telefonu alan arkadaşlar biraz resim çekip ekleyebilirlermi buraya rica etsek
valla arkadasım haziranı bilmem ama üsküdarda bütün telefoncularda bulmak mümkün ama fotolar berbat gercekten yukardaki o ne öyle ya sanki 7650 ile cekilmis gibi
E sonunda geldi telefon (grey çoktan vardı). Kullanan arkadaslardan biraz yorum alabilir miyiz? Kamerasından pek bi beklentim yok ama örnek bir kaç foto görebilirsek iyi olur. Bir de şarj durumu nasıl sizce? Teşekkürler...
çok hoş bir telefon nokıa 3230 un tasarımına benziyor
harbiden güzelmiş
beylerwww.ereyon.com da 485ytl bu fiyata alabileceğim bir dükkan var mı istanbulda?
arkadaşlar bu tel pek tutmadı anlaşılan ne kadar hızlı düşüyor fiyatı 650 den 475 e yada şuan asıl fiyatında daha önce ne denk getirdilerse satmışlar
quote:
Orjinalden alıntı: extremeclioIII
arkadaşlar bu tel pek tutmadı anlaşılan ne kadar hızlı düşüyor fiyatı 650 den 475 e yada şuan asıl fiyatında daha önce ne denk getirdilerse satmışlar
KATILIYIYORUM
kullanan arkadaşlardan oyun tema vs. alsak...
selamlar
bu telefonun şarjının 1 gün gittiği konusunda rivayetler dolaşıyor. Bilgisi olan ya da bu telefonu kullanan arkaşdalar konu hakkında bizi aydınlatabilir mi?
Not:günde ne kadar sıklıkta telefon kullandığınızı da yazarsanız daha anlaşılır olur...
Şimdiden teşekkürler
Telefon Genpa tarafından satışa sunulmuş : "http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTXdNak4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=" Şarj konusu o kadar abartıldığı kadar değil, normal kullanım ile 3-4 gün gidiyor. Ama yok ben günde en az 3-5 saat telefonla konusurum diyorsanız 1 gün anca dayanır. Ben 2 aydır kullanıyorum, son derece memnunum, tavsiye ederim.
Dün estore dan 490 ytl ye sipariş verdim (KVK'LI- Havale) dün akşam fiyatı 524 ytl oldu (havale), bugün elime geçti. Kullanımı kolay ve dış görünüşü güzel 3 aydır beklediğim telefondu. Sorusu olan arkadaşlar bana sorabilirler...
NASIL MEMNUNMUSUN TELEFONDAN BIRKAC TANE RESIM KOYABILIRMISIN. BIRAZDA TELEFONDAN BAHSEDERSEN COK MEMNUN OLURUZ :)
arkadaslar Turkiye den aldiginiz bir 6300 in product code u yazabilirmisiniz.ben Taylandan aldim o yuzden icinde Turkce yok.053... ile baslayan ve 7 haneli bir kod.simdiden tesekkur ederim
Arkadaşlar telefonumu 1 hafta oldu alalı bugun kızılayda turkcell extrada 5300 vardı ondan 2.5mm den 3.5mm kulaklık çevirici vardı ve sennhiser pmx 60 kulaklık vardı dükkanda bulunan arkadaşdan rica ettim abi bi 6300 takabilirmiyim dedim tabi tabi dedi.. Arkadaşlar ben böyle manyak kalite ses görmedim. ne n91 ne başka bişiy süper kaliteli idi hemen kulaklık aldım bi tane gittigidiyordan tavsiye ederim mutlaka deneyin yada bana güvenin alın....
Bu arada internetten ve bazı arkadaşlardan aldığım duyumlar neticesi şu bu telefon 5300 ile aynı board kullanıyor yani ses kalitesi falan her şey aynı +sı karizması
arkadaslar 6300 da mp3ler zıl sesı olarak kullanılabılıyormu merak ettımm :)
quote:
Orjinalden alıntı: metci
arkadaslar 6300 da mp3ler zıl sesı olarak kullanılabılıyormu merak ettımm :)
evet tabikide kullanabilirsin.
Arkadaşlar izlenim istemişler hemen biraz bilgi veriyim. Ben telefonu daha nokia açıklamadan önce gsmarena da görüp çok beğenmiştim. Yani özellikleri için değilde şekli ve duruşu için aldım. O yüzden cihazın; yok kötü foto çekiyormuş yok şusu eksikmiş gibi yorumlarıyla pek alakam yok. İçine ne özellik koymuşlarsa kullanıcaz işte mantığındayım. Kutudan şarj aleti, cd, kulaklık, 128 mb sd card çıkmakta. Cihazın ekranı çok 16 milyon renk, daha önce ev arkadaşımda 6131 vardı onu iyi biliyorum bu cihazda onun 2 mp olanı diyebiliriz. Menü hemen hemen aynı pek farkı yok. Zarif ve gerçekten ince bir telefon. Malum yaz ayları telefonu nereye koyacaz şimdi derdi olmuyo. Kot cebinde bile kendini dışa belli etmiyor. Kutunun içinden çıkan kulaklık ve şarj aleti çok uyduruk, 2si de çin malı. Hele şarj aleti kablosu koptu kopacak incelikte. Foto kalitesi bence iyi sayılır. Bu topicte daha once verilen örnek fotolar gibi çekiyor. Pek bi farkı yok. Fly mod olması ihtiyacı olan kişiye göre güzel bir özellik. Henüz 1 kere şarj ettğim için pil durumu hakkında ilerki günlerde bilgi verebeilirim. Ben bu telefon için alan pişman olmaz derim.
fıyat olarak ne kadara aldın 550 cıvarı dıyolar genelde. birde 6120 nın cıkıs tarıhını bılen varmı??
quote:
Orjinalden alıntı: metci
fıyat olarak ne kadara aldın 550 cıvarı dıyolar genelde. birde 6120 nın cıkıs tarıhını bılen varmı??
490 ytl havale ile estore'dan. Pazartesi günü.
merhabalar,
Bu gün Nokia shop ta gördüm vuruldum resmen.. Yasal işlem geyikleri yüzünden telefona sim kartı takıp deneyemiyoru, gerçi uçuş modu var telefonda ama geri akllı satış yetkilisi yüzünden telefonu kurcalayamadım.. telefonun genel özellikleri yeterli şıklığı eksikleri kapatıyor ancak telefonu kullanan arkadaşlardan bi ricam var, acaba telefon hafıza kartına msj kaydedebilio mu? lütfen söyleyiniz :) daha önceden 7610 kullanıodum kullanan arkadaşlar bilirle ilk nokianın çıkan symbian telefonları hafıza kartına msj saklıabiliodu.. telefonun dahili 7.2 MB hafızası msj saklamak ve muhtelik kaynakları idare etmek için yeterli olmadığı için merak ediyorum.. kullanan arkadaşlar lütfen yazsınlar :) teşekkürler..