Şimdi Ara

Okuldan bir kıza fena aşık oldumm!! yardım edin lütfennn! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Orijinalden alıntı: Erkngvrek

Arkadaşlar kız psikopat çıktı.Bugün sınavım vardı okula biraz geç gittim sınavdan çıkar çıkmazda kızın yanına ugradım ama konuşmaya çalışırken kız beni sınıftan kovdu . Kızarken bile çok tatlıydı

beyler adamımızı kaybettik :(

• Dostum moralini bozmak gibi olmasın ama aynı benım durumumdasın . 12.sınıfım o 11 bende 2-3 ay bekledım kaybedicek bişeyim yok deyip gecen hafta acıldım kıza . Bana , benim sevdiğim var anla bunu boş hayallere kapılma , dedi . Yapıcak bişey yok en azından pişman değilim .
  • Git açıl diyenleri anlamıyorum sanki 1970 li yıllardayız.Yolda tanış,cafeye git,benimle çıkarmısın ? - EVETTT devirleri bitti artık.Adama yanlış bir taktik izletmişsiniz.

Öncelikle okul kapanana kadar aklın nerdeydi ? Yumurta döte gelmeden düşünecektin.Direk tanışılmaz asla, abaza damgası yersin çünkü.Kızı tanıyan arkadaşların mutlaka vardır.Onlar aracılığı ile tanışacaksın.Kızlar gördüklerine değil, duyduklarına aşık olur.Kızın çevresini kazanırsan onu da kazanmış olursun.Ama iş işten geçti artık.Seni cebinde görüyor.Senin için niye çabalasın ki artık ?

Bu sana iyi bir tecrübe olsun.E bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğim diyorsan;

http://forum.donanimhaber.com/m_48163927/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48163927

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 30 Mayıs 2011; 19:29:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

Dostum moralini bozmak gibi olmasın ama aynı benım durumumdasın . 12.sınıfım o 11 bende 2-3 ay bekledım kaybedicek bişeyim yok deyip gecen hafta acıldım kıza . Bana , benim sevdiğim var anla bunu boş hayallere kapılma , dedi . Yapıcak bişey yok en azından pişman değilim .

Banada öyle diyecek gibi geliyor dostum o yüzden çok korkuyorum
  • F
  • bende sevdiğimi söyleyip duruyorum kıza.geçen sınıfın ortasında özge seni seviyorum dedim.güldü gitti şaka yapıyorum sanıyo kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyakamozx -- 30 Mayıs 2011; 20:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

bende sevdiğimi söyleyip duruyorum kıza.geçen sınıfın ortasında özge seni seviyorum dedim.güldü gitti şaka yapıyorum sanıyo kız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Oglum ezik misin? Git konus ama seni seviyorum deme, benimle cıkar mısın de. Boyle direk bir giris yaparsan belki senden hoslanır ama, mesajlarına bakarak kucuk bir tahlil yaptım, sansın az

Edit: Boyle bir konu acman bile baslı basına bir eziklik. Bence sansın yok. Sansını dene ama zorlama

Dostum kız beni kovdu daha ne yapayım . Yarın birdaha şansımı deneyeceğim

Yumusak davranma. Gerekirse kufur et, sert konus. Ama sakın ezik oldugunu bilmesin. Yoksa seni reddetmekle kalmaz, ustune bir de seninle oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Mayıs 2011; 22:24:30 >

• quote:

quote:

quote:

Oglum ezik misin? Git konus ama seni seviyorum deme, benimle cıkar mısın de. Boyle direk bir giris yaparsan belki senden hoslanır ama, mesajlarına bakarak kucuk bir tahlil yaptım, sansın az

Edit: Boyle bir konu acman bile baslı basına bir eziklik. Bence sansın yok. Sansını dene ama zorlama

Dostum kız beni kovdu daha ne yapayım . Yarın birdaha şansımı deneyeceğim

Yumusak davranma. Gerekirse kufur et, sert konus. Ama sakın ezik oldugunu bilmesin. Yoksa seni reddetmekle kalmaz, ustune bir de seninle oynar.

Bin üstüne , vur kırbacı , vur kırbacı.

• Bizim buralarda da var hastası olduğum bir kız,lan kız holivutdan gelmiş gibi,arkadaşa sordum kaşara benzemiyor ama tanıdığım 2 kişiyle çıkmışlığı var ki baya tipsizler.Kız beni kesiyor ben onu ama neden kesiyor bilmiyorum sapık mı sandı netdi
  • 2 adam tut, para ver heriflere kizi rahatsiz etsinler. Sonra git ve kizi kurtar Kiz sana "Kahramanim Erkngvrek" diyecek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.