Şimdi Ara

Kız arkadaş edinemiyorum :( kafayı bozdum yardımlarınıza ihtiyacım var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

İyi akşamlar DH

Bu konuyu açmadan önce biraz düşündüm ve sizede danışsam iyi olacağına karar verdim..

Yaklaşık 3 ay önce askerden geldim ankarada oturuyorum ayrıca haftanın 6 günü çalışıyorum üstelik sosyal bir işteyim vodafone bayii'de çalışıyorum fakat herşeye rağmen kız arkadaş edinemiyorum, sevgili anlamında değil normal arkadaş dahi olamıyorum internetten filan mı arasak ne yapsak ya da bu durumu ben mi çok abartır oldum bilmiyorum.. ama kız arkadaşa ihtiyacım var benimle herşeyini, hayatını paylaşacak birine ihtiyacım var bu şekilde her gün huzursuz oluyorum önceden sözlüm vardı bıraktı gitti beni ne yapmamı önerirsiniz, nasıl bir yola başvurmalıyım gerçekten bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var derdimi dinlesin bana yardımcı olsun.. bende onun dertlerini dinleyim bende ona yardımcı olayım çok zor bişey mi istiyorum

Dostum bu konuyu baştan sona kadar oku üşenmeden http://forum.donanimhaber.com/m_56237913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56237913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 18 Ocak 2012; 2:17:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

İyi akşamlar DH

Bu konuyu açmadan önce biraz düşündüm ve sizede danışsam iyi olacağına karar verdim..

Yaklaşık 3 ay önce askerden geldim ankarada oturuyorum ayrıca haftanın 6 günü çalışıyorum üstelik sosyal bir işteyim vodafone bayii'de çalışıyorum fakat herşeye rağmen kız arkadaş edinemiyorum, sevgili anlamında değil normal arkadaş dahi olamıyorum internetten filan mı arasak ne yapsak ya da bu durumu ben mi çok abartır oldum bilmiyorum.. ama kız arkadaşa ihtiyacım var benimle herşeyini, hayatını paylaşacak birine ihtiyacım var bu şekilde her gün huzursuz oluyorum önceden sözlüm vardı bıraktı gitti beni ne yapmamı önerirsiniz, nasıl bir yola başvurmalıyım gerçekten bir hayat arkadaşına çok ihtiyacım var derdimi dinlesin bana yardımcı olsun.. bende onun dertlerini dinleyim bende ona yardımcı olayım çok zor bişey mi istiyorum

Dostum bu konuyu baştan sona kadar oku üşenmeden http://forum.donanimhaber.com/m_56237913/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56237913

peki

• ağzın laf yapsın,kesinlikle gözlerini kaçırma konuşurken ve en püf nokta hocam kızlar erkekleri tanımak sevgililerini tanımak için erkeklerle arkadaş olurlar sen bir kızla erkek muhabbetine gir kahve ısmarlıyım varsa çalıştığın yerde yemeğe çıkalım falan de sonra bir kaç gün sonra biraz para hayaller evlilik konusunsa sohbet aç hep sen açacaksın konuyu ve sen yöneteceksin konuşmaları...kız arkadaşın var demektir.ama abartma gereksiz espiri yapma ağır bir duruşun olsun kızlara asla soğuk davranma malum günlerinde sıkıntılı olurlar sende alttan al falan böle geçer gider,,birde kılık kıyafet konuşma kişisel bakımına dikkat et...

tekrar tekrar söyleyeyim utanma konuş gözlere bak bu iş tamam,o kadar tipten neyin eksik arakadaşım tipin kayık olsaydı işe almazlardı seni.ve bunları yaparsan bu ilgi gösterdiğin kız sevgilin olabilir.ha yoksa böle şeler yapabileceğin bir kız yapacak birşey yok...

• benmde buna benzer bi sorunum var :( . üniversite öğrencisiyim okulda kız arkadaşlarım var(bu günlerde sorguluorm kendimi ama gerçekten arkadaşlar mı diye?).Çünkü sadece okul içinde arkadaşlar.beni görürlerse selam veriyorlar 1-2 hal hatır sormaca, bundan ötesi yok.sanki benm zorumla bana takılıyorlar.okul dışında bi arama sorma yok.3 gün okula gitmem aramazlar.Sizce bnm ne yapmam lazm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylar_brain

benmde buna benzer bi sorunum var :( . üniversite öğrencisiyim okulda kız arkadaşlarım var(bu günlerde sorguluorm kendimi ama gerçekten arkadaşlar mı diye?).Çünkü sadece okul içinde arkadaşlar.beni görürlerse selam veriyorlar 1-2 hal hatır sormaca, bundan ötesi yok.sanki benm zorumla bana takılıyorlar.okul dışında bi arama sorma yok.3 gün okula gitmem aramazlar.Sizce bnm ne yapmam lazm?

cevap yukarıda
  • Önceliklehttp://www.ikyworld.com/kitaplik/DostKazanmaninYollari.pdf bu linkteki kitabı okuyarak adım atmanı istiyorum olaya dostum. Devamını getirirz beraber ;)
  • eski yaraları deşmek gibi olmasin ama sozlun niye birakti seni
  • Dostum öncelikle şunu söylim , Bu internet işini düşünmen bile çok saçma bi durum . Kız peşinde koşmak bence çok anlamsız oluruna bırakırsan daha iyi olur . Aradığın insan elbet birgün seni bulur sen onu bulmazsın emin ol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.