Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Usb kablosunun çıkmaması gerçekten kötü ama piyasada data kablosu rahatlıkla bulursunuz... hani card readerlara giden usb kablosu yada pdalarda kullanılan kablolar işi görüyor....

Ayrıca usb girişi için arka kapak çıkarmak saçmalık.... bence

USB kablo için arka kapağı neden çıkarıyorsun? USB kapağını açmak için yeri var, ille de "buradan açınız" yazmasınlar dimi :)

Bu arada telefonun ilk SW Update'i çıktı. Versiyon 4.71 oldu (Gerçi Tr'de garantili satılanlarda zaten bu versiyon yüklü olabilir, ben Dubai'den almıştım.)
    Yeni versiyonda mavi ışığın yanıp sönmesi daha akıllıca olmuş.
  • dostum ben yeni firmware yükledim ama değişiklik yok yazılımda sadece hız alakalı herhalde...
  • Music Player / Music Library'de değişiklik var.
    Ayrıca dediğim gibi Missed Call ve SMS geldiğinde yanıp sönen mavi ışığın yanıp sönmesi biraz daha uzun süreli olmuş, önceden hızlı hızlı 3 kere yanıp sönüp bırakıyordu.
  • Arkadaşlar,
    Ben de bu cihazı kullanıyorum. Sizlere bir sorum olacak: Cihazın alarm zil sesi artarak çalıyor. Ancak yüksele yüksele en son seviyeye geldiğinde bile, o zil sesinin zil sesi olarak kullanıldığı zamanının ancak yarısı şiddetinde ses verebiliyor. Bu sizde de mi böyle, yoksa sadece benim cihazımda olan bir problem mi? Deneyip cevap verirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

Arkadaşlar,
    Ben de bu cihazı kullanıyorum. Sizlere bir sorum olacak: Cihazın alarm zil sesi artarak çalıyor. Ancak yüksele yüksele en son seviyeye geldiğinde bile, o zil sesinin zil sesi olarak kullanıldığı zamanının ancak yarısı şiddetinde ses verebiliyor. Bu sizde de mi böyle, yoksa sadece benim cihazımda olan bir problem mi? Deneyip cevap verirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

evet hocam mesajınızı yeni görüdm ve size yazıyorum..
    ben siz demeden once hiç kullanmamıştım alarmı siz dedikten sonra denedim..

ilk çaldığında ses bile çıkmadı yaklaşık 3 saniye sonra şarkı çalmaya başladı..
    zil sesi olarak kullandığım bi şarkıyı alarmdada kullandım.dediğiniz gibi tatminkar bi ses çıkmadı.

sanırım bu bir sorun değil, normal bişey....

• ARKADAŞLAR BEN BUGÜNE KADAR NOKİA YA ELİMİ SÜRMEYEN BİRİYDİM SONY ERİCSSON CUYUM AMA BU DELEFONA ÇOK ISINDIM ADAM GİBİ TELEFON YAPMIŞLAR VE SESİNE HAYRAN OLDUM DEHŞET İYİ FOTOGRAF MERAKLISI DEĞİLİM ÇUNKÜ MAKİNAM VAR .

BENCE 10 NUMARA ÜRÜN BENDE ALICAM .

İNTERNET DEĞİLDE ELDEN ALIM İÇİN EN UCUZ YER BİLDİĞİNİZ VARSA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM
  • Bende önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmazsa eşime 6300 getirteceğim. Görünümü ve boyutları, işletim sistemi ideal. Bugün telefoncuda açtırıp inceledim, kendi hafızasındaki bir parçayı hoparlöründen dinledim ses kalite ve seviyesi orta karar. Kaliteli bir MP3 ile deneme şansım olmadı ama çok iyi birşey beklemeyin.

Ereyon Fiyatları:
    Parelel ithalat(grey) 474 Ytl (Kredi kartı) - 465 Ytl (Havale)
    Genpa-KvK 526 Ytl.(KK) - 513 (havale)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 28 Mayıs 2007; 0:41:57 >
  • arkadaşlar ben 6300'a usb üzerinden yeni firmware yüklerken bir anda telefonun bilgisayar ile bağlantısı kesildi ve kapandı açılmıyor.. açma tuşuna bastığımda yandaki mavi ışık 2-3 saniye yanıp sönüyor ama telefon açılmıyorr şarja bağlıyorum bana mısın demiyoo bi el atarsanız çok memnun olurumm..
  • Servise gitmen gerek sanırım mc_BlackMamba.
  • Servise gittiğinizde de sakın ezik davranmayın Nokianın programıyla update yaparken bir anda kapandı deyin, "kabloyu çıkarmışsınız kullanıcı hatası" geyiğine girmesinler.
  • serviste yeni yazılım yukleyip yapacaklardır....sanırım yazılımsal bi sorun olluşmuş ve bişeyler çakışmış gibi. ama senin kendin yapabileceğin bişey yok.bencede teknik servis baksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

arkadaşlar ben 6300'a usb üzerinden yeni firmware yüklerken bir anda telefonun bilgisayar ile bağlantısı kesildi ve kapandı açılmıyor.. açma tuşuna bastığımda yandaki mavi ışık 2-3 saniye yanıp sönüyor ama telefon açılmıyorr şarja bağlıyorum bana mısın demiyoo bi el atarsanız çok memnun olurumm..

dostum firmware yüklerken oluyor ama beklemen lazım... program sonra cihazı kendi açıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

arkadaşlar ben 6300'a usb üzerinden yeni firmware yüklerken bir anda telefonun bilgisayar ile bağlantısı kesildi ve kapandı açılmıyor.. açma tuşuna bastığımda yandaki mavi ışık 2-3 saniye yanıp sönüyor ama telefon açılmıyorr şarja bağlıyorum bana mısın demiyoo bi el atarsanız çok memnun olurumm..

dostum firmware yüklerken oluyor ama beklemen lazım... program sonra cihazı kendi açıyor...

tamamdır dostum tekrar tüklerken bağlantı kesildi dedi ama normalmiş meğer.. Sonuna kadar bekledim yükledi açıldı.. Bu arada henüz bi fark göremedim yeni versiyonda makine biraz hızlandı o kadar..

• arkadaslar nekadar suryo update etmek 20 dakika oldu hala identifying connected phone diyo..
  • arkadaslar updatei yaptım fakat turkce yok,

herkes ingilizce mi kullanıyo 4.71 i ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

arkadaslar nekadar suryo update etmek 20 dakika oldu hala identifying connected phone diyo..

benim update 20 dk civarında sürdü ama dakika tutmadım. bu arada internetten indirdiği update dosyasını yüklemeye başladıktan sonra cihaz 2-3 defa restart yapıyor bu normal bir durum telefonun usb kablosunu çıkarmayın beklemeye devam edin...
    bu arada bilgisayarınızda vista yüklü ise update denemeyin çok uğraştırıyor. önerilen sistem xp bende böyle

en son 4.71 vardı yenisi çıkmadı herhalde... kolay gelsin...
  • Nokia'nın kendi update programını kullanınca gerçekten güncelleme yapmıyor. Phonenix programıyla yapmak lazım.
    6233 de Nokianın programıyla 4.52 den 4.91 e yükseltmiştim hafıza problemi düzelmemişti, program arayüzleri falan değişmişti.
    Phoneix ile 5.10 a yükselttiğimde ise gerçekten servisde yüklenmiş Firmware gibi oldu. Club Nokialarda da Phoneix kullanılıyormuş galiba.
  • nokia nın orginal updater programıyla 6300 ı 4.70 den 4.71 e yukselttim

fakat dil seceneklerinde turkce yok

update yapanlar yardımcı olurlarsa sevınırım....

acaba yok mu turkce yoksa benım tel yurtdısından geldi onun icin mi ole bi problem oldu..

yanlız versiyon 4.70ken turkce vardı..

tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

nokia nın orginal updater programıyla 6300 ı 4.70 den 4.71 e yukselttim

fakat dil seceneklerinde turkce yok

update yapanlar yardımcı olurlarsa sevınırım....

acaba yok mu turkce yoksa benım tel yurtdısından geldi onun icin mi ole bi problem oldu..

yanlız versiyon 4.70ken turkce vardı..

tesekkurler...

Dostum içinde türkçe olmalı bende yükledim içinde türkçe var. Ama bence olay senin kullandığın updater programı ile alakalı eğer ingilizce kullanıyorsan türkçe yüklü olmalı. fakat diğer dillerde kullandı isen sorun ondan kaynaklanmış olabilir bence ingilizce versiyonu ile bi daha dene yada türkçesi vardı bi de onu dene

Kolay gelsin...
  • Eşime aldırdığım 6300 geldi az önce :)
    Versiyon 4.20
    Versiyonlar arasındaki farkları biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.