Şimdi Ara

1 ayda 5 barfiks çekebilecek duruma gelmem gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar barfiksimi bir türlü geliştiremiyorum kollarım çok zayıf bunun yanında 2 dakikada 30-35 şınav ve 55 mekikde çekmem gerek , bu zamana kadar neredeyse hiç spor yapmadım , 170 boyum , 59 kilom neler yapabilirim . 5 barfiksi yakaladıktan sonra 10 a kadar çıkarmam gerek şuan 1 taneyi zor çekiyorum nizami

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Ayda Barfiks Çekme Rehberi

Barfiks çekmek, üst vücut gücünü geliştirmek için mükemmel bir egzersizdir. Düzenli antrenmanla, 1 ay içinde de olsa barfiks çekebilmek mümkündür.

1 Ayda Kaç Barfiks Çekebilirsin?

1 ayda çekebileceğin barfiks sayısı, mevcut fitness seviyene ve antrenman sıklığına bağlıdır. Başlangıç seviyesindeysen, 1 ayın sonunda 5-10 barfiks çekebilmeyi hedefleyebilirsin.

Kaç Günde Barfiks Çekebilirsin?

Bazı kişiler birkaç hafta içinde barfiks çekebilirken, diğerleri için birkaç ay sürebilir. Bununla birlikte, düzenli antrenmanla ilerleme kaydedeceğinden emin olabilirsin.

Barfiks Ne Kadar Sürede Gelişir?

Barfiks gelişimi kişinin antrenman programına ve yoğunluğuna bağlıdır. Ancak genel olarak, düzenli antrenmanla 2-4 hafta içinde gözle görülür bir ilerleme görebilirsin.

Barfiks Kaç Günde Çekilir?

Birçok faktöre bağlı olarak, düzenli antrenmanla 2-6 ay içinde barfiks çekebilmen beklenir.

1 Ayda Barfiks Çekmek İçin İpuçları:

• Küçük adımlarla başla: 1-2 barfiks ile başla ve zamanla sayıyı artır.
    • Düzenli antrenman yap: Haftada en az 2-3 kez barfiks antrenmanı yap.
    • Yardım al: Başlangıçta, bir direnç bandı veya barfiks yardımcısı kullanarak destek alabilirsin.
    • Negatif tekrarlar dene: Çubuğa zıpla ve yavaşça kendini indir. Bu, sırt kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur.
    • Doğru formu koru: Barfiksi çekerken sırtını düz tut ve omuzlarını aşağıda bırak.
    • Dinlenmeyi ihmal etme: Setler arasında yeterince dinlen, böylece kasların iyileşebilsin.

Sabır ve kararlılıkla, 1 ay gibi kısa bir sürede barfiks çekebilirsin. Antrenman planına bağlı kal, ilerlemeni takip et ve hedeflerine ulaşmaktan gurur duy!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • poset cay kullanıcısına yanıt
    Askeri lise falanmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Askeri lise falanmı

Jandarma astsubay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Set set hareket et. 1 tane yapabiliyorsan, üzerindeki ağrılığı biraz daha arttır ve 4 set bir tane yapmaya çalış bu şekilde 2-3 gün şekilde devam et yararını görürsen devam edersin. 1 ayda 10 barfiks zor görünüyor
  • poset cay kullanıcısına yanıt
    Bi spor salonuna git hocayla falan konuş sınavdan öncede supplement falan içersin belki yararı olur kafein gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Set set hareket et. 1 tane yapabiliyorsan, üzerindeki ağrılığı biraz daha arttır ve 4 set bir tane yapmaya çalış bu şekilde 2-3 gün şekilde devam et yararını görürsen devam edersin. 1 ayda 10 barfiks zor görünüyor

Her ay 1 tane arttırmam gerek hocam aralık ayının alt sınırı 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada dinlenme günleri rastgele şınav çekiyorum
    1.hafta
    Çarşamba 8 8 10
    2.hafta
    Pazartesi 10 10 12
    Pazar 15 15 15
    3.hafta
    Persembe 15 15 17
    Cumartesi 18 18 18

Haftada 1 veya 2 gün barfiks çekiyorum 4 seferde
    3 3 2
    4 3 3
    5 4 4
    6 5 4

belki bir fikir verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda 10k yapmak mümkün..
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.