Şimdi Ara

Sizce vücut yapmak için ideal boy ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben bazı arkadaşları görüyorum "boyum kısa(boyu 1.75) vücut yapsam nolcak çok kötü dururum" gibi yorumlar görüyorum bazen ,aldırmamalarını söylüyorum ama kafalarına takıyorlar benim boyum 1.78 ben pek takmıyorum mesela.Ama o arkadaşlar çok kafalarına takıyorlar hem onlar için hemde bilgilendirmek için bir konu açayım dedim.Bence vücut yapmak için çokta uzun boya ihtiyaç yok hatta bazı uzun boylarda hayvani duruyor diyebilirim.Ünlülerden örnek vermek gerekirse

Scott Adkins namı diğer Yuri Boyka 1.80

Brad Pitt 1.80

Jason Statham 1.78

Robert Downey Jr. 1.74

Christian Bale 1.83

Neticeye gelirsek boyu fazla kafanıza takmayın 1.74 ve üstü abes durmuyor görüldüğü gibi altı için yapacak birşeyimiz pek yok

Bu arada simage çalışmıyor kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 15 Eylül 2013; 21:37:54 >

• 1.80-1.85 idealdir. altı ve üstü çok güzel durmuyor.
  • Cheerub kullanıcısına yanıt
    Bence 2-3 cm daha esneyebilir kıvanç 1.87 güzel duruyor mesela.Ya da statham 1.78 o çok daha iyi duruyor
  • Benim 1.83 kollar uzun olduğu için çok zor oluyor büyük gözükmesi daha kısa olması daha iyi gibi
  • David Tennant kullanıcısına yanıt
    1.83 bence en ideal boy evet kollar uzun olunca garip oluyor
  • 1.85
  • 195 boyum olsa bir de vucut olsa tip var gibi tamam iste artik gelen nesil uzun geliyor 15 yas 180 im yakalayamayacagim ama olsun istiyorum simdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    1.95 olmak iğrenç birşey bence.Tipte olsa vücutta olsa toplum arasından direk ayrılan hayvani duruyor o tipler.Bizim amacımızsa hayvani olmadan estetik sahibi olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

1.95 olmak iğrenç birşey bence.Tipte olsa vücutta olsa toplum arasından direk ayrılan hayvani duruyor o tipler.Bizim amacımızsa hayvani olmadan estetik sahibi olmak

Gun gelecek 180 kisa kalacak ya da ben hep uzun insanlarla takiliyorum

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    gün gelince öyle olabilir ama bugünler o günler değil
  • Benim yasim kucuk sayilabilir 15 yasimdayim ins ban yemem ama 30uma geldigim de benden kucuklerin benim kadar ya da benden uzun olacagini dusunmek istemiyorum ;)

• Ben 1.72'yim ve biraz şöyle 5-6 cm daha boyum olsa çok daha pro bir şekilde çalışırdım ama boyum kısa olduğundan kaslar büyüdükçe tuhaf durmaya başlıyor bence.

Bence 1.75 'in altına yakışmıyor. Ykışmıyor derken fazla hacimlenmek gerçekten kötü duruyor ayarında yapınca gerçekten estetik duruyor.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Jay Cutler'ın boyu 1,74-1,76 gibi bir şeydi sanırım...

Siz yinede spor yapın arkadaşlar stres atmak içn birebir.
  • 2 metreden aşağısında hiç esnetik durmuyor bence. Diğerleri boşuna uğraşıyor.
  • Boy alakası yok.İdeal boy diye birşey yok -170 altı değilse tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.