ec-850 ile voit d 40'ı gördüm az önce manyetikmiş sanırım ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftonez -- 11 Ocak 2014; 13:41:19 >
  • bana göre manyetik diskli olsun marka model onemlı değil
  • Voit d-40 ya da dynamic 950 arasında karar vermeye çalışıyoruz ikiside manyetik falan tek farkı voit'in normal bisiklet fonksiyonuda olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftonez -- 12 Ocak 2014; 12:42:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir yıldır Dynamic 950 kullanıyorum. Tavsiye etmem.

Ben aleti tanımak, uzun süreli kullanıp kullanmayacağımı ölçmek için çok para vermek istemedim. Bu tarz bir bisiklet kesinlikle çok gerekli bir alet. Uzun süreli kullanım düşünülüyorsa kesinlikle paraya kıyılıp kaliteli bir ürün alınmalı. Bendeki sorunlar şunlardı:
    -Çok ses yapıyordu(manyetik olmasına rağmen) gacırtı şeklinde
    -servisi çağırdım, hiçbir çözüm üretedi
    -Bütün plastik aksamı söktüm, ses sorunu çözüldü
    -Arkadaki disk üzerindeki vida 2. gün gevşedi. Bu da boşluk oluşturdu ve ses yaptı. Onu da servis çözemedi. Keten sarıp sıktım, bir süre idare etti.
    -Şu anda sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum, yakında iyice dağılır. 800 km yapmışım. Kaba hesapla günde 10 km olsa 80 gün yapar. 500 tl ye almıştım. Günlük 6 liraya gelmiş.

Sonsöz: Kaliteli, manyetik, Diski mümkün oldukça ağır, oturaksız bir eliptik bisiklet çok işinize yarar.

• Bu modeli araştırıyordum, öğrendiğim çok iyi oldu...
  • Merhabalar. Öncelikle kısa bir bilgi vermek isterim.
    eliptik bisikletler ikiye ayrılırlar.
    1-Mekanik yani kayışlı olanlar..
    2-Manyetik olanlar.

Mekanik yani kayışlı olanlar sesli çalışır. Ve kayış zamanla deforme olabilir. Ve pedallar manyetik bisikletler kadar akışkan değildir.
    Manyetik olanlar ise daha hassastır, pedallar daha akışkandır, daha kullanışlıdır, ses yapmaz ve deforme olmazlar.Ömürleri daha uzundur .
    Dolayısı ile biz manyetik eliptik bisiklet almanızı öneririz. Voit markası güzel bir tercih. Ama ben size kilonuz 100kg sınırında ise kesinlikle Voit At-300 modelini öneriyorum.
    neden önerdiğimi söyliyeyim. Profesyonele yakın bir ürün. Manyetik. 150 kg taşıma kapasitesi var. Dİyeceksiniz ben 100 kg bile değilim niye bukapasitede bir ürün alayım. Çünki taşıma kapasitesi ne kadar yüksekse disc aşırlığı ve mekanik amsam o kadar iyidir. Benden söylemesi. Bence indirim yaptırmalı ve bu ayarda bir ürün almalı. Mekaniklerin kayışları ile uğraşmak sıkınıtı.

• Voit markasından uzak durmanızı öneririm. Genelde tüm ürünlerinde ses problemi oluyor. ABD menşeili Nordic Track ürünlerini tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar evde kullanacağım için fazla ses yapmayacak ortalama bir alet arıyorum. Marka, model ve özellik önerirseniz sevinirim.

İnternette fiyatlara baktım. En fazla 1500 TL olan bir ürün arıyorum. İstanbul'da yaşamıyorum. Arıza konusu sıkıntı olmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapi-d -- 9 Mart 2018; 16:9:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Voit D-30 ve Voit Ec-70'den hangisini önerirsiniz?
  • https://oneriburada.com/eliptik-bisiklet/ buradaki ürünleri incelediniz mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.