Şimdi Ara

2 gündür değişik olaylar yaşıyorum | Gerçek olay |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pazar günü fenerbahçe-ankaragücü maçındayım ilk yarı 1-1 bitti devre arasında 51 de atıyoruz dedim yanımdakilere 51 de attık. Sonra 3-2 oldu 88 de gol olucak dedim 88 de gol oldu , bu o an tesadüf gibi gelmişti bana

dün gece saat 1 gibi yattım gece terleyip uyandım kulağımdan kulaklığı çıkardım müzik dinlerken uyuya kalmışım herneyse uyumaya devam ettim sonra yine uyandım telefondan face bakayim dedim baktım 10 saniye anca durmuşumdur.Sanki 10 saniyede kız arkadaşımın (normal arkadaşım) sevgilisi olduğunu gördüm. Bunuda hayal meyal hatırlıyorum. Sonra yine uyumuşum saat 4 de telefona mesaj geldi onun sesine uyandım o kızdan gelmiş uyudun mu diye ( gece yatmadan önce bu kıza mesaj yollamıştım) hemen kıza senin Elhan diye sevgilin mi var dedim , hayıp o aptal duvarıma bişeyler mi yazmış filan dedi , sonra facesine girdim baktım öyle bişey yok son 2 yıl ki paylaşımlarına baktım Elhan diye kimse yok beğenenlerde bile, ama kızın gerçekten Elhan diye bi arkadaşı varmış. Bu olay nasıl oldu ? hadi isim Mehmet filan olsa bilinçaltımda kalmıştır filan derim. Ama bu ismi ilk defa duyuyorum. Bu olaya ne deniyor ?

olay gerçektir beyler ona göre yorum yaparsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 5 Aralık 2011; 17:50:32 >

• ülümünatiye başvur işe alırlar bence
  • Çok flash forward izlemişsin galiba
  • İddia oyna panpa
  • Seni secmisler
  • van derpremi de benim içime doğmuştu deprem olduğunu bilmeden enkaz fotoları geçiyodu önümden...1-2saat oncesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif7

Çok flash forward izlemişsin galiba

hiç izlemedim

Bu arada Elhan diye isim mi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler Mason Locasına katılmaya hak kazandınız.
  • Muhtarlıktan ikametgah
    Sicil kaydı
    12 tane vesikalık
    2 tane önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi
    Sağlık Raporu'nu kap gel.Seni işe aldırayım bizim patrona(Rockefeller).Senin gibi bir eleman arıyorduk biz de.

Çalışma şartları:

Sabah 9 akşam 5.
    Sigorta var.
    Ticket kartı veriyorlar.
    Bir de araba verirler.
  • Son iki yilin paylasimlarina bakmis. pek vaktini almamistir umarim. Ne bos adamlar var arkadas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömer çelekıla söyle çözer bu işi şifrelerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

Son iki yilin paylasimlarina bakmis. pek vaktini almamistir umarim. Ne bos adamlar var arkadas.

• Gecenin saat 4ünde bir kız msj atıcak ve cvp vericem ha ,?? Adriana Lima atsa telefonu açıp bakmam
  • Sen beklenen Mehhdisin bence kedi canını yerim senin very big cat seni
  • inşallah maşallah hocam hayırlara vesile olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

inşallah maşallah hocam hayırlara vesile olur

İnşallah Maşallah sen tatlı ne şeker şeysin, en çok kimi seviyorsunuz söyleyin bakalım
  • iddaa oyna.
  • Kuponumu yorumlasana panpa
  • böbrek.avi
  • aynı konu aylar önce yokmuydu yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.