Nescafe 50 Bedava Kahve Kampanyası Tekrar Başladı
İlk kez kod göndereceklere özeldir.
Ne'App uygulaması üzerinden çalışır.
Davet Linki
https://nescafe3in1loyaltyapp.page.link/appRegister/4PSXCM5YK1
Nescafe Davet Kodu: 4PSXCM5YK1
Arkadaşlar 3 ü 1 arada kahveyi ailecek fazlaca tüketiyoruz.
Nescafe aldığımız ve NeApp uygulamasınıda indirdiğimiz için içtiğimiz her kahvedeki kodu girdikçe puan birikiyor
bu puanlarda çeşitli hediyeler ve geri kahve alabiliyorsunuz buraya kadar herşey çok güzel fakat gelelim bu kahveyi alacak NeApp noktası bulabilirseniz.
Puanım bayağı biriktiği için kahve alayım dedim NeApp uygulaması üzerinde ki belirtilen bir iki NeApp noktasına gittim dedim puanlarımla kahve alıcam
adamların böyle bir olaydan haberi bile yok. Siz NeApp Nescafe noktası değilmisiniz diyorum Neyyyy diyorlar.
Gerçekten ya hiç haberleri yok yada kahve vermemek için safa yatıyorlar.
Neyse inat ettim atladım arabaya dedim bir nokta illaki bulurum arkadaşlar inanın 15
e yakın nokta gezdim hepsi aynı sonra vazgeçip geri döndüm dedim bu noktalar hep fake sanırım.
Burdan nescafeye sözüm böyle göz boyamalı reklamlar yerine adam akıllı direkt kendi bir iki noktanızı kurun bizi de millete rezil etmeyin dilenci gibi.
İnanmayanlar için aşağıdaki uğradığım nescafe noktalarından aklımda kalanlar. Hiçbirinin NeApp den bile haberi yok.
İlker Kuruyemiş - Çankaya (Dikmen)
Eresin Market - Çankaya (Dikmen)
Sontek Gıda Filiz Market - Çankaya (Dikmen)
Öz Dibek - Çankaya (Haritada var böyle bir yer yok konum birtane parkın içi çıkıyor)
Erdoğan Market - Çankaya (Alexander Dubcek Cad.)
Doğuş Market - Çankaya (Alexander Dubcek Cad.)
Yılmaz Market - Keçiören
Keyfim Kuruyemiş - Keçiören
Sibel Okumuş - Keçiören
Gizem Market - Öveçler
Göl Kuruyemiş - Öveçler
Bahçeli Market - Öveçler
Apaydın Market - Öveçler
|
|
|
C1 Otomatik Vites Performansı
|
YENİ NOKiA N77 <EN YENİ N SERİSİ>
|
NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>
|
|
Alınık 6230 Bej kapak...
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
SORUNSUZ ALIŞVERİŞLER: cberi , karaca_2005_82 , cameon, mehmetde, amaninmorkoyun, l3on, birbakyolcu, canozudogru, Pcdunyasi, 2.ELPC, kirgiz, maxiforum, logg, şoray uzun yolda, tuncay, hattori, murat23, tacmahal, 0sedan, kingzoze, print77, ilidan, vgulgec, seal4ever, stalag17, garuda, DrynhwyL, caytem, kamikazeden, bandelass, relf, umutkarabudak, tarzuner, levent.kirca, yilmaz101, komalemdar, Efe, wrldxplrr, sakgoz79, z-y-x, Meneme2002, emrebo, Müşavir, djmixed, FeanorfyndeL, EmRe-Gs, halo_combat, ultraaslanx3, 06fthtky, techniquest35 (iphone 5s), ugacomtr (2 Adet 3TB WD Red Hdd), mehmet4428 (Assasin Creed Origin - Oyun Kodu), enemy (İphone 7 - 32 GB) SORUNLU ALIŞVERİŞLER: MondainsLegacy Şehir: ANKARA |
SORUNSUZ ALIŞVERİŞLER: cberi , karaca_2005_82 , cameon, mehmetde, amaninmorkoyun, l3on, birbakyolcu, canozudogru, Pcdunyasi, 2.ELPC, kirgiz, maxiforum, logg, şoray uzun yolda, tuncay, hattori, murat23, tacmahal, 0sedan, kingzoze, print77, ilidan, vgulgec, seal4ever, stalag17, garuda, DrynhwyL, caytem, kamikazeden, bandelass, relf, umutkarabudak, tarzuner, levent.kirca, yilmaz101, komalemdar, Efe, wrldxplrr, sakgoz79, z-y-x, Meneme2002, emrebo, Müşavir, djmixed, FeanorfyndeL, EmRe-Gs, halo_combat, ultraaslanx3, 06fthtky, techniquest35 (iphone 5s), ugacomtr (2 Adet 3TB WD Red Hdd), mehmet4428 (Assasin Creed Origin - Oyun Kodu) , enemy (İphone 7 - 32 GB) SORUNLU ALIŞVERİŞLER: MondainsLegacy Şehir: ANKARA |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 584
İkinci El Bölümü Mesajları: 376
Konularının görüntülenme sayısı: 17.033 (Bu ay: 226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El