Vr600 modem ve wifi 6 router ile ilgili
|
Arkadaşlar, hali hazırda kullandığım Zyxel VMG3312-B10B modemim var. Bağlantım 22-23mbps fiber Türk Telekom.
İşten arta kalan zamanlarda online oyun çeviriyorum sürekli. Hadi dedim bağlantıyı iyileştirelim. Gittim Asus DSL AC 750
marka modem satın aldım. Telekom'da çalışan arkadaşın tavsiyesi ile. Sorunlar bundan sonra başladı.
Modemde sürekli wifi kopması, bağlantı kopması vs. yaşamaya başladım. Eski modemi taktım. Sorunsuz çalıştı. Yeniyi tekrar taktım, beli aralıklarla bağlantıyı kaybedip anlık geri geliyor bağlantı. Dedim herhalde modemde sıkıntı var. 3 kere ASUS servisine gitti modem. En sonunda bana dediler ki modemde sorun yok. Video çek görelim. Videoları çektim fotoları çektim gönderdim. 1 ay değişim bekledim. Yeni modem geldi.
Sorunlar sanki hiç düzelmemiş gibi hep aynı devam etti. Bu modelin uyumsuz olduğunu tahmin ederek arkadaşa sattım sıfır gelen modemi. O da bana dedi madem öyle ben de sana istediğin bir modemi satın alayım netten. Hadi dedim eski modemin markasından olsun sorun yaşamayayım,
Zyxel vmg3625-t20a
satın aldı bana.
Modemi araştırarak aldık bir hevesle. Evet Asus kadar kopma olmasa da 7'de işten geldiğimi varsayalım geceye kadar 3-4 kere rahat bağlantı gidip geliyor bunda da.
Artık cidden canım sıkılmaya başladı. Splitter, kablo vs. hepsini değiştirdim. Sonuç değişmedi. Bu duruma telekomcu arkadaş da şaşırdı. Nasıl olur ya dedi böyle sorun hiç başımıza gelmedi. Bilmiyorum agalar. Bana bir yardımcı olun. Eski modem takılı şu an. Belki 6 ay takılı kalsa hiç gitmeyecek bağlantı ve videolarda oyunlarda yeni modemlere göre gözle görülür performans alıyorum. Saçma şaşırtıcı ama durum böyle... Bu arada arkadaş telekomdan mesafe ayarı vs yaptı dedi onunla alakalı bir durum mu diye. Sonuç düzelmedi maalesef.
Şimdi bu Zyxel vmg3625-t20a modemi satmak istiyorum. Ne almalıyım? Ne yapayım bilenler bir yardımcı olsun. :(
ABD'de neden yaşlı başkanlar seçiliyor?
Dikkatimi çekti, Trump 74 yaşında diyor, bu seçilen Biden 77 yaşında. Tecrübe mi? Bunun şartları mı bu. Şu an NTV'de dedenin biri ABD başkanı oldu vay arkadaş 😃 Bizde ne olurdu?
Asus Dsl Ac-51 Modem ve Asus Teknik Servisi sorunu
|
Asus Chasis Kasaya Fan?
|
Asus P5K SE Anakart Ram Sorunu
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 924
İkinci El Bölümü Mesajları: 129
Konularının görüntülenme sayısı: 6.950 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.154 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic