Şimdi Ara

L-Carnitin kullanıp etkisini gören var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve diğer bir soru ise L-Carnitin'den olumlu sonuç almak için kardiyo şart mı ? Zaten yoğun bir antrenman programım var antrenman öncesi (30dk evvel) içmek şartıyla yağ yakımı olur mu ?

İyi geceler (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 9 Eylül 2015; 1:25:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Internette bir makale okumustum bunun yag yakimina etkisi %5 miş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Internette bir makale okumustum bunun yag yakimina etkisi %5 miş.

Hocam dnp var en basit yoluyla vücuttaki atp üretimini engelliyor ve vücut sıcaklığını artırıyor günde 0.5 kilo yağdan gidiyor lakin fazla doz alırsan öbür tarafa yolculuk başlıyor ve bulunması zor ilaç,satışı yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Hocam dnp var en basit yoluyla vücuttaki atp üretimini engelliyor ve vücut sıcaklığını artırıyor günde 0.5 kilo yağdan gidiyor lakin fazla doz alırsan öbür tarafa yolculuk başlıyor ve bulunması zor ilaç,satışı yasak

O kadar olduğunu bilmiyordum ama mantıken bir günde o kadar yağ kaybetmek vücudun dengesini bozar zaten.

Sen bence L-Carnitin al dene içinde kalmasın.

• quote:

quote:

quote:

O kadar olduğunu bilmiyordum ama mantıken bir günde o kadar yağ kaybetmek vücudun dengesini bozar zaten.

Sen bence L-Carnitin al dene içinde kalmasın.

Alıntıları Göster
    Çok güvenilecek bir ürün değil. Biraz plasebo etkisi yaratıyor. Zaten klinik olarak kanıtlanmış kesin bir etkisi de yok.
    İlla kullanmak istiyorsan sıvı al, mümkünse shot olanlardan alıp 1 porsiyonu 2 antrenmanda tüket.

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar

Çok güvenilecek bir ürün değil. Biraz plasebo etkisi yaratıyor. Zaten klinik olarak kanıtlanmış kesin bir etkisi de yok.
    İlla kullanmak istiyorsan sıvı al, mümkünse shot olanlardan alıp 1 porsiyonu 2 antrenmanda tüket.

Hocam genelde cla ile l-carnitini aynı kategorilerde görüyorum,peki bu cla ne işe yarar ?

• Cla'lar ile ilgili pek bilgim yok, kullanmadım da. Ama termojenikler dahil bu kategorinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Düzenli ve doğru bir beslenme+spor programı ile aynı performansı elde edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cla'lar ile ilgili pek bilgim yok, kullanmadım da. Ama termojenikler dahil bu kategorinin çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Düzenli ve doğru bir beslenme+spor programı ile aynı performansı elde edersin.

Aslında kardiyo değil de ağırlık programıma devam edip şeker ve yağı kessem,protein ve karbonhidratı gerekli kadar alsam yağlar erir diye umuyorum

• Şimdi senin bu sorularına şuran şu kadar erir, yağ kaybedersin, su kaybedersin demek zor. Genelde yağ eritmekten kasıt herkeste göbeği eritmektir. Ama vücudun her yeri yağ deposudur ve yağ yakımı esnasında yağın nereden yakılacağına vücudun karar verir.
    Amaç spor, sağlıklı bir yaşam ise vücudu ortak çalıştırmak lazım. Bunun içinde karın da olur, gögüs de olur, bacak da olur. Ağırlığa girmediğin günlerde de kardio ve yüzme ile hem programını destekler hem de off günlerini hafif idmanlar ile boş geçirmemiş olursun.

Önce amacını iyi belirle. Sporu ne için yapacaksın, nasıl bir süreyi hedefliyorsun, ne yapmak istiyorsun. Fit bir vücut mu aradığın, yoksa göğüsleri, kolları vs şişirmek amacında mısın?
  • quote:

Şimdi senin bu sorularına şuran şu kadar erir, yağ kaybedersin, su kaybedersin demek zor. Genelde yağ eritmekten kasıt herkeste göbeği eritmektir. Ama vücudun her yeri yağ deposudur ve yağ yakımı esnasında yağın nereden yakılacağına vücudun karar verir.
    Amaç spor, sağlıklı bir yaşam ise vücudu ortak çalıştırmak lazım. Bunun içinde karın da olur, gögüs de olur, bacak da olur. Ağırlığa girmediğin günlerde de kardio ve yüzme ile hem programını destekler hem de off günlerini hafif idmanlar ile boş geçirmemiş olursun.

Önce amacını iyi belirle. Sporu ne için yapacaksın, nasıl bir süreyi hedefliyorsun, ne yapmak istiyorsun. Fit bir vücut mu aradığın, yoksa göğüsleri, kolları vs şişirmek amacında mısın?

Hocam tabii bölgesel yağ eritme yok sonuçta ama benim de herkeste olduğu gibi en çok karın bölgesinde var.Şu an kardiyo yapmıyorum ve 4 gün ağırlık programım var,off günlerde kardiyo yaparsam ekstra zaman gider ve sınava hazırlanıyorum bu sene yani en fazla 10 dk hiit şeklinde interval bir kardiyo yapabilirim.Pazartesi,salı,perşembe ve cuma günleri antrenman yapıyorum 2 güne 10'ar dk şeklinde(ağırlık antrenmanı sonrası) kardiyo koyabilirim

Hedefim define,kaslar belirgin bir şekilde gözükecek bir vücut

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Şimdi senin bu sorularına şuran şu kadar erir, yağ kaybedersin, su kaybedersin demek zor. Genelde yağ eritmekten kasıt herkeste göbeği eritmektir. Ama vücudun her yeri yağ deposudur ve yağ yakımı esnasında yağın nereden yakılacağına vücudun karar verir.

Hocam tabii bölgesel yağ eritme yok sonuçta ama benim de herkeste olduğu gibi en çok karın bölgesinde var.Şu an kardiyo yapmıyorum ve 4 gün ağırlık programım var,off günlerde kardiyo yaparsam ekstra zaman gider ve sınava hazırlanıyorum bu sene yani en fazla 10 dk hiit şeklinde interval bir kardiyo yapabilirim.Pazartesi,salı,perşembe ve cuma günleri antrenman yapıyorum 2 güne 10'ar dk şeklinde(ağırlık antrenmanı sonrası) kardiyo koyabilirim

Hedefim define,kaslar belirgin bir şekilde gözükecek bir vücut

Alıntıları Göster
    zaten hiit kardio önerilen bir antrenman şekli.
    şu an ben de yeni bir programa geçtim ağırlık programları dışında hoca 1 gün 40 dk civarı 12 eğimde 5.5 hızda yürümemi tavsiye etti. bunun yanında makinede ağırlıkla crunch 4x20 yapabilirsin dedi.
    Ağırlık programları ile aynı günde yoğun kardio programları pek önerilmiyor. belki 10 dklık 1 dk yürüyüş 40 sn depar şeklinde çalışabilirsin. Yoğun kardio yapacaksan bunu ayrı bir günde yapman lazım.

• Yeşil çay içmeni tavsiye ederim.Yağ yakımına yardımcı olur.
  • Ben kullandım bana göre " plasebo " ha belki termojenik olanlar işe yarayabilir ama diğerleri çöp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Ben kullandım bana göre " plasebo " ha belki termojenik olanlar işe yarayabilir ama diğerleri çöp.

Nasıl hocam verim aldınız mı ? Biraz daha açar mısınız

• Hocam hem eczaneden tablet şeklinde aldım çiğnebebilir hemde likit yani sıvı şekilde aldım yani diyorlarya hani antreman sırasında ateş basıyor falan bende hiç olmadı veya fazladan enerjide vermedi pleabo oldu sadece yani beynim bana oyun oynadı bende inandım para verdim sonuçta İşe yarayanlar olabilir mesela Termojenik gibi ama onlarda pahalı biraz

• quote:

Hocam hem eczaneden tablet şeklinde aldım çiğnebebilir hemde likit yani sıvı şekilde aldım yani diyorlarya hani antreman sırasında ateş basıyor falan bende hiç olmadı veya fazladan enerjide vermedi pleabo oldu sadece yani beynim bana oyun oynadı bende inandım para verdim sonuçta İşe yarayanlar olabilir mesela Termojenik gibi ama onlarda pahalı biraz

Hazır kış da geldi bu yağ yakımını nisan-mayıs da halleder miyim ? şimdi kafamı ağrıtmasam mı bu işle

• quote:

quote:

Hocam hem eczaneden tablet şeklinde aldım çiğnebebilir hemde likit yani sıvı şekilde aldım yani diyorlarya hani antreman sırasında ateş basıyor falan bende hiç olmadı veya fazladan enerjide vermedi pleabo oldu sadece yani beynim bana oyun oynadı bende inandım para verdim sonuçta İşe yarayanlar olabilir mesela Termojenik gibi ama onlarda pahalı biraz

Hazır kış da geldi bu yağ yakımını nisan-mayıs da halleder miyim ? şimdi kafamı ağrıtmasam mı bu işle

Bence kardiyo her zaman yapın her antreman sonu 30 dk 40 dk yapın

• quote:

quote:

quote:

Bence kardiyo her zaman yapın her antreman sonu 30 dk 40 dk yapın

Alıntıları Göster
    zeroshoot kullandım hiç bi etkisini göremedim şimdi animal cuts kullanıyorum bi kutu bitmek üzere paraya kıyın animal alın veya hiç almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

zeroshoot kullandım hiç bi etkisini göremedim şimdi animal cuts kullanıyorum bi kutu bitmek üzere paraya kıyın animal alın veya hiç almayın

Alıntıları Göster
    zamanında kullanıp etkisini görememiştim yeşil çayı öneririm bide şekeri azaltırsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

zamanında kullanıp etkisini görememiştim yeşil çayı öneririm bide şekeri azaltırsan iyi olur

Alıntıları Göster
    2 kere kullandım.hadi yarışmaya girenelr akdar değilde en azından sağda solda gördüğümüz adamalr kadar yağ yakıym diyordfum ama etkisi olmadı.bence paranızı boşa ahrcamayın.güzel bi akrdiyo programı ayarlayın kendinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.