Şimdi Ara

Günlük 700 kalori ile diyet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum fakat beslenmeme bu süreçte dikkat etmedim. 1 haftadır ise diyetteyim. Kahvaltı 300 kalori, akşam yemeği 400 taş çatlasın 500 kalori olacak şekilde ilerliyorum. Fakat az kalori aldığımı ve kas kaybı yaşayacağımı söyleyenler oldu. Spor haftada 5 gün en az 1 saat 30 dakika sürüyor. Hafta sonları ise evde yapmaya çalışıyorum. Sormak istediğim şimdi ne yapmam lazım? Kaloriyi arttırmam gerekiyor mu ? Yoksa daha da azaltmam gerekiyor mu?

• günde 700 kalori çok az

• Neden hocam. Ne kadar olmalı ortalama olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekar55

Neden hocam. Ne kadar olmalı ortalama olarak.

kilona bağlı tabi de

90 -95 kg civarı olup 1300-1500 kalori ayarı alan bir arkadaşım vardı. ( Diyet yaparken tabi , normal döneminde değil )

ve bol et yemen gerek. yoksa çok fazla kas kaybedersin

• İnternette çeşitli kalori hesaplayıcı siteler var, boyunu kilonu egzersiz durumunu yazıyosun sana ortalama bir sonuç veriyor. Eğer boyun 1 metre kilon 20-25 kg değilse 700 kaloriyle hiç bir şey yapamazsın. Bir iki ay sonunda zayıf bir bünyeyle etrafta zombi gibi gezersin. Kilo vermenin mantığı ihtiyacın olan kaloriden 200-500 kadar eksiltmendindir. Yazdın internete "kalori ihtiyacı hesaplama" girdin değerleri atıyorum 2000 kalori ihtiyacın çıktı 1800 kaloriye düşersin 1 hafta uygularsın değişiklik yoksa kaloriyi biraz daha azaltırsın olay bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas kaybetmeyi bir kenara bırak, birçok şeyi kaybedebilirsin böyle devam edersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bt5214 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 3174 kalori diyor şu anki tempo için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Nasıl sorunlara neden olabilir ?
  • Hocam iyi akşamlar 700 kalorilik diyetle 1000-1200 kalorilik diyetler arasında bilimsel olarak anlamlı bir kilo verdirme farkı bulunmamaktadır. 800 kalori ve altındaki diyetler vücutta açlık sonucu yağ ve protein kontrolsüz yıkımına sebep olur uzun vadede farklı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir insanın diyeti dengeli olmalıdır kalorisinin yüzde 55-60 ını kompleks karbonhidratlardan(sebzeler, nişasta içeren mamuller, kepekli ekmek), yüzde 20-30 unu trans yağ ve doymuş yağdan kısıtlı doymamış yağdan zengin yağlar dan geri kalanını da proteinlerden elde etmeli. Dediğim gibi kendinizi boşuna yormanıza gerek yok 1000-1200 kalorili bir diyet hem size tatminkar bir kilo kaybı sağlayacaktır hem de bu risklerden uzak tutacaktır
    Dip not:hayatınızdan her türlü paketlenmiş gıdayı çıkartmayı da muhakkak unutmayın hepsinden daha önemli bu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highfro -- 6 Şubat 2021; 1:10:26 >
  • Saglikli kilo vermek istiyorsan gunluk alman gereken kalorinin 300 400 une in daha fazla inme kas kaybi olmamasi icinde gunluk alman gereken kaloriyi alman gerekir
  • 700 kalori mi? 3 gün sonra parmağını oynatamazsın.
    Günde 500 kaloriyi geçme ki süreç zor olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gün spor yapıyorsun 1.5 saat üstüne 700 kalori mi alıyorsun. ölürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.