6600da müzik dinlemek için kulaklık almak istiyorum. hangi modeli alsam iyi olur acaba. ses çok çıkaran ve iyi çıkaran bir kulaklık istiyorum. nokianın sitesine baktım "Nokia Çift Kulaklık HDD-1" mi yoksa "Nokia Çift Kulaklık HS-7" mi alsam. hangisi daha iyi ses verir. önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.
orjinal hs7 aldım oldukca iyi ve sesi yüksek
Ses seviyesi olarak ikisi de aynı, tasarım olarak farklılar ..
Hangisini begeniyorsan onu al ..
sağolun arkadaşlar. bence hdd-1 daha bi kullanışlı klipsi filan var ya o bakımdan ondan alıyım bari. peki fiyatları ne civardadır bunların 20 milyona fln bulabilirmiyim.
bir de konusmak icin nokia kulaklık onerisi alalım :)
ya alet bi kere mono veriyo ayr1ca bellee 128kpbs mp3 koymaya kalksan kaçtane sigar?ben de 6600imda müzik dinlemeyi istiyodum fakat maalesef yalan oldu.Bence kulakliga para verme...
quote:
Orjinalden alıntı: Apocalypticboy
ya alet bi kere mono veriyo ayr1ca bellee 128kpbs mp3 koymaya kalksan kaçtane sigar?ben de 6600imda müzik dinlemeyi istiyodum fakat maalesef yalan oldu.Bence kulakliga para verme...
bende mp3player diye bi program var(ultra mp3 değil onun sesi gerçekten çok az) işte o programla arkadaşımın kulaklığında denedim sonuç çok iyiydi bide equalizer ayarlarını yapınca çok iyi çıkıodu ses istersen sende onu bi dene. sesi hem kaliteli hemde çok çıkıyor. mailini ver atiim sana programı.
evet ses mono fakat kaliteli. kaç şarkı sığacağı senin mmc'ne bağlı.
bende almayı düşünüyorum bi tane, film falanda seyretmeyi düşünüyorum... fiyatı ne kadardır acaba bilen var mı?
fiyatı teknosa da 32 milyon galba.
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
evet ses mono fakat kaliteli. kaç şarkı sığacağı senin mmc'ne bağlı.
evet mono ama yine de tatmin edici benim için. koskoca takoz gibi discmani yanımda heryere görüreceğime ufacık telefonumu kullanırım daha iyi :)
SEN AN İYİSİ KONUŞMA KULAKLIGI AL SESİ FAZLA CIKMIYO AMA İDARE EDER
mp3 kalitesi için şunu söyleyeyim, aletin kendi içinde mp3 çalma özelliği olmadığından adamlar ses çıkışını 44000Hz yerine 16000Hz vermişler. yani kalitesi nasıl olur diye soruyorsanız bi mp3'ü 16000Hz ye çevirin görün. burası öyle ama kalite yine de iyi. kulaklık takınca cd kalitesi beklemeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme