Arkadaşlar 3 ü 1 arada kahveyi ailecek fazlaca tüketiyoruz. Nescafe aldığımız ve NeApp uygulamasınıda indirdiğimiz için içtiğimiz her kahvedeki kodu girdikçe puan birikiyor bu puanlarda çeşitli hediyeler ve geri kahve alabiliyorsunuz buraya kadar herşey çok güzel fakat gelelim bu kahveyi alacak NeApp noktası bulabilirseniz. Puanım bayağı biriktiği için kahve alayım dedim NeApp uygulaması üzerinde ki belirtilen bir iki NeApp noktasına gittim dedim puanlarımla kahve alıcam adamların böyle bir olaydan haberi bile yok. Siz NeApp Nescafe noktası değilmisiniz diyorum Neyyyy diyorlar. Gerçekten ya hiç haberleri yok yada kahve vermemek için safa yatıyorlar. Neyse inat ettim atladım arabaya dedim bir nokta illaki bulurum arkadaşlar inanın 15 e yakın nokta gezdim hepsi aynı sonra vazgeçip geri döndüm dedim bu noktalar hep fake sanırım. Burdan nescafeye sözüm böyle göz boyamalı reklamlar yerine adam akıllı direkt kendi bir iki noktanızı kurun bizi de millete rezil etmeyin dilenci gibi. İnanmayanlar için aşağıdaki uğradığım nescafe noktalarından aklımda kalanlar. Hiçbirinin NeApp den bile haberi yok. İlker Kuruyemiş - Çankaya (Dikmen) Eresin Market - Çankaya (Dikmen) Sontek Gıda Filiz Market - Çankaya (Dikmen) Öz Dibek - Çankaya (Haritada var böyle bir yer yok konum birtane parkın içi çıkıyor) Erdoğan Market - Çankaya (Alexander Dubcek Cad.) Doğuş Market - Çankaya (Alexander Dubcek Cad.) Yılmaz Market - Keçiören Keyfim Kuruyemiş - Keçiören Sibel Okumuş - Keçiören Gizem Market - Öveçler Göl Kuruyemiş - Öveçler Bahçeli Market - Öveçler Apaydın Market - Öveçler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 12 Kasım 2023; 19:46:55 > |
Nescafe Noktalarında Ne'App Noktalarının Varlığı
Nescafe Noktaları, kahve severler için keyifli bir mola noktasıdır. Ancak, pek çok kişi, Nescafe Noktalarının aynı zamanda Ne'App Noktaları da olduğunu bilmez.
Ne'App Noktaları, ücretsiz Wi-Fi erişimi, şarj cihazları ve bilgisayar kullanım imkanı gibi çeşitli hizmetler sunan, dijital ortama açılan alanlardır. Birçok Nescafe Noktası, müşterilerine bu olanakları da sağlar.
En yakın Ne'App Noktasını bulmak için "en yakın Ne'App noktası" veya "en yakın neapp noktası" gibi arama sorguları kullanabilirsin. Ayrıca, "Ne'App noktaları" veya "neapp noktası nerede" gibi anahtar kelimeler de işine yarayabilir.
Nescafe Noktalarını Ne'App Noktaları olarak kullanmanın birçok avantajı vardır. İşte bazıları:
- Ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirsin.
- Cihazlarını şarj edebilirsin.
- Bilgisayar kullanabilirsin.
- Dijital işlemlerini halledebilirsin.
Eğer yakınlarında bir Nescafe Noktası varsa, ücretsiz Wi-Fi ve diğer olanaklardan yararlanmak için onu bir Ne'App Noktası olarak kullanmayı mutlaka düşünmelisin.