Şimdi Ara

Okuldan bir kıza fena aşık oldumm!! yardım edin lütfennn! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erkngvrek

Up uyuyamıyorum arkadaşlar

Manyak damar ama dikkatli dinle

• çok iyi geldi
  • dostum söyleyemecektim ama ciddi olduğunu görünce söylemeye karar verdim, o kız varya... aslında erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 30 Mayıs 2011; 1:08:29 >
  • Yinede ne olursa olsun kızın etrafında çok pervane olma, kızların geneli her dakika kendisi ile ilgilenen pervaneleri yedek kulübesine hapseder. Mesela yarın git açıl eğer onda da birşeyler varsa hemen atlama, kız kaçar. Ertesi gün biraz ilgini azalt, sonra yine ilgi göster felan. Mesela sen hergün burger yesen artık sıradanlaşır o. Ancak ayda 1-2 yesen daha değerli olur. Bilmem anlatabildim mi :)
  • Direk seni seviyorum hoşlanıyorum filan deme sakın cevap direk hayır olur.

öncelikle muhabbet kurmalısın mümkün olduğunca yakın olmaya çalış.

okul çıışında beraber yuruyebilirsiniz. yürümeyi kabul ederse. çay teklifi yaparsın. telefonun almaya çalışırsın. telefonu aldıgında her gece "iyi geceler" her sabah "gunaydın"

msjları atarsın. Arada bir arayıp fıkra felan anlat komık ol seni sıcak bulursa olur bu iş:)))
  • Arkadaşlar kız psikopat çıktı.Bugün sınavım vardı okula biraz geç gittim sınavdan çıkar çıkmazda kızın yanına ugradım ama konuşmaya çalışırken kız beni sınıftan kovdu . Kızarken bile çok tatlıydı
  • quote:

Arkadaşlar kız psikopat çıktı.Bugün sınavım vardı okula biraz geç gittim sınavdan çıkar çıkmazda kızın yanına ugradım ama konuşmaya çalışırken kız beni sınıftan kovdu . Kızarken bile çok tatlıydı

Kovdumu Türk kızları niye böyle Herkesi potansiyel sapık sanıyolar

• Sen sen ol okuldaki kiza asik olma hemde fenaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Arkadaşlar kız psikopat çıktı.Bugün sınavım vardı okula biraz geç gittim sınavdan çıkar çıkmazda kızın yanına ugradım ama konuşmaya çalışırken kız beni sınıftan kovdu . Kızarken bile çok tatlıydı

Kovdumu Türk kızları niye böyle Herkesi potansiyel sapık sanıyolar

Bir derdi vardı galiba dostum anlayamadım hep yanlış zamanlara denk geliyorum

• sen yine iyisin ben lise 1 sevdigim kiz lise 3 bende açılamadım off bana yardımcı olacak tecrübeliler varsa 20tl atarım

--
    Sent on a phone using T9space.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Sen seviyon. Biz nasil yardim edelim? Biz de mi sevelim?

ben sevmeye başladım bile.
  • Oglum ezik misin? Git konus ama seni seviyorum deme, benimle cıkar mısın de. Boyle direk bir giris yaparsan belki senden hoslanır ama, mesajlarına bakarak kucuk bir tahlil yaptım, sansın az

Edit: Boyle bir konu acman bile baslı basına bir eziklik. Bence sansın yok. Sansını dene ama zorlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Mayıs 2011; 16:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Oglum ezik misin? Git konus ama seni seviyorum deme, benimle cıkar mısın de. Boyle direk bir giris yaparsan belki senden hoslanır ama, mesajlarına bakarak kucuk bir tahlil yaptım, sansın az

Edit: Boyle bir konu acman bile baslı basına bir eziklik. Bence sansın yok. Sansını dene ama zorlama

Dostum kız beni kovdu daha ne yapayım . Yarın birdaha şansımı deneyeceğim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen seviyon. Biz nasil yardim edelim? Biz de mi sevelim?

Benim tabağımdan otlanma da

Panpa son siniftaymissin. Lise 1 olsan unut derdim de git konus.

Cesaretimi toplayıp gitmeyi düşünüyorum ama ya hayır derse çok kapılmışım dostum

Hayır derse dağa kaldır.

• Bahçelievlerdeyim bende kızın adı ne liseyi bitireli 5 sene oldu

Şaka biyyana bence söyleme yeğen.

neden dersen Kıza fena aşık oldum, harbi boku yenilcek kız laflarıyla başlayan cümleler ulaşılmaz aşkların Sözcükleridir :)

ama yinede karar senin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

Bahçelievlerdeyim bende kızın adı ne liseyi bitireli 5 sene oldu

Şaka biyyana bence söyleme yeğen.

neden dersen Kıza fena aşık oldum, harbi boku yenilcek kız laflarıyla başlayan cümleler ulaşılmaz aşkların Sözcükleridir :)

ama yinede karar senin :)

Arkadaşım aylardır içimde saklıyorum bir türlü açılamadım ve okul bitiyor birşeyler yapmalıyım artık.

• Okulun istanbul anadoludaysa sen okul ismini pm at ben soruştururum kimmiş neymiş.
  • quote:

Not:Kız benden habersiz. Kız hakknda pek bilgim yok,yardımcı olabileceklere okulumu ve kızın ismini pm atarm belki tanıyan vardır .

Ve çok fena aşık oldun?
  • quote:

• @Cashcim.
    Dostum ben avrupa yakasındayım.

@jo_be
    Arkadaşım kızı görünce kapıldım soruşturdum ama kimsede tanımıyor zaten açılamadımda

@clubber42
    Ne yapayım dostum çok tatlıydı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.