Bildirim
.: DONANIMHABER 9.BÜYÜK MANGAL ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ:.[SS'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diğer konuya hiç mesaj yazmadım. Bunu fırsat bilen biri "sonunda bee" diye ilk mesajı kaptığını sanmış. Bir günde kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 21 Eylül 2015; 20:40:02 > -
Afiyet olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mukemmel bir mangal mukemmel bir soppet dondu yine Ali abi ellerine kollarina saglik
eski konuda lise 1im eziklik cekmeyeyim diye gelmeyen arkadasi baz alarak yaziyorum. kimse giyabimda yada yanimda getirdigim arkadas hakkinda tek bir pot kirmadi. bu ilk gidisim oldugu halde avril arkadas sagolsun cok ilgili bir kere. resmen adam hizmetkar oldu bizim icin sadece gittim yedim payima duseni odedim. muhabbet on numaraydi hele o @İphoneDo ile olan bit pazari ve digerleri ile olan taso muhabbeti fenaydi. birde su ****olleri ve efsane konulari hatirlamakda cok guzeldi. butun arkadaslar her konuda bilgili ilgili ve makaralardi. bobreklerimizide calmadilar en guzeli oydu . giden biri olarak gelmeyen arkadaslar adina uzuluyorum. hepsi cok iyi insanlardi. adam utanmasa kapima kadar birakacak beni :D
avrile,iphonedoya,ali abiye,potura,t_ice,usaine cok tesekkurler. birdahakini iple cekiyorum
all u rockkkk :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
vay mangal gibi resimlerde fena olmuş acaba videolarıda paylaşsakmı
Harun bayramda veya sonrasında ne zaman müsaitsin onu bi konuşalım -
Zayıflamışsın böyle bi süzülmüşsün ama iyi olmuş böyle
Organizasyona sadece eski üyeler mi gelebiliyor.
.
Hay ben boyle forumun ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
@T_Ice yağız sakallarını kesince çok iyi olmuşsun. sakın uzatma :)) -
-
Afiyet olsun arkadaşlar, herkese selamlar -
İyi kilo verdin, helal olsun. -
hocam güldürdünüz -
-
O zaman dans -
Adamlar lütfen yapma dedi -
Sadece bim reklamı alınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rileptid kafa yapar mı
- marketten alınan hazır kavurma nasıl pişirilir
- beylikdüzünden beşiktaşa nasıl gidilir
- viski nasıl açılır
- boykot olmayan şampuanlar
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X