Şimdi Ara

:: Electroworld-Packard Bell TE11-HC-509TK Notebook i5-4GB-500GB-1GB EKRAN- (Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4GB DDR3 Bellek
    500GB Harddisk
    1GB Nvidia GT710M
    Windows8

1099 TL (Bitti)

http://www.electroworld.com.tr/p/packard-bell-te11-hc-509tk-intel-core-i5-windows8-notebook/

:: Electroworld-Packard Bell TE11-HC-509TK Notebook i5-4GB-500GB-1GB EKRAN- (Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubambi -- 19 Ağustos 2013; 21:47:55 >

• Packard Bell.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Packard Bell.

Packard Bell Laptopumu 3 senedir kullanıyorum birkaç kere yere bile düştü ufacık bir sorun bile yok
  • quote:

Packard Bell.

Namı diğer Acer
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Packard Bell.

Packard Bell Laptopumu 3 senedir kullanıyorum birkaç kere yere bile düştü ufacık bir sorun bile yok

aynen 2 yıldır ben de tık demeden kullanıyorum...
  • fırsat sıcak mı ?
  • Msi cx61 in 2gb 635m ekran kartlı modeli varken yan gözle bile bakmam.Değil mi tuvnera reyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onun i 5li modelini dedim.1100tl altında bulabilirsin.

• Gecenlerde kasasi ayni notebookun 2gb ekran kartli acer markalisini media markt gece kusu kampanyasıyla satti.

Ben mağazada hem acerin hem packard bellin modellerini inceledim markalarin ismi disinda her sey tamamen ayni.

Kasasi cok dandik geldi bana tus takimlari tasarim sağlamlık falan alinmaz bana gore.
  • packard bell 3 tane laptop var.bugüne kadar hiç arızalanmadı.ilki 2009 da alınmıştı.o seri kasa olarak çok sağlam 2011-2012 de aldıklarımın kasası plastik gibi.ama çok memnunuz hiç sıkıntı yaşamadık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.