Kilom duzgun cikmadi tartinin yerini degistirmisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
Tamam 3 ay sonra arkadaş foto atsın görelim bakalım
Evet fotoğraftaki elemanda fazla bir kas kütlesi yok,düşük yağ oranı+ortalama bir kas kütlesi ile bu vucuda ulaşmak mümkün gibi ama gözardı edilen şey adamın kas simetrisi ve genetiği, estetik olarak bu vucuda ulaşmak tam takım çalışınca 2 yıl gibi bir süre tabiki almaz ama bu arkadaş daha yeni spora adapte olması,hareketlerin formu filan derken baya zaman kaybedecektir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi arkadaş 3 ay sonra foto atsın karşılaştıralım
Senin dediğin gibi kolay olsaydı yazlıkcı tayfa 3 6 ayda kas yapıp spor yapmayı bırakırdı,ama ne yazık ki çoğu hiçbir şey kazanamadan sporu bırakmış oluyorlar.
Alıntıları Göster
3 ay değil 8 ay geçmiş, gelişmen ne yönde bakalım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Torneol
3 ay değil 8 ay geçmiş, gelişmen ne yönde bakalım ?
Alıntıları Göster
muhtelemen bırakmıştır, şu kadar sürede ne kadar olurum gibi soru soranların devamlılığı sağladığını hiç görmedim ama belki arkadaş istisnadır
Hocam bu süre zarfında antremanı haftada 4 e indirip full body yapmak zorunda kaldım vize final haftaların oldu hepsinde 1 hafta ara vermek zorunda kaldım yani 1 ayım eksik ordan full body devam ediyorum hala genetigimin çok iyi oldugunu düşünmüyorum ama son halim ve ölçülerim şöyle en son 40 gün önce ölçüm yaptırmışım ölçümler hep aynı kişi tarafından yapıldı yukarıdada eski ölçümlerin mevcut süreç içinde beslenmeye dikkat edemedigim zamanlar oldu en cok zorlandıgım şey kompleks karbonhidrat almak ve gögüs kısmım çok zor gelişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme