Şimdi Ara

Spor Salonlarında Adab-ı Muaşeret! (Görgü Kuralları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığımız spor icabı her ne kadar birer hayvana dönüşsekte özümüzde insan olduğumuzu unutmamalı ve bu niteliğin gerektirdiği gibi davranmalıyız.

1.Çalıştığı dumbelleri,aleti vs. set arası sahipsizmiş gibi bırakıp yan taraftaki arkadaşıyla muhabbet edip, siz aldığınızda '' benim setim devam ediyor '' diyen...

2.Çalıştığı aletin yanındaki bir başka çalışma sehpasına eşyalarını koyan...

3.Daha ilk setinizde başınıza gelip kaç set kaldı diye dikilen buda yetmezmiş gibi her set arası bitti mi diye soran bu esnada set bitimine kadar bakışlarıyla taciz eden...

4.Hareketi yanlış yaptığını öne sürerek her fırsatta kadınlara yaklaşma çabası içerisinde bulunan bunun sonucunda kadının o salona bir daha gelmemesini sağlayan...

5.Henüz spora başlayalı 1 hafta olmuş üyenin toplamda 1-2 ay yapıp bırakacağı spor uğruna internetten edindiği bilgileri salonda her selam verdiği üyeye sorup karşılığında aldığı bilgilerle kendi doğrusunu kabul ettirme çabası içerisine giren...

6.Salon içerisinde başkalarını rahatsız edecek tonda sesler çıkararak spor yapan...

7.Salona sohbet,muhabbet,arkadaş ortamı yapma amacıyla gelen...

• 3. Secenekteki insanlara uyuz oluyorum bir de. Sen bir hareketi yaparken kardesim o şöyle yapiliyor falan deyip akil verenlere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 2 Haziran 2017; 18:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ü ben yapıyorum galiba :D

salonda tek rack var haliyle sormak zorunda kalıyorum setini bitirmesini beklerkende formuna filan bakıyorum

• legit konu.

+rep

• Torneol kullanıcısına yanıt

Soyle bi dusundum de Ben de yapiyorum galiba bundan sonra biraz daha dikkatli olcam

Yalniz bizim salonda 4 ten cok var abi bunlar kadinda ayirt etmiyor bugun baskasina yarin baska kadina sg yavsayacaksan birine yavsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ako07 -- 2 Haziran 2017; 20:23:10 >
  • ako07 A kullanıcısına yanıt
    Benim salonda da öyle bir adam var adam ister 40 yasinda ister 20 her kadina yavsiyor bir kere bir erkeğe gidip o hareket öyle yapılır falan dedigini gormedim full kadinlara

• Abi kaç setin kaldı sorusu efsanedir

Sanki tapusunu alacam aletin gavat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi hareketi yapan insana kaç set kaldı diye sormaktan daha doğal bir şey var mı? napayım adam kalktığı gibi alete mi çökeyim. ha eğer bunu yapmak istiyorsam beraber yapalım mı diye sorarım. insanız sonuçta iletişim gerekiyor yoksa anlaşmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 3 Haziran 2017; 4:4:56 >
  • salon hocalarının spora gelen kadınların başına üşüşmesi
    salon hocasıyla kanka olan tipler
  • Set arasi muhabbet etmem, eden adam yanima gelir ben setime devam ederken dinlerim, baska harekete geciste dinlenmeyi briaz daha uzun tutarak sohbet ederim.

Suyumu yanimda, telefon cebimde, kulaklik kulagimda, havlu boynumda gezerim.

Cok gerekirse hareket sirasini degistiririm.

Salonda kadın yok :D

Kendimi elestirmek istedim, gayet uygun herhalde.

Ben en cok, yatarak yapilan bir hareketde havlu kullanmayan yaratiga sinir oluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac setin kaldi sorusunda bir sey goremiyorum. Adam sonucta seni gozlemlemiyor, yeni baslayip baslamadigini da bilemez.

Ben de cok sorarim kac setin kaldi diye, 1 set kaldiysa bekliyorum yoksa baska harekete geciyorum

• Genel olarak son jenerasyonun , hep paşa çocuğu gibi yetiştirilmesinden kaynaklı bir durum var ... Instagram çocukları...

Toplum içinde yaşamayı bilemiyor bazıları . Efendi olanlar da çok ama...

Dumbell değil , bench değil ... Plaka sıkıştırma zımbırtıları var ya... Boşta diye aldım birini . Arkamdan sesleniyor " Abi ben onu kullanacaktım!!"

Ulen ,1m ötede 10 tane daha var .Beni kessen yapmam bunu .

• arkadaşlar 4. seçenekte bir anlam bozukluğu yaratmışım düzeltiyorum:)
    Kaç setin kaldı diye sorulması gayet normal bir soru buradaki mesele her set bitiminde gelip sürekli sormaları aynı zamanda karşına geçip hadi artık bitir de git tarzında seni izlemeleri yoksa gelir 1 defa sorarsın o esnada ısınırsın göz ucuyla aletin boşaldığı anı kollarsın biz böyle yapıyoruz
  • Bizim salonda 3aylik uyelik kampanyasi kalktigindan beri ortam elitlesti. herkes kibar eski uyeler. herkes anlayisli..

Hemde Keçiören Belediye salonu olmasina ragmen.

hep bu yeni başlayan bebeler mankafa oluyor

• 8. Süperset yapıyorum diyerek birden fazla alette aynı anda hak iddia edenler,

9. Çalıştığı ağırlıkları kendinden sonrakini düşünmeden yerde veya barda bırakanlar,

10. Bana göre komik ağırlıklarla çalışırken anıranlar, ortalığı inletenler,

11. Set arasında eline telefonu alıp aletten kalkmadan en az 5'er dakika takılanlar,

12. Üzerinden sarkan bir atleti zayıf vücuduna geçirip hem oturup kalktığı yere ter banyosu yaptırıp hem de teşhircilik yapanlar,

12. Set aralarında tişörtü sıvayıp karınlarına (göbeklerine) bakanlar,

13. Gözünün önünde hareketi sakatlanma açısında yapan acemi olduğu halde kendi aralarında muhabbet eden ve ilgilenmeyen hocalar, vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarar -- 6 Haziran 2017; 8:3:11 >
  • Oturacağı yere yatacağı yere plajdaymis gibi havlu serip o aleti sahiplenenleri unutmamak lazım sınır olurum 😁

• vücut yapıp kendini besyöcü olarak tanıtan lise mezunu tiplere ne demeli ? :D
    adam güya pt hizmeti veriyor profiline yazmış ''sporcu beslenmesi,diyet,online pt'' vsvs diye.
  • Kesinlikle fiyat arttıkça kalite de artıyor,
    Yüksek fiyat olunca da bize çok gelmiyor
    Neyse idare ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 8 Haziran 2017; 14:23:16 >
  • Eşyaların nereye koyulacağı hep dert olmuştur. Ben sabah ve öğle vakitlerinde spor yaptığım için ben bu sıkıntıyı çekmiyorum ama bir iki kere akşam gitmiştim ve her yer her yerdeydi.

Kaç set kaldı sorusuna gelince, bence bu gayet normal. Asıl anormal olan bu soruyu duyup da tribe girmek. O sorar, sen söylersin. Gerekirse sen dinlenirken diğer arkadaş başlar. Böylelikte ortada hiçbir problem kalmaz.

Hareketin yanlış olduğunu tek bir istisnada söylerim, Squat .Squat düzgün yapılmadığı takdirde kalıcı sakatlıklara sebep olacaksa mutlaka müdahale ediyorum. Diz, bel, sırt formunu oturtmadan yapılan squatı gördüğümde gerçekten yüreğim sıkışıyor ve müdahale etmezsem vicdan azabı duyuyorum. Onun dışında kim nasıl yaparsa yapsın, ağzımı açmam.

Son olarak, salona sohbet muhabbete gelen görmedim ama instagram için gelen en az 3 kişi biliyorum.

• Ben de 30 yaş üstü kaslı herkese kendi doğrusunu kabul ettirmeye çalışan salon BRO larından nefret ediyorum. Laterall raise yapıyorum gelmiş bana sormadığım halde, HAREKETİ YAYLANARAK YAP TAM KALDIRIRKEN VÜCUDUN YAYLANSIN diyor. Momentumla yap diyor yani nereden öğrenmişse bu saçmalığı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.