Şimdi Ara

ELEKTRONİK SİGARA MI DAHA ZARARLİ NORMAL SİGARA Mİ SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üzülerek ve utanarak bu konuyu açıyorum bu tarz pisliklere benim bakış açımı forumda herkes bilir kesinlikle özendirme amaci yoktur

Babam maalesef çocukluktan sigara bağımlısı birakamiyor ama bronsiti olduğundan sigarayi iyice azaltti ve cok hafif bir sigara olan winston slims gray iciyor yarim paket iciyor gunde

Şimdi halamin oğlu kendisine 2 adet elektronik sigara ve 2 adet de aroma verici midir nedir ondan yollamış guya bu daha az zararliymis yersen

Ona inanmadigim icin foruma sormak istedim bu cihazlar ve aromalar mi daha zararli yoksa babamin kullandigi sigara mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allen Carr methoduyla 5.5 sene önce bırakan birisi olarak sigaranın oldukça ciddi bir psikolojik madde bağımlılığı olduğunu söylemek isterim. Ne mi yapacaksınız. nikotini tamamen terk edeceksiniz. Elektronik sigara muhtemelen en az normal sigara kadar zararlıdır hocam. Sigaralarda hafif yok bu arada hocam, hafif kurşun var, bir de ağır kurşun var. bütün sigaralar hepsi aynıdır öldürücü bir zehir olan nikotin içerir ve 1. sigarayla sizi esir eder, madde bağımlısı olursunuz. Dünyadaki en büyük pisliklerden birisidir bu nikotin.

Hocam eğer babanız video izlemeye açıksa size, kendi sigara bıraktığım bazı Allen carr videolarını atabilirim. Belki babanıza parça parça izletirsiniz. Babanızın kafasında sigara tamamen bitmesi lazım. yoksa maalesef ömür boyu içer.

Hocam inan bana sigarada daha az zararlı diye bir şey yok. hepsi aynı. sigaranın tadı ve kokusu da yoktur. 5.5 sene önce neyin içinden çıktığımı bir ben biliyorum. Allah'a şükür Allen carr methoduyla 4-5 ay gibi sürede büyük sıkıntı kısmını atlattım. Şükür. videoları isterseniz size özelden atarım hocam.

• Yok birakmaz biliyorum hocam bana basliktaki sorunun cevabı lazım

Elektronik daha iyiyse bari ona gecsin ne diyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

nikotin sakızlarını ve nikotin bantlarını denesin. bir de MHRS'den randevu alıp bu konuda hem bilgi almış olur hem de bırakma ihtimalini güçlendirirsiniz hocam. yine siz bilirsiniz tabiki.

• Zararini bilmiyorum ama elinin hemen altında daha çok içmeye basliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %95 daha zararsız. İngiltere falan artık sigara bağımlılarına elektronik sigara öneriyor.

Likit kaliteli yani güvenilir olduğu sürece sıkıntı yaratmaz ayrıca bazı cihazlarda sigara modu oluyor daha az duman veriyor vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Bu bizdeki modeller nasil reis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• öldürücü olan şey nikotin değil sigaranın içindeki diğer kanserojen maddeler

nikotin beyin için faydalı bir şey hatta

ama sigaranın içinde 70'ten fazla madde var kansere sebep olan

o yüzden en mantıklısı nikotin sakızı kullanmak

• en dürüst şekilde cevap vermek gerekirse elektronik sigaranın zararları pek bilinmiyor hocam

sadece 10 yıldır falan var olduğu ve bunun yaklaşık 5 senesinde yaygın şekilde kullanıldığından dolayı yol açtıkları hakkında net veriler yok

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

nikotin yeryüzündeki insanoğlunun gördüğü en öldürücü zehirlerden birisidir.

İnsan dışında hiçbir varlık,canlı yaklaşmaz çünkü öldürücü bir zehirdir. Böcek ilaçlama sektöründe Şişelerin içerisine "Konulmaktadır."

Sigaranın içerisinde raf ömrünü uzatan onlarca kanserli madde vardır, aseton, arsenik, siyanür, füze yakıtı, çoğaltılabilir. Ancak reddetmeniz bir şeyi değiştirmez bilimsel gerçek şu:

Sigara diye adlandırılan bu kan dondurucu maddenin bağımlıları aslında 2 şeya bağımlıdır:

1. Nikotin
    2. Hidrojen Sülfür Karbon Monoksit Bağımlılığıdır

Daha çok araştırmanızı öneririm. bunlar Tıbbi bilgidir.

• Puro içsin hocam baban ciğerine çekemez ağızda üfürür üfürür durur

• nikotinin bağımlılık yapmadığını söylemedim

ama kansere yol açmıyor ya da vücut fizyolojisine herhangi bir zarar vermiyor

ha eğer aşırı dozda nikotin alırsan zehirlenebilirsin ama aşırı dozda vitamin, ağrı kesici vs alırsan da aynı şey oluyor

• UUUUUPPPP

• Up

• kimse mi bilmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.