Şimdi Ara

Kız arkadaş edinemiyorum :( kafayı bozdum yardımlarınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuyu açmadan önce biraz düşündüm ve sizede danışsam iyi olacağına karar verdim..

Yaklaşık 3 ay önce askerden geldim ankarada oturuyorum ayrıca haftanın 6 günü çalışıyorum üstelik sosyal bir işteyim vodafone bayii'de çalışıyorum fakat herşeye rağmen kız arkadaş edinemiyorum, sevgili anlamında değil normal arkadaş dahi olamıyorum internetten filan mı arasak ne yapsak ya da bu durumu ben mi çok abartır oldum bilmiyorum.. ama kız arkadaşa ihtiyacım var benimle herşeyini, hayatını paylaşacak birine ihtiyacım var bu şekilde her gün huzursuz oluyorum önceden sözlüm vardı bıraktı gitti beni ne yapmamı önerirsiniz, nasıl bir yola başvurmalıyım gerçekten bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var derdimi dinlesin bana yardımcı olsun.. bende onun dertlerini dinleyim bende ona yardımcı olayım çok zor bişey mi istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Ocak 2012; 17:23:08 >

• hiçbişey yapma kendin ol, kendin olursan mutlaka seni seven birileri çıkar. ama normal arkadaş bile olamıyosan sorun var ki sebep de budur
  • Hiç arkadas edilemiyorsun yanlış yaptığın, sen de yanlış olan birseyler vardır dostum. Detay olursa daha çok yardımcı oluruz.

Mesela en son arkadas olmaya yaklaştığında neler oldu da olmadı?
  • Umarım giyimine , Tırnaklarına vs özen gösteriyorsundur ha En öenmlisi Dişler ne kadar yakışıklı olursan Ol iyi dişlerin yoksa Ölene kadar elizabet takılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa11

Umarım giyimine , Tırnaklarına vs özen gösteriyorsundur ha En öenmlisi Dişler ne kadar yakışıklı olursan Ol iyi dişlerin yoksa Ölene kadar elizabet takılırsın

diş
    hayvan pazarından mı yazıyosun

arkadaşım aynı sorun bende de var çekingenlikten kaynaklanıyor sanırım biraz utangaç birisin ki ben de öyleyim. etrafına bakarsan çoğu barzoların kız çevresinin çok geniş olduğunu görürsün. niye çünkü adamlar senin kadar ince düşünmüyor. utangaç değil. barzo olsalar da kıza bir takım şeyleri hissettirebiliyorlar. niyetlerini belli edebiliyorlar. niyeti belli etmekten çekinmemek lazım biraz. ama usulen yapacaksın tabi. vodafone bayiine gelip de hoşlandığın kızdan direk telefonunu isteyemezsin. 1-2 soru sorarsın belki espriyle karışık. tek ve net cevaplar verirse yani konuşanın devamı gelecek gibi değilse zorlama. ama konuşmanın devamı gelirse müşteriye hizmet amaçlı() çay içer misiniz diye sorabilir ve bir arkadaşlığın belki de ilişkinin temel atma törenini gerçekleştirebilirsin

• Takip.
  • kendin ol!
    kizlara slm ver, hal hatir sor!
    kendine guven
    aktiv ol
    arkadaslik teklif et
    utunma
    kizlari kahve icmeye, yemek yemeye davet et
    bakimli ol

egeer bunlari yaparsan kiz arkadas-sevgili edinirsin

hadi goruyum seni...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallaha bende arkadaş olamıyorum.Selamlaşmıyorum bile neredeyse.Bir hata var ama çözemedim.Hani kimseden yanlış yapıyorsun diye de bir laf duymuyorum.Birisi hatamı söylese en azından düzeltirdim ama yok.
  • @FireManBack

Seninle yaşıtız. Benim de kız/erkek arkadaşım yok. Sadece birkaç tane arkadaşım var! Çok sosyal ve neşeli olmadığım için böyle sanırım...

Bizim durumumuz Kalabalıklar içinde yalnızlık...

Düşündüm de tipten mi kaybediyoruz acaba? Çirkin de değilim ama... Anlamıyorum... Millet 100 kişiyle çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 5 Ocak 2012; 21:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Vallaha bende arkadaş olamıyorum.Selamlaşmıyorum bile neredeyse.Bir hata var ama çözemedim.Hani kimseden yanlış yapıyorsun diye de bir laf duymuyorum.Birisi hatamı söylese en azından düzeltirdim ama yok.

ındıgo hata yapıorsun . git konus kızlarla. slmlas ne bileyim hallerini hatırlarını sor. sen adımını atarsan onlar karsılıgını verir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Vallaha bende arkadaş olamıyorum.Selamlaşmıyorum bile neredeyse.Bir hata var ama çözemedim.Hani kimseden yanlış yapıyorsun diye de bir laf duymuyorum.Birisi hatamı söylese en azından düzeltirdim ama yok.

ındıgo hata yapıorsun . git konus kızlarla. slmlas ne bileyim hallerini hatırlarını sor. sen adımını atarsan onlar karsılıgını verir dostum

Vallaha güzel kardeşim üniversitedeyim daha öncede üniversite okudum ama böyle acayip sınıf görmedim.Kızlar bir tarafta erkekler bir tarafta kimsenin birbiriyle doğru dürüst konuştuğu yok.Selamlaşma da yok.Böyle acayip bir sınıf okulda yok.
    Zaten beğendiğim 2 tane kız vardı birinin sevgilisi varmış öteki nişanlı çıktı.İyice hevesim kaçtı.
    Sorun başka ama konuşsam bile samimi olamıyorum.Konuştukları beni sarmıyor.Yapmacık davranıyorum kızın yüzüne gülüyorum ama içimden defol git başımdan kafa ütüleme der gibi bir düşünce geçiyor.Galiba bunlar konuşmadan da anlıyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

Vallaha güzel kardeşim üniversitedeyim daha öncede üniversite okudum ama böyle acayip sınıf görmedim.Kızlar bir tarafta erkekler bir tarafta kimsenin birbiriyle doğru dürüst konuştuğu yok.Selamlaşma da yok.Böyle acayip bir sınıf okulda yok.
    Zaten beğendiğim 2 tane kız vardı birinin sevgilisi varmış öteki nişanlı çıktı.İyice hevesim kaçtı.
    Sorun başka ama konuşsam bile samimi olamıyorum.Konuştukları beni sarmıyor.Yapmacık davranıyorum kızın yüzüne gülüyorum ama içimden defol git başımdan kafa ütüleme der gibi bir düşünce geçiyor.Galiba bunlar konuşmadan da anlıyorlar.

dostum böle dusundugun için kaybedıorsun. sacma da olsa onları dınle. olmadı sen ac konu onlar dınlesın senı havadan sudan derslerden konusmayı sen baslat.bende lise de böle düşüüordum. su an üniversitede okuyorum arkadas cevrem bya genıslettım. sende yaparsın bunu sadece güven kendine

• Kızları, kızlarla arkadaş olmayı neden bu kadar abartıyorsun ki? Olsan ne olacak? O da insan değil mi sonuçta?
  • Kanka ayağına yat yatağa kadar yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Kızları, kızlarla arkadaş olmayı neden bu kadar abartıyorsun ki? Olsan ne olacak? O da insan değil mi sonuçta?

aslında abartmıyorum, neden şu hayatta sırtımı dayayabileceğim ve bir o kadar da güvenebileceğim biri olmasın ki derdimi dinlesin bende onun derdini dinleyim birbirimize destek olalım yani ne var bunda ama işte arkadaşların dediklerinin tamamına katılıyorum bu bizim pasif olmamızdan kaynaklanıyor utangaç davranarak olumlu sonuçlar elde edemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

@FireManBack

Seninle yaşıtız. Benim de kız/erkek arkadaşım yok. Sadece birkaç tane arkadaşım var! Çok sosyal ve neşeli olmadığım için böyle sanırım...

Bizim durumumuz Kalabalıklar içinde yalnızlık...

Düşündüm de tipten mi kaybediyoruz acaba? Çirkin de değilim ama... Anlamıyorum... Millet 100 kişiyle çıkıyor...

dostum bu şekilde düşünme çünki ben kendi çevremden örnek vereyim adamda tip namına bişey yok yanında 10 numara hatunlar var. Niye mi ? Çünki adamın ağızı çok çok iyi laf yapıyor tiple alakalı bir durum olduğunu hiç sanmıyorum tip sadece ilk görüşte etkiler fakat kız senden hoşlanır ise işin rengi daha güzel olur ;)

• Kız kız'ı çeker diye bir tabir vardır.Sen arkadaş edinirsen zamanla çevrende kızlar oluşur zaten....
  • arkadaşlar yaş 18 hiç kız arkadaşım olmadı ne yazık ki ama neden ? çok yakışıklı değilim ama ne insanlar ne kızlarla birlikte bende de bu durum sıkıntı yaratıyor sorun ne ? bilemiyorum ama öyle tahmin ediyorum ki bunun sebebi kendime güvenimin olmaması beni seveni ben sevmiyorum benim sevdiğim beni sevmiyor çözemedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

arkadaşlar yaş 18 hiç kız arkadaşım olmadı ne yazık ki ama neden ? çok yakışıklı değilim ama ne insanlar ne kızlarla birlikte bende de bu durum sıkıntı yaratıyor sorun ne ? bilemiyorum ama öyle tahmin ediyorum ki bunun sebebi kendime güvenimin olmaması beni seveni ben sevmiyorum benim sevdiğim beni sevmiyor çözemedim gitti

senin durumun çok vahimmiş, bence daha sosyal ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

arkadaşlar yaş 18 hiç kız arkadaşım olmadı ne yazık ki ama neden ? çok yakışıklı değilim ama ne insanlar ne kızlarla birlikte bende de bu durum sıkıntı yaratıyor sorun ne ? bilemiyorum ama öyle tahmin ediyorum ki bunun sebebi kendime güvenimin olmaması beni seveni ben sevmiyorum benim sevdiğim beni sevmiyor çözemedim gitti

senin durumun çok vahimmiş, bence daha sosyal ol

Oldukça sosyalim ama mesele 2 li iliski olunca çok cekingenim kız arkadaslarım var ama arkadas sevgili değil en yakın arkadaslarımdan 3 u de bu durumda anlam veremedigim olaylar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.