Şimdi Ara

Haftada 5 gun antrenman ve iyi beslenmeyle bu vucut kaç yılda yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftada 5 gun antrenman ve iyi beslenmeyle bu vucut kaç yılda yapılır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Haftada 5 Gün Antrenman ve Sağlıklı Beslenme ile İdeal Vücuda Ulaşma

Haftada 5 gün antrenman ve sağlıklı bir beslenme programı ile hayalindeki vücuda ulaşmak mümkündür. Ancak, bu sürecin ne kadar süreceği kişiden kişiye değişebilir.

Antrenman Programı:

• Haftada 5 gün antrenman, vücut geliştirme için ideal bir sıklıktır.
    • Her antrenman, tüm kas gruplarını hedefleyen bileşik egzersizleri içermelidir.
    • Egzersizler, kas gelişimini ve yağ yakımını en üst düzeye çıkarmak için uygun ağırlık ve dirençlerle yapılmalıdır.

Beslenme:

• Sağlıklı bir beslenme programı, kas gelişimini desteklemek ve yağlanmayı azaltmak için hayati önem taşır.
    • Proteinler, karbonhidratlar ve yağlar da dahil olmak üzere makro besin öğelerinin yeterli alımını sağlamalıdır.
    • Şekerli içecekler, işlenmiş gıdalar ve sağlıksız yağlar gibi besinlerden kaçınılmalıdır.

Zaman Çizelgesi:

Bu sürecin ne kadar süreceği, vücut tipin, genetik yatkınlıkların ve beslenme alışkanlıkların gibi faktörlere bağlıdır. Ancak genel olarak, gözle görülür sonuçlar elde etmek için aşağıdaki zaman çizelgesini takip edebilirsin:

• İlk 3-6 Ay: Yeni başlayanlar, düzenli antrenman ve sağlıklı beslenme ile kas kütlesi kazanmaya ve yağ yakmaya başlayabilirler.
    • 6-12 Ay: Sabit bir programa bağlı kalırsan, önemli kas gelişimi ve yağ kaybı sağlayabilirsin.
    • 12 Ay ve Sonrası: Sürekli antrenman ve doğru beslenme ile istediğin vücut şekline ulaşmak ve sürdürmek mümkün olur.

Unutma, vücut geliştirme bir yolculuktur ve sabır, bağlılık ve tutarlılık gerektirir. Haftada 5 gün antrenman ve sağlıklı beslenme, bu yolculukta önemli bir temel oluşturacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu soruları saçma buluyorum açıkçası, güncel halinizi metabolizmanızı ve genetiğinizi bilmeden bu sorulara cevap vermek mümkün değil. Gönderdiğiniz vücut etrafımdaki bir çok kişinin hiç antrenman yapmadan sahip olabildiği bir vücut günlük aktiviteleriyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

Bu soruları saçma buluyorum açıkçası, güncel halinizi metabolizmanızı ve genetiğinizi bilmeden bu sorulara cevap vermek mümkün değil. Gönderdiğiniz vücut etrafımdaki bir çok kişinin hiç antrenman yapmadan sahip olabildiği bir vücut günlük aktiviteleriyle..

Hocam yasım 21 1 aylık gelişimim full body ile suan bolgesele geçtim 2 gün gidip 1 gün ara veriyorum

• ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Şu anki halinizin resmi var mı? Ölçülere göre yorum yapmak sağlıklı değil
  • quote:

Şu anki halinizin resmi var mı? Ölçülere göre yorum yapmak sağlıklı değil

Hocam 1 aylık gelişim başlangıçta foto almadım antrenman sonrası degil soguk halim

• Birkac ayda daha iyi bile olursunuz hocam :) Gidebiliyorsaniz 5 gun ayri bolge ya da 3 gun full body yapabilirsiniz. Her bolgeyi calistirin hafif kaslandiginizda daha iyi olacaginiza emin olabilirsiniz
  • Genetiğiniz ile orantılı olarak tahmini 2-3 yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birkac ayda daha iyi bile olursunuz hocam :) Gidebiliyorsaniz 5 gun ayri bolge ya da 3 gun full body yapabilirsiniz. Her bolgeyi calistirin hafif kaslandiginizda daha iyi olacaginiza emin olabilirsiniz
    Hocam ogrenci oldugum için 2 gün çalışma 1 gün off yapabiliyorum 3 gün gidip bir gün off yapmak isterdim ama zaman Yok hergün 2 bölüm çalıştırıyorum
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Vucut gelistirme ile alakasi olmayan insanlar yorum yapmasa daha iyi olacak su forumda. Vucudunun resmini atarmisin bu bilgiyi verenin durumuna bir bakalim. 2 3 yil nedir ya allah askina hayatinda kac kere vucut calistirdin sen? Saka misiniz arkadas anlamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 28 Ekim 2018; 13:15:46 >
    Protein aliminiza dikkat edin, iyi beslenin, agirliklilariniz yukseltmeye ozen gosterin durumunuz iyiye gittikce, 16 - 20 set buyuk bolgeleri, 6 12 set kucuk bolgeleri mutlaka calistirin haftada. 3 ila 6 ay sonra resim gonderin tekrar attiginiz yabanci resimden daha iyi oldugunuzu gormus oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 28 Ekim 2018; 13:19:27 >
  • quote:

Protein aliminiza dikkat edin, iyi beslenin, agirliklilariniz yukseltmeye ozen gosterin durumunuz iyiye gittikce, 16 - 20 set buyuk bolgeleri, 6 12 set kucuk bolgeleri mutlaka calistirin haftada. 3 ila 6 ay sonra resim gonderin tekrar attiginiz yabanci resimden daha iyi oldugunuzu gormus oluruz.
    Cok tesekkürler hocam tavsiyeleriniz için sizi etiketleyip resim atarım :)
    Tamamdir pm de gonderebilirsiniz her zaman yardimci olurum saygilar
  • quote:

Vucut gelistirme ile alakasi olmayan insanlar yorum yapmasa daha iyi olacak su forumda. Vucudunun resmini atarmisin bu bilgiyi verenin durumuna bir bakalim. 2 3 yil nedir ya allah askina hayatinda kac kere vucut calistirdin sen? Saka misiniz arkadas anlamiyorum
    4 yıldır bu spordayım

Bu forumda takılıyorsan liftlerimi veya açtığım konuları görmüş olman lazım

Hemen atar yapıp önyargıda buluncak ne var burada
  • Torneol kullanıcısına yanıt
    Bu 4 yil spor yapan birinin soyleyecegi sey degil. Attigi resim ici bos bir vucut sen bunu nasil goremeyip de adama 2 yil yaziyorsun ki anlamadim? Mantikli olun biraz o zaman kas kutlesi yok denecek kadar az. Soran arkadas 150 kilo degil ki.. egitim verdigim cocuklar bu vucudun daha iyisini sifirdan 5 6 ayda yapiyorlar
  • quote:

Bu 4 yil spor yapan birinin soyleyecegi sey degil. Attigi resim ici bos bir vucut sen bunu nasil goremeyip de adama 2 yil yaziyorsun ki anlamadim? Mantikli olun biraz o zaman kas kutlesi yok denecek kadar az. Soran arkadas 150 kilo degil ki.. egitim verdigim cocuklar bu vucudun daha iyisini sifirdan 5 6 ayda yapiyorlar
    Tamam 3 ay sonra arkadaş foto atsın görelim bakalım

Evet fotoğraftaki elemanda fazla bir kas kütlesi yok,düşük yağ oranı+ortalama bir kas kütlesi ile bu vucuda ulaşmak mümkün gibi ama gözardı edilen şey adamın kas simetrisi ve genetiği, estetik olarak bu vucuda ulaşmak tam takım çalışınca 2 yıl gibi bir süre tabiki almaz ama bu arkadaş daha yeni spora adapte olması,hareketlerin formu filan derken baya zaman kaybedecektir diye düşünüyorum.

Dediğim gibi arkadaş 3 ay sonra foto atsın karşılaştıralım

Senin dediğin gibi kolay olsaydı yazlıkcı tayfa 3 6 ayda kas yapıp spor yapmayı bırakırdı,ama ne yazık ki çoğu hiçbir şey kazanamadan sporu bırakmış oluyorlar.

• fotoğraftaki vücutta pek bir şey göremedim ben. ideal bir vücut gibi de durmuyor. zayıf ve karın kasları bile zor gözüküyor bu zayıflıkta ''en azından'' karın kasları biraz parçalı olmasını beklerim. ha herkesin hedefi ayrıdır ama bu vücut 3-4 ay gibi bir sürede elde edilebilir.genetik,iyi beslenme ile bu süre daha bile kısalabilir hatta.
  • GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    Birsey gorememeniz normal cunku birsey yok ki, sokaktaki 3 gencten birinin vucudu bu. Yazan arkadasin bb ile uzaktan yakndan alakasi yok :)
  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    yabancıların filmlerinde gördüğümüz çömez , uyuşturucu alıp sokak dövüşü yapan artist çocukların vücudu detected olmuş hocam. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

yabancıların filmlerinde gördüğümüz çömez , uyuşturucu alıp sokak dövüşü yapan artist çocukların vücudu detected olmuş hocam. :D

Hocam benim asıl hedefif kit haringtonun vucudu sadece 23 nisanda tatile gitmeyi dusunuyorum o zamana kadar ne olurum plajda merak ettim :)

Saglam calisip yersen 1 seneyi bulmaz olursun. Ama karın kasları için feci calisman lazım ilk kez yapiyorsan 1 seneye kadar alabiliyor gelişmesi.

Öğrencilerimden birinin resimlerini koydum sana örnek olması için, ilk resimde geldikten 2 ay sonra, sondaki 2 resim 6 ay sonra. Daha öncesinde senin gibi bir vücudu vardı sıska birşeydi sanıyorum 65 kilo civarı idi 1.78 boy ile. Şimdi 80 kilo (Naturel bu arada bu güne kadar protein tozu bile kullanmadı 4-5 ay şu son bir aydır zorla aldırdım. Öyle ahım şahım bir beslenmesi yok günlük protein ihtiyacının %50sini anca alıyordur çalışma ve dershanesinden dolayı, ben iteliyorum sürekli, iyi bir genetiği var diyebiliriz. Düzgün beslenip dediklerimi yapsa çok daha ileride olurdu. Genetik kısmında şanslı isen 1-2 ayda gelişme görüyorsun demektir sağlam çalıştığında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 29 Ekim 2018; 0:46:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.