Şimdi Ara

backwoods puro bulma çabaları (yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tanıdığım biri amerikadan puro getirmiş vanilyalı ve çikolatalı acaba türkiyede böyle puro bulabilirmiyiz benim bildiklerim var ama bunlar kadar güzel değil yada amerikadan puro getirtebilirmiyiz dh den bir arkadaş gidiyorsa söyleyeyim alsın bana parasını karşılarız ( amerikadan gelen puro nun markası backwoods (vanılla sport)all natural tobacco) çok güze kokuyor yav bildiğin mis gibi vanilya

(beyler lüleburgazda backwoods puro lardan bulabileceğim biryer varmı bilen birisi söylesin bana lütfen (burdada hiç lüleburgazlı yok yav))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RietveldX -- 1 Aralık 2011; 16:55:27 >

• puro olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchi

puro olmasın

düzelttim
  • baslik hala yanlis panpa
  • tr dede backwoods puro bulabilirsin yalnız arkadaşının getirdiği kadar iyi olurmu bilemem gerçi bunlarda kaçak yurtdışından geliyor
  • Amrikadakiyle burdaki orjinalin bi farki yok freeshoplarda da var tr de bulabilirsin yani kacak olarak
  • O bahsetmiş olduğunuza puro demiyoruz..... premium puro ile aroma infüze edilen (eklenen/aşılanan) tütünler farklıdır. Ülkemizde bulacağınız puroların büyük kısmının sahte (kaçak olması değil; Sahte!) olması açısından yurtdışından kendinizin getirmesi en uygun çözüm olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

O bahsetmiş olduğunuza puro demiyoruz..... premium puro ile aroma infüze edilen (eklenen/aşılanan) tütünler farklıdır. Ülkemizde bulacağınız puroların büyük kısmının sahte (kaçak olması değil; Sahte!) olması açısından yurtdışından kendinizin getirmesi en uygun çözüm olacaktır.

Purosever dat com is basinda muhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

quote:

O bahsetmiş olduğunuza puro demiyoruz..... premium puro ile aroma infüze edilen (eklenen/aşılanan) tütünler farklıdır. Ülkemizde bulacağınız puroların büyük kısmının sahte (kaçak olması değil; Sahte!) olması açısından yurtdışından kendinizin getirmesi en uygun çözüm olacaktır.

Büfeci olsaydım anlamsız mesajlar da atabilirdi dot com...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 26 Kasım 2011; 18:14:31 >
  • up
  • yukarı
  • Kıbrısta bolca var en kolay oradan getirtilir ya da alınır Backwoods.
  • beyler ben lüleburgazda yaşıyorum acaba şu tütün satan yerlerde varmıdır puro veya puro türü (tütün dediğim sarılmamış ot şeklinde belediyenin altında var bir kaç dükkanda)
  • Tekrar yazıyorum puro ve puro kültürü konusunda Türkçe içerikli ve en geniş katılımlı foruma yönelmenizi ve bu sorularınızın cevabını orada aramınızı öneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

quote:

Büfeci olsaydım anlamsız mesajlar da atabilirdi dot com...

hey corc ordaki espiri geçen yıl yetenek sizsinize çıkan bi elemana atfendi. ajanlık yaparken az seçici ol mantık kırıntısı yoksa inanma.

• quote:

Orijinalden alıntı: RietveldX

bize gelen puro bu vanilyalı

http://www.famous-smoke.com/backwoods+tube+sweet+aromatic+cigars/item+32594

up
  • 8milyonmu 7 milyonmu ne burada kaçağı (trabzon)
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.