Şimdi Ara

trende sigara icilebiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Trende Sigara İçilebilir mi?

Trende sigara içmek, bazı ülkelerde yasaklanmış olsa da bazı ülkelerde sınırlı alanlarda permitido olabilir. Türkiye'de hızlı trenlerde ve diğer trendelerde sigara içmek tamamen yasaktır.

Yüksek Hızlı Trenlerde (YHT) Sigara İçme Alanı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), tüm YHT trenlerinde sigara içmeyi yasaklamıştır. Bu nedenle, YHT'lerde sigara içmek için ayrılmış özel bir alan bulunmamaktadır.

Trende Sigara İçme Yeri

Trendelerde sigara içebileceğiniz ayrılmış alanlar yoktur. Trende sigara içmek hem yolcuların sağlığı hem de trendeki yangın riski nedeniyle yasaklanmıştır.

Hızlı Trende Sigara İçiliyor mu?

Hızlı trenlerde sigara içilmesi kesinlikle yasaktır. Bu yasağa uymayan yolcular para cezasına çarptırılabilir.

Hızlı Trende Sigara İçilir mi?

Hızlı trendelerde, diğer trenler gibi, sigara içmek yasaktır. Sigara içmek isteyen yolcular, trenden inerek dışarıda sigara içebilirler.

Trendlerde sigara içmek, hem yolcuların sağlığı hem de yangın riski nedeniyle yasaktır. Sigara içme yasağına uymak, hem kendinizin hem de diğer yolcuların sağlığı ve güvenliği için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet
  • Öncelikle merhabalar
    cevap hayır
    saygılar iyi akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Vagon aralarinda iciliyor mu?

Bende içiyorum. ama bence mola veya yolcu alma istasyon yerlerine kadar dayan bence. çünkü haraket halinde tehlikeli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

quote:

Bende içiyorum. ama bence mola veya yolcu alma istasyon yerlerine kadar dayan bence. çünkü haraket halinde tehlikeli olabilir.

1-2 dakika duruyor kalkiyor hemen. Ayrica sigaradan kastim djarum hemen bitmiyor yani. Simdi gorvliye sordum kesinlikle yasak dedi. Birisi tualette icmis. Illa tualettemi icerecekler adama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

quote:

1-2 dakika duruyor kalkiyor hemen. Ayrica sigaradan kastim djarum hemen bitmiyor yani. Simdi gorvliye sordum kesinlikle yasak dedi. Birisi tualette icmis. Illa tualettemi icerecekler adama.

O zaman vagon'da az kisi olan yere git. tualette rahat olursun. dene yani biri gelirse falan artık tren durduğunda çıkıp içersin en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 26 Mayıs 2012; 22:35:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Evde nerde sigara içebilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.