Şimdi Ara

kız meselesi yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızla cok samimi değildik ben onla konuştukça çok hoşlandım beraber yuruyoduk hep ama telefonunu alamadım bişiler oluyordu geçen bulustuk ve yemek yemeye gidelim diye teklif etti ben de kabul ettim sanki çıkıyormus gibiydik yani kıza abayı yaktım kız bana ona bahsettigim bi kızı (anlatırken yuzu asılmıstı ama kotu niyetim yoktu ) cok sonra bana onla kus oldugunu falan soyledi neyse sonra evdeyken mesaj attım nasılsın tarzında en son "senle konusmak için dersinin bitmesini bekledim dedim" sonra mesaj dahi atmadı bi sure sonra ordamısın dedim gormemısım dedi ben de rahatsız etmiyorum dimi dedim o da yok canım ama uykum var dedi neyse sabah oldu gunaydın dedim yıne cevap yok okulda surekli bizim yansınıfa gidip durdu (aynı sınifta degiliz) neden yazmadın dedim o da cok gec gordum dedi ne yapayım sizce ygsm var ve bu işlerde bi kıza cok tutulmam bu baya agır oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git sinavina calis liseli

• haram sevdalardan uzak dur. haramda huzur ararsan huzur haram olur.

• dersine çalış boş ver dertsiz başına dert alma ailene yazık
  • bu sene yapma, he diyosan ki ben onunla konusmadan yapamam 1 ay sabret ygs sonrasi yurursun

• Ah hocam ah. Hayat işte. Aşk da hayatı tamamlayanlardan. İnsan seçmiyor herkese konuyor kondu mu, kafan hep ona gidiyor.

Ben yerinde olsam,unutmaya çalışırdım. Sınav daha önemli. Tekrar birini görürsün seversin. Kader kısmet işi bunlar. Allah gönlüne göre versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler umut bilemi yok ders yaparken hep gulusu gozume geliyor dersimi yapıyorum ama iste bisi eksik kızın eski sevgılısi bunu aldatmış cok guvenemiyormus ben her seyi yaparım siz yardım edin ders zamanı ders yapıyorum bu arada içiniz rahat olsun

• dokikara D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen boşver şimdi kız işlerini.Bak ilerde keşke dersin.Bunlar şimdilik gelip geçici hevesler.Zaten sınavına az kalmış.Sen iyice çalışmana bak.Sınavın daha önemli şimdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.