Şimdi Ara

Arkadaşlar yardim edin bir kıza ölesiye aşık oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen konuyu baltalamayalım
    baltalanmasını istesem konuyu "Konu Dışına " açardım.

Üniversite 1. sınıfa gidiyorum, sınıfımız 60 kişi
    dersleri genellikle orta büyüklükte bir amfizem işleriz
    şuan final haftası ama ders felan çalışamıyorum sebebi aynı sınıfta okuduğumuz bir kıza delice aşık oldum ama öyle böyle değil
    gerçekten finallere çalışmak istiyorum ama aklıma sürekli aşık olduğum kız geliyor

daha önce çok kızla çıktım ama bu o kızlardan değil, yılbaşı gecesi arkadaşlara dedim ben 4 yil içinde ya bu kızla evlenirim yada ölürüm
    gerçekten şuan kız benden canımı veririm o derece ama nerdeyse her gece içmeme sebep olan şey ise sevdiğim kızla hicbir şekilde iletişim kuramıyorum
    sadece 3 hafta önce 10 dakika yürüdük tanıştık felan ama hicbir zaman yaşamadığım şekilde heyecanlandım nerdeyse 5 dakika kekeme gibi konuştum
    yemin ediyorum konuşmaya kıyamıyorum o derece seviyorum
    kızın facebooku yok malesef kısaca sosyal medyayla işi yok
    arkadaşlar ben bu sevdiğim insanla nasıl iletişim kurabilirim tavsiyenizi bekliyorum kızla hangi konularda konuşayım ? Bunu bile yazarken nerdeyse gözümden yaş geldi neden böyle oluyor anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın tanıya tanıya sevmesini sağla.Erkekler için tam tersidir, fiziğe baktıkları için.Ancak muhabbeti ilerletmeye bak.

Ofsayttan atacağın gol sayılmaz unutma,oyunu kurarak kaleye yönel

• Taniya taniya derken dozunu kacirip
    friendzone yeme her zaman ara ara niyetini belli et ufak tefek zarflar at. Ah ulan keske bizim de karsimiza bole kiz ciksa arkadas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.