Evde bazen küçük kıymetsiz eşyalar kayboluyordu pek umursamıyordum. Az önce odamı temizlerken 5 tane kitabı yatağıma yakın bir yere koydum arkamı döndüm ki raflara dizeyim kitaplarım evin hiçbir yerinde yok. Böyle paranormal olaylara inanan birisi değilim fakat kitaplar kuş olup uçmadıysa nerede? 1-2 saat oldu halen arıyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı? |
Evde Eşyalar Kayboluyor Yardım Lazım
-
-
Bulduğun anda paranormal demiyorsan, paranormal değildir.
Paranormal demen için, O kitapları bundan sonra hiç bulamaman gerekir,
o zaman bile senin onları çöpe atıp unutmuş olma ihtimalin var.
-
evde tek misin?...
-
Sulhi Dölek'in "Vidalar" öyküsü geldi aklıma
-
Hocam kitapları halen daha bulamadım. Annemle birlikte kitapları yerleştiriyordum, annem de kitapları gördü odamdaydılar düzenlenemeden önce.
-
Odaya kamera koy sen mi yoksa annen mi yapiyor ortaya çıkar. -
Sürekli kaybolan eşyalar oluyorsa,
arkadaşın da dediği gibi kamera kurup, izleyip,
meğer şöyle oluyormuş, meğer böyle oluyormuş
diyebileceğin normal şeyler göreceksin yüksek ihtimalle.
-
son durum nedir?...
-
Korkmayın üç beş cin vardır. -
Bir defasında sürekli odamdaki kapının arkasında askıda asılı duran montumun sanki -en son zihinsel hafızama göre- orada olmadığı düşüncesi aklıma geldi. Kalkıp odaya gittim ve sahiden de yerinde yoktu. Dolabı açıp, askılara bakmak aklıma geldi. Dolaba baktım ve dolapta da yoktu. Dönüp kapıya baktığımda, mont eskiden olduğu gibi orada asılı duruyordu.
-
Çok ilginç bir durum. Dolaba bakmadan hemen önce baktığın kapıya, dolaba baktıktan hemen sonra da neden tekrar bakma ihtiyacı hissettin?...
-
Çünkü hep kapının arkasında duruyordu mont ve orada olması gerekiyordu. Sanki orada olmadığından emin değildim. Nasıl olur da orada olmazdı diye düşündüm.
Belki de algılarım bana oyun oynamıştı falan diye aklımdan geçmişti. Bir türlü kendime açıklayamadım bu olayı.
-
Ondan sonra buna benzer durumlar oldu mu yoksa bu ilk ve son muydu?...
-
Bu şekilde bir kaybolma, aniden geri gelme olayı daha sonra olmadı hiç.
-
Bizim köyde de böyle biri vardı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X