Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

Sade tasarım, kompakt boyut: Nokia 6300

<Hürriyet İnternet>
    Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Amsterdamda düzenlediği Nokia World konferansının ilk gününde, tek parçalı tasarımlarda bir evrimi simgeleyen Nokia 6300ı tanıttı. Sadece 13,1 mm kalınlığı ve 91 gram ağırlığıyla dikkat çeken Nokia 6300, son derece kaliteli malzemelerden üretiliyor ve günümüz kullanıcılarına birçok modern özellik sunuyor. Geniş ekranı, ergonomik tuş takımı ve kullanımı kolay menüsü ile Nokia 6300, 2007’nin ilk çeyreğinde piyasadaki yerini alacak.

Nokia 6300’ın sade çizgileri ve gövdenin içine gömülmüş tuşlarının yanı sıra, paslanmaz çelik çerçeve de tasarımın ilginçliğini ve gücünü gösteriyor. Organik kıvrımlara ve şık tasarıma ek olarak, Nokia 6300, 2 megapiksel zoom’lu kamera, genişletilebilir hafıza, dahili MP3 çalar ve FM radyo gibi birçok özellik sunuyor. Opera Mini Browser ya da Sudoku ve Snakes III oyunları gibi uygulamaları hayata geçiren net ve geniş ekran dikkat çekiyor.

Nokia yetkilileri, Nokia 6300 hakkında şunları ifade ediyorlar:> “Kusursuz dikilmiş bir takım elbise gibi, Nokia 6300 da son derece orantılı, tarz sahibi, ama hepsinden önemlisi, ayrıntılarına büyük özen gösterilmiş bir cep telefonu. Bu cep telefonu, birçok özelliği kusursuz bir tasarımla bir arada isteyenler için üretildi. Nokia 6300’ın, 2007’de en çok satan modellerimiz arasında olacağından eminiz.”

Nokia 6300’ın özellikleri şöyle:

· 2 megapiksel kamera, 8x dijital zoom

· 2” QVGA ekran

· USB/PC senkronizasyonu

· 2GB’ye kadar microSD kart desteği, 7,8MB dahili hafıza

· Sesli arama, sesli komut ve ses kaydı

· MP3 çalar, FM radyo

· Entegre, hands-free hoparlör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 18 Nisan 2007; 18:14:29 >

• arkadaşlar bu alet yurtdışında satışa çıktı. Ben biraz fiyat araştırması yaptım ortalama 390 - 400 usd arasında bir fiyat görülmekte. Yorumlarda ise 2003 te çıkan 6100'ın geç kalan kardeşi gözüyle bakılmakta. Türkiyede ise ne zaman satışa çıkacağı net değil. 2. çeyrek gibi bir tarih verilse de Mart ayında telefoncularımızın vitrinini süslemesi beklenmekte. Çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen birisi olarak, telefonun güzel olduğunu söyleyebilirim.

6300 İncelemesi ve Videosuhttp://www.cepbul.com/review/review_nokia_6300.php

6300 Özellikleri ve Fiyathttp://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php

• quote:

Orijinalden alıntı: atox

arkadaşlar bu alet yurtdışında satışa çıktı. Ben biraz fiyat araştırması yaptım ortalama 390 - 400 usd arasında bir fiyat görülmekte. Yorumlarda ise 2003 te çıkan 6100'ın geç kalan kardeşi gözüyle bakılmakta. Türkiyede ise ne zaman satışa çıkacağı net değil. 2. çeyrek gibi bir tarih verilse de Mart ayında telefoncularımızın vitrinini süslemesi beklenmekte. Çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen birisi olarak, telefonun güzel olduğunu söyleyebilirim.

6300 İncelemesi ve Videosuhttp://www.cepbul.com/review/review_nokia_6300.php

6300 Özellikleri ve Fiyathttp://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php
    offf çok tatlı birşey yaw çok sade bişey ve güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaca_2005_82

offf çok tatlı birşey yaw çok sade bişey ve güzel

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ÖRNEK RESİMLERİNİ GÖNDERİYORUM NOKİA6300 İLE ÇEKİLMİŞTİR Resimler 1600*1200

• quote:

Orijinalden alıntı: dubambi

ARKADAŞLAR ÖRNEK RESİMLERİNİ GÖNDERİYORUM NOKİA6300 İLE ÇEKİLMİŞTİR Resimler 1600*1200

Alıntıları Göster
    sewmedim

400dolara değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

sewmedim

400dolara değmez

Alıntıları Göster
    2. resim çok kötü yawff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

2. resim çok kötü yawff.

Alıntıları Göster
    güsl tel ama tuş takımı çok sırıtıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

güsl tel ama tuş takımı çok sırıtıo

Alıntıları Göster
    400 dolar hiç fena değil gayet iyi fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

400 dolar hiç fena değil gayet iyi fiyatı

Alıntıları Göster
    arkadasa siparis ettim Tayland dan 390 ytl ye getiriyor.

http://www.thaimobilecenter.com/spec/Nokia_6300.asp

9,400.00 THB Thailand Baht = 393.020 TRY
    Turkey New Lira
    1 THB = 0.0418106 TRY 1 TRY = 23.9174 THB

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcal2

arkadasa siparis ettim Tayland dan 390 ytl ye getiriyor.

http://www.thaimobilecenter.com/spec/Nokia_6300.asp

9,400.00 THB Thailand Baht = 393.020 TRY
    Turkey New Lira
    1 THB = 0.0418106 TRY 1 TRY = 23.9174 THB

Alıntıları Göster
    sadece hoş diyeiblirim

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

sadece hoş diyeiblirim

Alıntıları Göster
    ya bu telefon yurt dışı sitelerde satılıyorsa türkiyede neden yooookkkkk
  • quote:

Alıntıları Göster
    telefon ilk once uzakdogu da cikti.Yaklasik 20 gundur satista,Avrupa ulkelerinde(Turkiye Haric) su aralar bulunabiliyor.Turkiye ye gelis tarihi muhtemelen Haziran gibi olur.Telefonun fiyati su anda Bangkok da 380 Ytl,Turkiye ye geldigi zaman 800 ytl asagi olmaz diye tahmin ediyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Dizaynı güzel...
    ama bu tutulacağı anlamına gelmez..bir piyasaya çıksın görelim de...
  • Telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri başarılı görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri başarılı görünmüyor.
    ozellikle telefonda Symbian istemeyenler ve 6230i kullancilari icin cok iyi bir cozum olacagina inaniyorum.
    http://www.ferra.ru/online/phones/26805/page-3/
    bu link de fotoraf ornekleri var
  • quote:

ozellikle telefonda Symbian istemeyenler ve 6230i kullancilari icin cok iyi bir cozum olacagina inaniyorum.
    http://www.ferra.ru/online/phones/26805/page-3/
    bu link de fotoraf ornekleri var

Alıntıları Göster
    şekli dizaynı guzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur67

şekli dizaynı guzelmiş

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR TELEFON BUGUN TAYLAND DAN GELDI VE SADECE 380 YTL.BU ZAMANA KADAR KULLANDIGIM NOKIA TELEFONLAR(6610,7210,6600,6230,6230i,N73) ARASINDA EN IYISI DIYEBILIRIM.EKRAN PARLAKLIGI MUTHIS VE STEREO SURROUNDING BILE VAR.MP 3 CALDIGIM ZAMAN INSANLAR BU SESIN BIR TELEFONDAN GELDIGINE INANAMIYORLAR..Symbian in yavaslasligindan sikilanlar icin kesin cozum......

• quote:

ARKADASLAR TELEFON BUGUN TAYLAND DAN GELDI VE SADECE 380 YTL.BU ZAMANA KADAR KULLANDIGIM NOKIA TELEFONLAR(6610,7210,6600,6230,6230i,N73) ARASINDA EN IYISI DIYEBILIRIM.EKRAN PARLAKLIGI MUTHIS VE STEREO SURROUNDING BILE VAR.MP 3 CALDIGIM ZAMAN INSANLAR BU SESIN BIR TELEFONDAN GELDIGINE INANAMIYORLAR..Symbian in yavaslasligindan sikilanlar icin kesin cozum......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burakcal2

pm attım dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: burakcal2

pm attım dostum

Alıntıları Göster
    sonyericsson t610'a benzemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

sonyericsson t610'a benzemiş

Alıntıları Göster
    Mart yada nisan gibi çıkar bu telefon kanımca
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.