Şimdi Ara

Boy uzatmak için süt içmenin incelikleri nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim boyum ortalamaya göre kısa. 19 yaşındayım 170 boyum var.

Düzenli bir uykum ve düzenli bir beslenmem yok. Gelelim konuya

Süt içmek istiyorum hergün ama biraz takıntılı tipim size bi kaç sorum.

• ne zaman içilmeli ? (yatmadan önce, hergün belirli bir saatte vb.)

• tam yağlı mı yarım yağlı mı tercih edilmeli

• günde bir bardak süt devamlı kullanımda fayda sağlar mı

• Sütün markası önemli midir

• Süte başka karışımlar ilave ederek içmek fayda sağlar mı (bal, muz vb. gibi yada sade süt mü)

Biliyorum biraz saçma bi konu ama soru işaretlerini kaldırın kafamdan süt markası farketmiyosa dost alıcam bimden

• Yapay Zekanın Yanıtı

Süt İçmenin Boy Uzatma Üzerindeki Etkileri

{süt içmek boy uzatırmı} sorusu, uzun yıllardır tartışılan bir konudur. Süt, büyüme ve kemik sağlığı için gerekli olan protein ve kalsiyum gibi besinleri içerir. Ancak, süt içmenin doğrudan boy uzamasını sağladığına dair bilimsel bir kanıt yoktur.

Süt, büyüme hormonu salgısını destekleyebilecek proteinler içerir. Ancak, bu proteinlerin süt dışında diğer besin kaynaklarından da alınabileceğini unutmamak gerekir. Ayrıca, süt ürünleri, boy uzamasını engelleyebilecek doymuş yağ içerir.

Bununla birlikte, sağlıklı bir diyetin parçası olarak yeterli miktarda süt tüketmek, genel sağlığınız ve kemik yoğunluğunuz için faydalı olabilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı, genetik yapı ve dengeli beslenme gibi faktörler boy uzunluğunuzu belirleyen ana unsurlardır.

Yetersiz beslenme ve genetik faktörler boy uzamasını etkileyebilir. Boy uzamasıyla ilgili endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sutu 33.7 sicakliginda icine tatlandirici atmadan yavas yavas iceceksin

Egee imkanin varsa damardan verirsen daha hizli buyursun(deneme sakin :d)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Sutu 33.7 sicakliginda icine tatlandirici atmadan yavas yavas iceceksin

Egee imkanin varsa damardan verirsen daha hizli buyursun(deneme sakin :d)

troll cevap geleceğini biliyordum ama olsun cidden yapıyorsam faydası olsun ısterım mutlaka bi önemi vardır bu sorduklarımın. Yinede sağol cevabın için tebessüm ettim :)
  • Süt, spor falan her ne kadar önemliyse de işin yüksek bir bölümü genlerde bitiyor. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin gecmis zaten boy uzunlugunun buyuk kismini genler belirliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahalleAndroidi -- 22 Ekim 2015; 6:55:05 >
  • 19 yaşındaysan fazla bişi bekleme maks 2 ya da 3 cm daha atarsın. Sonra botlarla tabanlı ayakkabılarla falan idare edersin. Süttrn daha çok uyku ve spor boy uzatır. Süt sadece kemiklerdeki kalsiyumu destekleyerek , kemiklerin uzamasını sağlar.

• Süt mü ineği iç bence 1-2 cm uzarsın xdddddddd

Dipnot:şaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spodermen

Süt mü ineği iç bence 1-2 cm uzarsın xdddddddd

Şaka demeseydin ineği içecektim hakkaten.
    Tşk qnq.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

quote:

Tşk qnq.

Önemli diil düşünmen yeterli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

quote:

Tşk qnq.

Önemli diil düşünmen yeterli

Yi bini spodermen.

• quote:

Senin banin hangi ara kalktı la

• Boy uzatmak için amuda kalkip icmelisin .tek inceligi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

19 yaşındaysan fazla bişi bekleme maks 2 ya da 3 cm daha atarsın. Sonra botlarla tabanlı ayakkabılarla falan idare edersin. Süttrn daha çok uyku ve spor boy uzatır. Süt sadece kemiklerdeki kalsiyumu destekleyerek , kemiklerin uzamasını sağlar.

ne tür sporlar önerirsin mesela düzenli olarak yapabileceğim, bi fikrin var mı 1-2 cm 1-2 cmdir :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freşş

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

19 yaşındaysan fazla bişi bekleme maks 2 ya da 3 cm daha atarsın. Sonra botlarla tabanlı ayakkabılarla falan idare edersin. Süttrn daha çok uyku ve spor boy uzatır. Süt sadece kemiklerdeki kalsiyumu destekleyerek , kemiklerin uzamasını sağlar.

ne tür sporlar önerirsin mesela düzenli olarak yapabileceğim, bi fikrin var mı 1-2 cm 1-2 cmdir :'(

Basket oyna. Basket çok güzel boy uzatır. Tabi genetikte lazım. Babanda 170 boy annende 160 boy varsa zaten. Olabileceğin kadar olmuşsun demektir. Sakalların falanda çıktıysa hiç ümitlenme.

• Sütü yan yatırıp içeceksiniz. Bu sayede boyum 1.87. Tekniği öğrenene kadar zama. Geçti o yüzden 1.90 olamadım

• GUNLUK sut olmasi onemli normal kutu uht sutlerden farkli diye biliyorum, Gunluk sutler daha besleyicidir ayrica onlarin yarim yaglisi falan yok diye biliyorum, ben sahsen sek marka tercih ediyorum ama Mis sut falan da ictigim oluyor bimin markasindan da iciyorum arada ama lezzetini en cok sevdigim sek marka neden bilmiyorum icimi daha tatli geliyor belki de 1 lira daha fazla diye psikolojiktir. Cok icmeyin bence tas falan yapar gerci ben bazen gunde 1 litre iciyorum ama duzenli degil ondan tas olmuyor herhalde siz iki bardak icseniz gunde yeter gibi spor yapin ve hormon arttirici egzersizler yapin derim ben

• 19 yaşında uzamaz fazla
  • Bu yaştan sonra boyunun pek uzayacagını sanmam. Ama yine de ümidini kaybetme madem heves etmişsin sana bir kaç tavsiye verebilirim... Öncelikle boy uzaması sadece süt ile olacak iş değil aynı zamanda spor da yapmalısın. Her gün oynayamıyorsan bile haftada 3 gün basketbol oynamanı öneririm. Yada internette ki boy uzatma egzereizlerini evde uygulayabilirsin. Şunuda ekleyeyim; uzmanlar günde 2 bardak süt içilmesini öneriyorlar süt yağsız olursa daha iyi olur.. Birde hürriyetin sitesinde görmüştüm herhalde susam içerisinde ki yüksek kalsiyum oranı sayesinde boy uzatır deniyordu istersen bir bak..

• ağzınla iç
  • Süt içince boymu uzuyormuş

Spora gidiceksin bacaj günlerinde iyice zorlayacaksın kendini vücut basacak testosteronu güzelde bir uyku ve beslenmeyle uzarsın ama bunu erken vadede yapacaktın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.