Şimdi Ara

Ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayaeımın açma düğmesine bastığım anda ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor. Hatta bazen bilgisayar açılamıyor. Acaba donanımsal bir problem midir?
    Belki düzelir diye format attım. Sorunsuz açıldı ama ekrandaki sorun düzelmedi. Şimdi de modem sürücüsü düzgün yüklenmediği için internete bağlanmıyor. (aygıt yöneticisinde sürücü simgesinde sarı ünlem var) Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor (acil yardım) Ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor (acil yardım) Ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor (acil yardım) Ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor (acil yardım)
     Ekranda değişik çizgiler ve karakterler çıkıyor (acil yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bengikulac -- 10 Mayıs 2015; 21:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış okumuşşum kusura bakma ekran kartında sorun olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lja69 -- 10 Mayıs 2015; 21:05:54 >
  • Vram problemi gibi duruyor donanimsal bir hatadir kart modeliniz nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırladığım kadarıyla NVIDIA GeForce GTX 580 olmalı, şimdi aygıt yöneticisinden baktığımda Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı yazıyor.

Sorunun ekran kartından kaynaklanıp kaynaklanmadığından emin değilim, görüntüde problem olduğu için öyle tahmin etmiştim.
  • monitörün kablosunu işlemcine gömülü grafik birimi varsa ona bağla hala devam ediyorsa monitördende olabilir ama ekran kartından dolayı gibi duruyor
  • ekran kartını sök iyice temizle termal macununu yenile
  • bengikulac B kullanıcısına yanıt
    muhtemelen ekran kartı ile ilgili benimde başıma geldi

ama yinede ekranı on boar ile test edin eğer görüntü normalse ekrankartını deişme vakti yaklaşıyor demektir

ekrankartında bu soruna neden olan şey kapasitörlerin çok ısınması ve bir süre sonra hasar alması (özellikle oc bunu çok hızlandırır)

Ekran kartının temizliğini yapmak termal macununu değişmek size zaman kazandırır 6-8 ay(2-3 günde olabilir şans işi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda beyaz nokta var YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ekran kartın gitmiş geçmiş olsun.
    Geçmiş olsun.
    Kartın garantisi varsa servise yoksa yapılacak çok 1 şey yok, belki fırınlanabilir veya 1 tamircide sıcak hava tabancasıyla girişilip çalışabilir hale getirilebilir ancak kesin değil ve çalışsa'da zaty uzun vadeli olmaz.
  • Ekran kartı ölmüş.
  • Geçmiş olsun, gruba katılmak isterseniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_70251444/tm.htm
  • Bugün tamircinin yolunu tuttuk. Sizlerin de tahmin ettiği gibi ekran kartı sizlere ömür.
    Mevcut ekran kartını iptal edip anakarttaki onboard ekran kartını kullandırdı. Zaten oyun oynayan biri olmadığım için idare ederim şimdilik, uygun zamanda yenisini alacağım.
    Teşekkürler yorumlarınız ve yardımınız için
  • Benzer sorunu monitör ile yaşamıştık kondansatör değişime kendine geldi cihaz

Siyah ekranda parazit/dalgalanma varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Yok hayır, sadece fotoğraflardaki gibi fantastik çalışmalar vardı. Monitörü 1-2 ay önce aldım zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.