Şimdi Ara

Boy için Süt Markası Önerebilirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Süt boy uzatmaz, aslına bakarsan süt gaz yapmak haricinde hiçbir işe yaramaz.

Sütü yoğurt, peynir gibi ürünler halinde tüketirsen daha besleyici olur.

Forumda bir ruh hastası vardı 338.000 kutu süt alıp resmini atmıştı hava atmak için...

Hayatımda hiç ekstra süt içmedim boyum 1.90, her gün süt içip baskete giden arkadaşım 1.70

Saçmalıktan başka birşey değil körüklü otobüs gibi gezersiniz o kadar, Genetic Talks

Sütün boy uzattığı bir halk efsanesi değil bilimsel gerçekliktir kardeşim hayatım boyunca bilim dışındaki inançlara aldırış etmedim ve bu dediğin gerçekten saçmalık ötesi. Hergün süt içip basket oynayan arkadaşının olabileceği maksimum 1.70 dir veya atma süresi geçtir. Tabiki en önemli faktör genetiktir ama senin genetiğin 1.90 bu denenleri sen yapsan belki 2 olacaktı . Burda bahsedilende o zaten genetiğin bize biçtiği maksimum ölçüyü tutturmak . Dediğin genetiğe çokta bağlanma dedem 1.75 babannem 1.65 falan amcam babam 1.74 ama amcam 1.96 ? amcam voleybolcu olarakda ekliyim bi köşeye.

• Ne yapsalar boşş göklerden gelen bir karar vardırrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Ne yapsalar boşş göklerden gelen bir karar vardırrrr

• Dostum sanırım en doğru öneriyi ben vereceğim. boy 1.84
    15 yaşındaki kuzenim 1 senede 10cm uzadı tavsiyelerime uyarak. şuan boyu 1.79
    komşunun oğluna söyledim 1 senede 8cm uzadı suan boyu 1.74. yaşı 18
    Öncelikle vücut geliştirmeyi bırak. boy uzamasını önlemez ama hiç bir artısı da yok. olduğun yerde sayarsın.
    hem basketbola hem de yüzmeye aynı anda kaydol. kesinlikle ikisini de yapman gerekli. bunun dışında düzenli bi uyku şart. her gün en az 8-9 saat uyumalısın
    akşam en ama en geç 12de uyumalısın. pc oyunlarına, facebooka ve kulaklıkla yatakta şarkı dinlemeye ara vericeksin :D bunun sebebi büyüme hormonunun akşam 12 ile sabah 4 saatleri arasında salgılanması. Vücut geliştirmede de bunu söylerler. bu hormon kaslarıda geliştirir eğer vücut çalışıyorsan.

kısaca basketbol + yüzme.
    akşam en geç 12de yat ve 8-10 saat uyu. Vücut dinlensin çift spor yapıyorsun.
    pc oyunu oynama, kamburluk boy uzamasını engeller.

beslenme sadece sütle olmaz. çok iyi beslenmelisin. haftada en az 2 kere balık, 2 kere tavuk ye. her sabah en 2 yumurta ye. Vücut güç kaybetmesin. her akşam yemekten sonra 2 bardak süt iç. her sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak iç. fazlası zararlı. tek spor dalıyla uğraşanlar 2 bardak içsin.

süt markası olarak piyasadakilerden pınar tam yağlı tavsiye ederim. bende onu içiyorum. fiyat/performans olarak iyi. ama 7tl ye satılan süt bile var migros/carf gibi marketlerde. onları bilmiyorum :D

hepsini birden yaparsan boy uzaması garanti.

• quote:

Orijinalden alıntı: safak123a

Dostum sanırım en doğru öneriyi ben vereceğim. boy 1.84
    15 yaşındaki kuzenim 1 senede 10cm uzadı tavsiyelerime uyarak. şuan boyu 1.79
    komşunun oğluna söyledim 1 senede 8cm uzadı suan boyu 1.74. yaşı 18
    Öncelikle vücut geliştirmeyi bırak. boy uzamasını önlemez ama hiç bir artısı da yok. olduğun yerde sayarsın.
    hem basketbola hem de yüzmeye aynı anda kaydol. kesinlikle ikisini de yapman gerekli. bunun dışında düzenli bi uyku şart. her gün en az 8-9 saat uyumalısın
    akşam en ama en geç 12de uyumalısın. pc oyunlarına, facebooka ve kulaklıkla yatakta şarkı dinlemeye ara vericeksin :D bunun sebebi büyüme hormonunun akşam 12 ile sabah 4 saatleri arasında salgılanması. Vücut geliştirmede de bunu söylerler. bu hormon kaslarıda geliştirir eğer vücut çalışıyorsan.

kısaca basketbol + yüzme.
    akşam en geç 12de yat ve 8-10 saat uyu. Vücut dinlensin çift spor yapıyorsun.
    pc oyunu oynama, kamburluk boy uzamasını engeller.

beslenme sadece sütle olmaz. çok iyi beslenmelisin. haftada en az 2 kere balık, 2 kere tavuk ye. her sabah en 2 yumurta ye. Vücut güç kaybetmesin. her akşam yemekten sonra 2 bardak süt iç. her sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak iç. fazlası zararlı. tek spor dalıyla uğraşanlar 2 bardak içsin.

süt markası olarak piyasadakilerden pınar tam yağlı tavsiye ederim. bende onu içiyorum. fiyat/performans olarak iyi. ama 7tl ye satılan süt bile var migros/carf gibi marketlerde. onları bilmiyorum :D

hepsini birden yaparsan boy uzaması garanti.

Birader çok saol üsenmeden yazmıssın sen adamsın

• ne demek kardeşim inş. işine yarar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.