Şimdi Ara

3 ayda omuz ne kadar gelişir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar body buildinge başlayalı 2 ay oldu omuzlar 2-3 cm genişlemiş.Ben biraz daha gelişsin istiyorum.Haftada 3 gün çalışıyorum.Kaç ayda 10-15 cm genişletirim omuzu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Omuz Kaslarını Geliştirmek Ne Kadar Zaman Alır?

Omuz kasılarını geliştirme süresi, genetik yatkınlık, beslenme, antrenman yoğunluğu ve tutarlılık gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye değişir. Bununla birlikte, düzenli bir antrenman programı uygulayarak ve uygun beslenme alışkanlıklarını benimseyerek kayda değer sonuçlar elde etmek mümkündür.

3 Ayda Omuz Gelişimi

3 aylık bir eğitim programı ile tutarlı antrenman yapan kişiler, omuz kaslarında önemli gelişmeler gözlemleyebilirler. Düzenli olarak haftada 2-3 kez omuz odaklı egzersizler yapmak, omuz genişliğinde ve definisyonunda artışa yol açabilir.

Antrenman Önerileri

Omuz genişletme için etkili egzersizler şunları içerir:

• Overhead Press
    • Lateral Raises
    • Front Raises
    • Rear Delt Flyes

Bu egzersizler, omuzun ön, orta ve arka bölgelerindeki kasları hedefler ve genel omuz gelişimine katkıda bulunur.

Beslenme ve Dinlenme

Omuz kaslarının gelişimi için yeterli protein ve kalori alımı hayati önem taşır. Protein kas onarımına ve büyümesine yardımcı olurken, yeterli kalori genel enerji seviyelerini destekler. Ayrıca, antrenmanlar arasında yeterli dinlenme süresi, kasların iyileşmesi ve büyümesi için zaman verir.

Sabır ve Tutarlılık

Omuz kaslarını geliştirmek sabır ve tutarlılık gerektirir. Hızlı sonuçlar beklemek yerine, uzun vadeli bir yaklaşım benimsemek ve antrenman ve beslenme programına bağlı kalmak daha etkilidir. Zamanla ve sıkı çalışmayla, omuz genişliğinde ve kas kütlesinde istenen sonuçlar elde edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "Kaç ayda 10-15 cm"den ziyade asıl sorman gereken soru, haftada ne sıklıkla spor yaparsam, nasıl beslenirsem, hangi bölge için ne kadar çalışırsam vb. şeyler olmalı. Misal haftada 2 gün omuz çalış, bacak ve sırt gibi testosteron salgılanmasında kilit rol oynayan bölgeleri verimli çalıştırmazsan 8 ayda gelişeceksen 16 ayda gelişirsin veya hiç gelişemezsin. Kaldı ki 10-15 cmlerden söz ediyorsun
  • Deltoid kasini calistirarak omzunu genisletemezsin. En fazla 1-2cm fark eder. Omuz genisligini asil belirleyen trapez ve ust gogus kaslaridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15cm mi ? Yazlikcilar basti yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki beyler ne yapmalıyım 3 ayda haftada 3 gün omuzdan ne kadar gelişme olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiasha23

Peki beyler ne yapmalıyım 3 ayda haftada 3 gün omuzdan ne kadar gelişme olur ??

Vücut geliştirmeye devam ette öyle 3 ayda veya 3 yılda bişi bekleme. 15 santim az buz bişi değil. Omuz genişliği genetik bir olay.

Vücudun geliştikçe az bir miktar genişlicekler ve geri kalan bölgelerinde geliştikçe belin inceldikçe daha geniş durucaklar
  • Garın gasım kaç günde çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler yorumlar için sağolun.Bugün omuzları ölçtürdüm 107 cm çıktı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersaydin

Garın gasım kaç günde çıkar

DEMEK GARIN GASI İSTİYORSUN HA
  • Badiciyi omuzları gösterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.