Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 2547 (Bu ay: 3)
Merhaba dostlar,
Baska bir konusu varsa bulamadim, sözde efsane cuma kampanyasından alınan ürünler ile ilgili birçok kişiden ve platformdan şikayet başlıklarına rastladım. Birçok kişinin 2 haftadır ürünleri ya gönderilmiyor ya bekletilmeye devam ediliyor ya da tek taraflı iptal ediliyor.
Ben de efsane cuma kampanyasından bir ürün aldım 24 kasım tarihinde ve 28'i günü Bakırköy şubesine varmış olmasina rağmen 11 gündür mertere tarafıma teslim edilmedi. Her telefon acisimda aynı tepkiler, sacma özür dileyisler ve samimiyetsiz boş konusmalarla karsi karsiyayim.
Bunun için toplumca bir hareket baslatalim diyorum. Amazon diyoruz, dünya ilerliyor diyoruz, bu tip firmalar ve olusumlar gelişmek isteyen ülkelerin önünde engel teşkil etmektedir. Bunlarla ilgili ciddi yaptırımlar uygulanmalidir. Hepsijet adı altında ne idüğü belirsiz bir şubeye sahip olmayan, gönderilen ürünü göremediğiniz ve neye hizmet ettiği belli olmayan bir firmanın faaliyet göstermesi acilen durdurulmalıdır.
Bu durumlar ciddi dolandırıcılık sınıfına giren konulardır. Günlerce insanların paralarını elinde tutup, fiziken var olmayan malları şubeden zaten teslim alınmıyor kisvesi ile varmış gibi gösterip insanların zamanına ve paralarına el koymak artık kabul edilemez ve acilen buna karşı bir yaptırım şarttır.
Bu konu altında sorun yasayan kisilerin mesaj atmalarını ve toplunca ilgili mercilerle görüsüp ciddi yaptırımlar uygulanmasi icin görüsülmesini talep etmekteyim.
Lütfen ilgilenen arkadaslar konuyu öne cikartsinlar artık bir değişim şart.
Şimdiden herkese bol sans
|
Arkadaşlar araba alacak olanlar kaçırmasın. Çok ucuz fiyata bir daha böyle şans gelmez. Teşekküre gerek yok
Sahibinden Ayasofya Açılışı görmüş satılık araç....
Ne diyeyim, ülkede artık söylenecek söz kalmadığını düşünüyorum. Gezegendeki 4.5 milyar yıl içinde, şu zamanda şu ülkede olmak..
Gençlere şimdiden bol şans diliyorum
|
Custom loop
|
Kisa ticari ceviri ucretli
|
2.el forumlarının resmen bitik olması
|
|
Load Balance Port Forward
|
Meslek: Dark Coder
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 580
Konularının görüntülenme sayısı: 125.291 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El