Şimdi Ara

Okuldan bir kıza fena aşık oldumm!! yardım edin lütfennn!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okulda aylardır açılamadığım bir kız var. Ben lise son sınıftayım bu sene mezun olacağım,kız ise 3. sınıf. Napıcam blmiyorm yardım edin lütfen Yarın kızla konuşmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
    Not:Kız benden habersiz. Kız hakknda pek bilgim yok,yardımcı olabileceklere okulumu ve kızın ismini pm atarm belki tanıyan vardır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkngvrek -- 30 Mayıs 2011; 13:23:14 >

• Mesajım kayboldu
  • Git konuş lae.. Sonuçta evet veya hayır bir cevap alacaksın. Hayır derse üzüleceksin, ama inan eğer gidip söylemezsen daha üzülürsün. Hadi hayırlı işler..
  • ''Okuldan bir kıza fena aşık oldumm!!''

Böyle yazdığın için büyük ihtimal hoşlanıyorsun git konuş belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kcal

Git konuş lae.. Sonuçta evet veya hayır bir cevap alacaksın. Hayır derse üzüleceksin, ama inan eğer gidip söylemezsen daha üzülürsün. Hadi hayırlı işler..

Deneyeceğim arkadaşım ama kızın sevgilisi varmış galiba bundan fazla emin değilim,sınıfından bir kıza sormuştum pek dışarı çıkmıyor kendisi
    @ _Max_
    Kız aşık olunmıcak gibi deil ama yüzünü gören cennetlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkngvrek -- 29 Mayıs 2011; 22:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkngvrek

quote:

Git konuş lae.. Sonuçta evet veya hayır bir cevap alacaksın. Hayır derse üzüleceksin, ama inan eğer gidip söylemezsen daha üzülürsün. Hadi hayırlı işler..

Deneyeceğim arkadaşım ama kızın sevgilisi varmış galiba bundan fazla emin değilim,sınıfından bir kıza sormuştum pek dışarı çıkmıyor kendisi

Sevgilisi varsa iş zor gibi görünüyor. Sen yinede çal kapıyı olmadı zile bastıktan sonra kaçarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sevgilisi varsa iş zor gibi görünüyor. Sen yinede çal kapıyı olmadı zile bastıktan sonra kaçarsın

Peki öyle yapacağım

• Sen seviyon. Biz nasil yardim edelim? Biz de mi sevelim?
  • İnsanın en büyük pişmanlığı pişman olurum diye yapmadıklarıdır. Git konuş ne kaybedersin ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Sen seviyon. Biz nasil yardim edelim? Biz de mi sevelim?

Benim tabağımdan otlanmada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkngvrek -- 30 Mayıs 2011; 13:24:16 >
  • quote:

quote:

Benim tabağımdan otlanma da

Panpa son siniftaymissin. Lise 1 olsan unut derdim de git konus.
  • senin ilacin bende panpa, dinliyosan yazicam
  • quote:

quote:

quote:

Benim tabağımdan otlanma da

Panpa son siniftaymissin. Lise 1 olsan unut derdim de git konus.

Cesaretimi toplayıp gitmeyi düşünüyorum ama ya hayır derse çok kapılmışım dostum

• quote:

quote:

@ _Max_
    Kız aşık olunmıcak gibi deil ama yüzünü gören cennetlik

Aşık olmak böyle birşey değil önüne gelen aşık olamaz.Seninki kız çok güzel olduğu için hoşlanmadır.

• İst.Avrupa yakasında oturuyorduğunu neden belirtiyorsun ki?Kızlar oturduğun yakaya göre mi teklif kabul ediyor?
  • kalede kaleci var diye gol atmayacakmısın
  • @ _Max_
    Dostum kızın güzelliğinden bahsetmedim,sadece tatlı ve saf bir bakışı var benim kapıldığımda bu.Ayrıca aylardır içimde tutuyorum bu sene sınava gireceğim artık baya yoruldum açılmak istiyorum.
    @ clara sismanoglio
    Ne alaka dostum sadece aynı okuldan olduğum biri varsa belki bana yardımcı olabilir, kızı tanıyabilir diye düşündüm
  • quote:

@ _Max_
    Dostum kızın güzelliğinden bahsetmedim,sadece tatlı ve saf bir bakışı var benim kapıldığımda bu.Ayrıca aylardır içimde tutuyorum bu sene sınava gireceğim artık baya yoruldum açılmak istiyorum.
    @ clara sismanoglio
    Ne alaka dostum sadece aynı okuldan olduğum biri varsa belki bana yardımcı olabilir, kızı tanıyabilir diye düşündüm

Açıl konuş cool ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

hangi okuldasın?

Bahçelievler lisesi biliyomusun?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.