Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mart 15 de Avrupa da cikiyor.Haziran Temmuz gibide bizde cikar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri başarılı görünmüyor.

dizayn olarak güzel de fotoğraf kalitesi o kadar iyi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

sonyericsson t610'a benzemiş

Gerçekten de andırıyor

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrtlg -- 17 Şubat 2007; 12:08:48 >

• çok uzun gibime geldi.. bence itici..
  • bnce hos degil ama zevkler ve renkler tartısılmaz
  • telefon tarafından çekilmiş örnek video ekliyorum

Pek hoşuma gitmedi ama kalitesiz gibi...

http://****.com/files/16943108/6300_video009.3gp.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 17 Şubat 2007; 21:58:23 >
  • kaçtan çıkar acaba piyasaya burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

sonyericsson t610'a benzemiş

Harbiden ha.
  • arkadaslar telefon hic resimlerde goruldugu gibi degil,telefonu elimde goren herkes telefona asik oluyor.telefonun boyu 6230i kadar.teknik olarak genisligide 6230i kadar ama bakinca ondan daha dar gozukuyor.zaten inceligine soylenecek fazla birsey yok 6230i nin yari inceliginde..
  • İki gün önce telefoncuda spotunu gördüm 600 YTL fiyat söyledi.12 taksit 700 civarı.özellikleri açısından ekranı ile ön plana çıkan bir telefon fakat ekran görüntüsünü göremedim.Telefon nokialara göre oldukça ince.Uzun bir görüntüsü var ama itici değil.Gayet kibar ve hoş duruyor.Telefon çizilebilecek gibi duruyor malzeme açısından ayrıca batarya açma yeri farklı renkli (kırık beyaz renginde) ufak bir ayrıntı gibi belirlenmiş buda pek hoş durmamış gibi.Onun dışında güzel bir telefon fakat ekranı bence daha büyük olabilirdi.Bence 500 YTL altında olursa tutulur aksi durumda ederinin üstünde duruyor.Nokia 6233 550 YTL civarlarında olduğu için konuşuyorum bu telefon bence 700 YTL gibi çıkar sonra düşer.
  • Telefonu Internet'ten görüp resmen aşık olmuştum. Dört gözle çıkmasını bekliyordum. Geçen hafta Dubai'den 380 YTL ye aldım.
    Telefon görenleri mest ediyor.. ama bazı kötü yönleri var, örneğin atası 6100 ile aynı bataryayı kullanıyor ve dolayısıyla da batarya ömrü baya az.
    Music Player 6233'e göre daha kullanışlı hale gelmiş, özellikle ana ekranı.. ama ne yazıkki playlist oluşturma yok. Playlist'i bilgisayarda PC Suite ile hazırlamanız gerekiyor.
  • benim Tayland dan 380 ytl aldigim telefonu uyanigin biri 1250 ytl ye satmaya calisiyor.Ayrica reklamda 15 gun bekleme suresi yazilmis.Bu tamamen hikaye normal kullanim ile 3 gun gidiyor..

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-6300-HERKESDEN-ONCE-SADECE-SIZDE_W0QQidZZ4065825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcal2 -- 14 Mart 2007; 22:48:45 >
  • Herkesten önce sahip olma fiyatı bu bence :)
    iki online alışveriş sitesi de satmaya başlamış, biri 950 fiyat biçmiş biri de 700..
    Biz de mi satsak ne? baya karlı :)
  • Arkadaşlar. istanbulda ben bu telefondan bulamadım. Bulabileceğim bir telefoncu söylermisiniz. fiyatını 400$ diye duydum ama daha telefonu bulamadım.
  • Arkadaşım kadıköyde balıkpazarının üst sokağındaki telefoncularda spot olarak satıyorlar.
  • Ürün grey marketlerde 800-900 ytl arası satılıyor fakat orjinal ürünün bu fiyatın altında piyasaya çıkacağını tahmin ediyorum acele etmememek gerek.
  • kktc fiyatı arkadaşlar 540 ytl
  • 6310i'nin devamını yapmaya çalışmış ama olmamış
  • Tasarımı çok kötü
  • ürünün incelemesinihttp://www.mobiletisim.com/telefonlar/inceleme/nokia6300 adresinde bulabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.