Şimdi Ara

ÖNEMLİ Arkadaşlar kanser tedavisi gören dedem için acil trombosit kan ihtiyacımız var(ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu uzatmayacağım, dedeme 1-2 ay önce kanser teşhisi konuldu ve direkt kemoterapi başlandı, 29 Ocakta yüksek doz kemoterapi uygulanmak üzere hastaneye yattı. Bugün annemin telefonuyla acil trombosit kan ihtiyacı olduğunu, kan değerlerinin çok düştüğünü öğrendim. Elimden tek gelen şey bu haberi yaymak çünkü biz kan veremiyoruz, bizim kanımızı kabul etmiyorlar.

BRH(+) ve diğer RH(+) kan grupları trombosit kan bağışında bulunabilirler.

ANKARA- HACETTEPE ONKOLOJİ HASTANESİ

BAKİ ELVAN İÇİN 08.00-15.30 saatleri arasında trombosit kan bağışında bulunulabilir.

Tekrar belirteyim özellikle BRH(+) ama diğer RH(+) kan grupları da trombosit bağışında bulunabiliyor.

Resimdeki telefon numarasına ulaşabilirsiniz, bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Elinizden hiçbir şey gelmiyorsa öne çıkartıp destek olabilirsiniz. Konu sağlık olunca ve insanın elinden hiçbir şey gelmeyince çok çaresiz hissediyorsunuz arkadaşlar lütfen yardım edin.

https://www.hizliresim.com/TUzb8c

https://www.hizliresim.com/IzkZcK

ÖNEMLİ Arkadaşlar kanser tedavisi gören dedem için acil trombosit kan ihtiyacımız var(ANKARA)

Ekleme: Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar eş dost 5 kişi vermeye uygun bulundu, pazartesi günü gelecek 3 donör daha var yine test için kan vericekler. Sanırsam covid dolayısıyla insanlar çok sıcak bakmıyor hatta çevremizin çoğunluğu yardım isteklerimizi geri çevirdi, durum böyle olunca büyük karamsarlığa kapıldık. Şuan en azından trombosit kan bağışlayabilecek 5 kişi var.

Tekrardan hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlkn -- 5 Şubat 2021; 17:35:57 >

• Ekşiye taşımaya gerek var mı hocam
  • Ekşide bir bağlantım olmadığı için orada yazamadım, yazarlığınız var ise yazarsanız çok memnun olurum. Çok fazla dostumuzun olmadığını farkettik, donör bulmakta zorlanıyoruz.

• up. (up layın aşşağı düşmesin.)

• up

• Menleket nere kardes
  • Ankara

• Sorsana baska hastanede versek oluyomu
  • Allah şifa versin.
  • Hocam onu sorduk ama yattığı hastanede verilmesi gerekiyormuş.

• Up, cok geçmiş olsun.
  • up
  • Acil şifalar diliyorum

• Allah acil şifa versin inşallah. Benimde babama teşhis konuldu yeni Allah tüm hastaların yardımcısı olsun.
  • up

• @qlkn hocam trombosit veren oldu mu hiç şu ana kadar

• uplamış olayım

• Up geçmiş olsun acil şifalar dilerim
  • Bugün için 5 arkadaşım kan testi için gelecekti, ikisi bugün gelemedi diğer arkadaşım ise kan vermeye uygun bulunmadı. Eğer test sonucu iyi gelirse şuan sadece iki kişi trombosit bağışlayabilecek. Ben şehirdışında olduğum için anlık haberim olmuyor ama bildiğim kadarıyla şimdiye kadar forum yada sosyal medya vasıtasıyla birine ulaşamadık.

• up

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.