< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 17 Şubat 2020; 16:38:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 17 Şubat 2020; 16:38:51 > |
Evet arkadaşlar, maalesef geldi başımıza. Olmaz demeyin, oluyor.
Şubat 2005 üyesiyim. DonanımHaber forumlarında 5 yıl yöneticilik yaptım. Otopark otomobilcilik ve haber sitesinde 150'nin üzerinde köşe yazım vardır. Gerçek hayatta ise bir kamu kurumunda yöneticilik yapmaktayım. Bugüne kadar DH ikinci el sayfasında birçok alışverişim oldu (hepsi ikinci el imzamda mevcut). Referans muhabbeti çıktıktan sonra da şükür asla 4 yıldız bile almadık. Dürüstlük ve adamlık her şeyden önce gelir, paradan da önce... Kargoyu aldıktan sonra hiçbir belge vermeden elini kolunu sallayarak çıkan ve kargoyu 'hiç' eden kuryelerinden tutun da 'halledeceğiz, hemen size dönüş yapıyorum' diye sürekli oyalama taktikleri içerisinde kınadığımız şube müdürüne kadar bu şubeden kesinlikle uzak durun; hatta yolunuz düşerse DH forumdaşlığı adına birkaç laf sokun! Yazıklar olsun diyoruz ama elbette alışveriş yaptığımız Tolgahan kardeşimle birlikte hukuksal mücadele de başlatacağız. Biz onların düştüğü para veya telefon için değil "insanlık, adamlık ve onur için" bu mücadeleyi vereceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Ekşi'ye de taşınırsa konu, bomba olur... Hepinize çok teşekkürler. |
burada birinci asıl mağdur olan @Passenger nicki üyedir, ikinci derecede mağdur olanda sizsiniz.
Sizin kargo ile yaşadığınız sorun kesinlikle @Passenger üyesini ilgilendirmiyor. Ortada ona vereceğiniz bir takip numarasıda yok. alıcıyı mağdur etmemek adına parasını iade edin bence, kargonuz bulunduğu vakit tekrar kendisi ile iletişime geçip satışı tekrarlayalirsiniz. |
Aynen öyle. Benim bir çalışanım 5.5K'lık bir malı hiç edecek; ben o çalışanın oturma organından kan alır gene o parayı çıkarırım. Adam mutlu mesut devam ediyor hayatına. Hırsızlık = rahatlık ve mutluluk bu ülkede!!!
|
Kimsenin günahını almak istemem ama çalmışlardır telefonu. Görüntülerle polise gidin
|
Kargo şirketlerine çok sağlam cezalar verilmediği sürece bu sıkıntılar azalmaz!
Çalışanlar da sağda solda iş bulamayan sabıkalı tipler herhalde.. |
Benim bulunduğum yerdeki MNG kargoda son 2 hafta içinde 3 kargo kayboldu. İkisi bilgisayar biri telefon. Yeni eleman almışlardı meğer o çalmış. Sabıkaya falan bakmıyorlar amele alıyorlar...
|
Oncelikle cok buyuk gecmis olsun, umarim bir an once telefon bulunur.
Alicinin parasini iade ettiniz mi? Yurtici kargo ile gonderin demis olsa dahi size tutanaksiz kagitsiz verin diye belirtmemis alici arkadas ve bence burada hic bir sorumlulugu yok. Sonucta arkadas size parayi gonderirken banka parayi kaybetseydi ve para size ulasmasaydi siz telefonu kargolamazdiniz degil mi? Bence buradaki hukuk mucadelesi yalnizca sizin mucadeleniz olmali, alici arkadasi bu ise ortak etmenin kesinlikle dogru olmadigini dusunuyorum. Tekrardan gecmis olsun. Selamlar |
Bu mağaza müdürü dediğimiz tipler de komple zarara giren müşteriyi ekarte etmeye çalışan taklacı kuşlar zannedersem. Milleti zarara soktuktan sonra
karşıdakini de sürekli geçiştirirler. Acaba müşteriye havadan sudan cevap vermek dışında ne işe yaradıklarını kendileri de hiç düşünüyorlar mı? Bir şube müdürü gösterin de açıp müşteriyi arasın bilgi versin! Kim bunlar? Şubelerin ne telefonu çalışır? ne müdürleri arar sorar? Son zamanlarda zaten Aras mevzularını da okuyoruz, iyice tiksinti verdiler insanlara. |
Verin savcılığa gitsin.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|