Şimdi Ara

L-carnitine yararları ve zararları nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.95 boy ve 107 kiloyum.Spor eğitmenim bana bu ilacı onerdi.Acaba yan etıkıs ve yararı neler ?

• hocam tamamen gereksiz bir ürün onun yerine yeşil çay içebilirsiniz.
  • biraz kıllandım zaten hoca kendisi salonda satıyordu.İlla al cok iyi fln dıyordu.İleride sıkıntı yaşatırmış sanırım o ilaç.
  • L-carnitin iktidarsızlık, gözlerde tahribat, böbrek yetersizliği, karaciğer yetersizliği, sinirlerde tahribat, ventriküler damarlarda aşırı genişleme ve sonucu beyin kanamaları, kalpte büyümeye yol açar diyemem.
  • Ben spordan önce sıvı olanından kullanıyorum. Gerçekten çok işe yarıyor. Kullanmanı tavsiye ederim. 10 dakika yürüyüş-10 dakika koşu - 10 dakikada bisikleti çok zor yapıyordum. L-carnitini kullandıktan sonra 15 er dakika yapıyorum hepsini ve eve gidince ne bitkinlik ne yorgunluk oluyor. Bizim spor salnonunda da satıyorlar ama biraz pahalı. Sporcu besinleri satan yerlerde biraz uygun oluyor.
  • Kalp hastasıyım bir sakıncası olurmu.Mesela bana koşu bandı yasak yani koşmak yasak.Fazla kalbi yorarsam eğer bayılıyorum.Tedirgin oldum şimdi kullanan arkadaslarım var bır yan etkısını gormedık dıyorlar.Ama yanımızda bulunan eczane tanıdık bana kardesının kullandıgını ve hasta oldugunu soyledı.Tamamen hıcbır sekılde kullanma dedı.Kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

L-carnitin iktidarsızlık, gözlerde tahribat, böbrek yetersizliği, karaciğer yetersizliği, sinirlerde tahribat, ventriküler damarlarda aşırı genişleme ve sonucu beyin kanamaları, kalpte büyümeye yol açar diyemem.

Hocam kalpte büyüme iyi birşeymi? Kalbin kapasitesinin artmasından mı bahsediyorsunuz?
    Ve bunlari neye dayanarak soyluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • l carnitine in mg ı ne kadar çoksa o kadar etkili olur ben 600 mg kullanıyorum ve sadece sporda en enerji sağlıyor spor yapasın geliyor enerji geliyor bunun sebebi ise l carnitine kandaki yağları enerjiye dönüştürmede yardımcı oluyor tam anlatamadım ama savaş cebecının l carnitine nedir videosunu izlersen anlarsın yani 3000 mg carnitine kullanırsan baya bi etkisini görürsün ama 600 yada 500 gibi düşük mg kullanırsan çok görmezsın enerji verir ve biraz tokluk hissi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.