Şimdi Ara

Boy için Süt Markası Önerebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 17 boy 1.71 aşırı kısa hissediyorum vücut çalışıyorum ancak büyük ağırlıklar basmıyorum baskete başlıyacağım ve süt içiceğim ancak bazıları o sütlerin hepsi boş diyor yararsız diyor marka önerisi verebilecek varmı?
    Ayrıca boy uzatmak için yaşanmışlığı veya önerisi olanlarıda dinlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theydontcare -- 16 Kasım 2015; 20:31:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boy İçin Süt Markaları

Boy uzaması, özellikle gelişim çağındaki bireyler için önemli bir konudur. Boy uzatıcı sütler, bu süreçte destek sağlayabildiği iddia edilen popüler bir seçenektir. Piyasada boy uzatmaya yardımcı olduğu öne sürülen çeşitli süt markaları bulunmaktadır.

Boy Uzatıcı Süt Markaları

• Pınar
    • Sütaş
    • Yörük
    • Danone
    • Nestle

En Çok Boy Uztatan Süt Hangisidir?

Hangi sütün boy uzatmada en etkili olduğu konusunda kesin bir cevap yoktur. Ancak boy uzatıcı özellikler içerdiği iddia edilen bazı süt markaları şunlardır:

• Pınar Süt+
    • Sütaş Uzun Boy
    • Yörük Boy Uzatıcı Süt

Market Sütleri Boy Uzatır mı?

Marketlerde satılan normal sütlerin boy uzattığına dair bilimsel bir kanıt yoktur. Boy uzatıcı sütler, genellikle büyüme hormonu, kalsiyum ve D vitamini gibi ek bileşenler içerir.

Hazır Süt Boy Uzatır mı?

Hazır sütler de genellikle normal sütlerden daha az besleyici değere sahiptir ve boy uzatıcı etkileri yoktur. Taze süt veya boy uzatıcı özellikler içeren süt markalarını tercih etmek daha faydalı olacaktır.

Pınar Süt Boy Uzatır mı?

Pınar Süt+, boy uzatmaya yardımcı olabilecek büyüme hormonu, kalsiyum ve D vitamini gibi bileşenler içerdiği iddia edilen bir süt markasıdır. Ancak bu iddiaları destekleyen bilimsel çalışmalar sınırlıdır.

Diğer Bilgiler

Boy uzaması, genetik faktörlerden, beslenmeden ve fiziksel aktiviteden etkilenir. Yalnızca süt tüketerek boy uzatmak mümkün olmayabilir. Dengeli bir beslenme, düzenli egzersiz ve sağlıklı bir yaşam tarzı, genel gelişim ve boy uzaması için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pınar
  • dost süt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd
  • Theydontcare T kullanıcısına yanıt
    Boy uzatmanın tarifi falan yok.

Süt markasıylada olmaz bu işler.

Çokta canını sıkma olduğu kadar idare et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 16 Kasım 2015; 20:42:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki sütlerden ziyade taze inek sütü daha tabi ve daha besleyicidir. Çünkü doğal.

• Dost veya pınar ama pınar daha çok boy uzatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Dost veya pınar ama pınar daha çok boy uzatıyor

Pınarı deniyelim o zaman
  • Hemen bu konuya üstadı çağıralım.
  • Sek günlük süt

Geniş kapaklı bir kutusu var. Diğerlerinden daha değişik kutusu.

Yada sütaşın günlük cam şişelerinden al.

• Bu nasi konu sbbwb

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Sek günlük süt

Geniş kapaklı bir kutusu var. Diğerlerinden daha değişik kutusu.

Yada sütaşın günlük cam şişelerinden al.

Bi faydasını gördünmü birader? 2 kişide pınar önermiş
  • Bimden dost süt al. Ben okul çıkışı yakındaki bimden sürekli alıp eve gelirken içerim. Adamsın bim senin sayende hobbit kalmayacam.

• Baskete başla, ve beslenmene iyi bak. Sadece sütle olmuyor o buy uzatma işi. Ben 16 Yaşındayken 165 dim yaş 18 ve şuan 183 üm. Sürekli basket oynadım ve dengeli beslendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük süt al doğal muzla birlikte ye ip atla

• quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

günlük süt al doğal muzla birlikte ye ip atla

güzel tavsiyeler saol birader
  • Valla sütü bilmemde günde yarım saat ip atla faydasını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trendekicufcuf

Baskete başla, ve beslenmene iyi bak. Sadece sütle olmuyor o buy uzatma işi. Ben 16 Yaşındayken 165 dim yaş 18 ve şuan 183 üm. Sürekli basket oynadım ve dengeli beslendim.

çok iyi atmışsın benim durumda aynı sen o halde bana bi 76 olsam yetecek hadi bakalım saol birader
  • Süt boy uzatmaz, aslına bakarsan süt gaz yapmak haricinde hiçbir işe yaramaz.

Sütü yoğurt, peynir gibi ürünler halinde tüketirsen daha besleyici olur.

Forumda bir ruh hastası vardı 338.000 kutu süt alıp resmini atmıştı hava atmak için...

Hayatımda hiç ekstra süt içmedim boyum 1.90, her gün süt içip baskete giden arkadaşım 1.70

Saçmalıktan başka birşey değil körüklü otobüs gibi gezersiniz o kadar, Genetic Talks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 16 Kasım 2015; 21:40:29 >
  • AOÇ günlük süt cam şişe favorim ikinci sırada da sek günlük.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.