Eski konularımdan bilen bilir uğruna öleceğim kız, tüm varlığımı üstüne yapacağım kız ben yurtdışındayken gidip sevgili yapmış. Birlikte instagramdan foto paylaşmışlar filan. Gördüğüm an başımdan kaynar sular döküldü, titremeye başladım, her an birilerine zarar verebilirim. Halen onu deli gibi seviyorum. Kız iç anadolulu 24 yaşında bir ev kızı dışarıda açık giyinir ama teşhircilik değil. Son zamanlarda Antalyayı geziyordu o ara yapmış. Erkek arkadaşının da sanırım arabası var ve kız da erkekte Antalya da yaşiyor. Kız bana namuslu geliyordu. Edebi adabı biliyordu ve hiç kimseyle kolay kolay arkadaş olmazdı. Sürekli yaşının geçtiğini söylerdi. Sizce ikisi arasında bir yakınlaşma olmuş mudur? Sadece ihtimal verin Sevdiğim kızı becerirse ben de onu gözlerinin önünde dizleri üstüne çökertir son nefesini verdirtirim!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevdiğim kız sevgili yapmış, sevişmiş midir? Lütfen yardım edin delirmek üzereyim
-
-
erasmus muharrem aklıma geldi
kardeşim unut o kızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 27 Temmuz 2022; 14:0:4 > -
Hamza hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anal olmuş olabilir
geçmiş olsun gardaş
-
Unutamam mümkün değil eğer aralarında bir şey olduysa türkiyeye gider gitmez dediğimi yaparım bir yıldır ben bu kızı seviyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Halen onu deli gibi seviyorum Kızın bundan haberi var mı
-
kardeşim, kız sevgili yapmışsa, seni artık sevmiyor demektir.
zorla güzellik olmaz, hem seni sevmiyorsa artık, sen de sevme!
ne yani,
uğruna ölecek kız nedir yaa... hey Allah'ım yaa.
hocam seninkisi sevgi mevgi değil, tamamen saplantı..
-
reis seni tecrubeli bi isme yonlendiriyorum ona danis
Onu sevdiğim belli ama beni ablası gibi görüyor o 24 yaşında ben 18 im 19 giricem
sevismistir
Hocam beni sevmiyor demek değil ben bu işin peşini asla bırakmam her şeyimi ortaya koyarım yanındaki herifi doğduğuna pişman ediceğim. Sevdiğim kızın Saçının güzel kokusunu şuan o kokluyor. Buna asla izin veremem şu hayattaki son günüm olacaksa bile
Hocam kız hakkında verdiğim bilgileri dikkate alarak mı diyorsunuz
18 yaşındaymış Hayata hoş geldin evlat. Daha ne kazıklar yiyeceksin hayatta neler neler.. Geçmiş olsun.
-
kız arkadaşının cs de en sevdiği Silah glock olabilir mi
-
Bu kadar seviyorsa ne yaparsa yapsin affeder hocam
Benim sevdigim kiz yapsaydi da affederdim ama kiz mesajima bile donmedi omg bu saatten sonra önümdeki maclara bakarim ama hic kimseye toleransli olmam
Muhtemelen kapali Allah kitap bilen bir kizla evlenirim bu devirde onlar haric namuslu zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikada önceden ilişkiye girmiş kızlarla evleniliyor bir kere o yüzden dert etme tamam mı?
-
Kime güveneceksin bu devirde reis?
-
Bunu affeder miydin @hamza5806
-
hocam seninkisi sabah aksam günde 4 postaa.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
erasmus muharrem aklıma geldi kardeşim unut o kızı |
kardeşim, kız sevgili yapmışsa, seni artık sevmiyor demektir. zorla güzellik olmaz, hem seni sevmiyorsa artık, sen de sevme! ne yani, uğruna ölecek kız nedir yaa... hey Allah'ım yaa. hocam seninkisi sevgi mevgi değil, tamamen saplantı.. |
Benzer içerikler
- telefon numarasından adres bulma
- fırınlanmış mantı dışarıda bozulur mu
- kapının arkasında anahtar kaldı nasıl açılır
- cpf nedir
- prozac reçetesiz alınır mı
- google çizim yap
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X