Şimdi Ara

DH FORUM KURALLARI MADDE 16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://resim.donanimhaber.com/m_47812816/tm.htm

DH FORUM KURALLARI MADDE 16

ben böyle bir kuralın olduğunu bilmiodum bilmeyenler öğrensin.

• 16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

İlginç...
  • bu dh niye bu kadar gölgesinden korkuyo anlamıyorum, siyasi konuları geçtik bi ürün hakkında bişeyler paylaşmak lazımki tüm üyelerin kulağına küpe olsun.

yalan mı söyliyelim ürün süperdi diyede sonra başkasınıda yanlış yönlendirelim?
  • Firmaların reklamı yapılıyor ama? Sen bir firmanın reklamını yapıyorsan, buradaki üye de reklamı görüp gidip alıyorsa ve memnun kalmayıp, bunu burada dile getiriyorsa suçlu öyle mi? iyiyi gör kötüyü görme. Biz millete aldırtırız sorunu alakadar etmez oh ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 28 Mart 2011; 2:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bu dh niye bu kadar gölgesinden korkuyo anlamıyorum, siyasi konuları geçtik bi ürün hakkında bişeyler paylaşmak lazımki tüm üyelerin kulağına küpe olsun.

yalan mı söyliyelim ürün süperdi diyede sonra başkasınıda yanlış yönlendirelim?

Valla bu kadar tırsak bir site görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Firmaların reklamı yapılıyor ama? Sen bir firma nın reklamını yapıyorsan, buradaki üye de reklamı görüp gidip alıyorsa ve memnun kalmayıp, bunu burada dile getiriyorsa suçlu öyle mi? iyiyi gör kötüyü görme. Biz millete aldırtırız sorunu alakadar etmez oh ne güzel.

Aynen katılıyorum.Sırf şu hepsiburada'yı koruduğu için bi ara bu siteden soğumuştum.Bir tane kötü haber yazdırmıyorlar.Çok ayıp.
  • Arkadaşlar yönetim hakkında yada forum hakkında kötü amaçlı yada agresif yazılar yazmayalım lütfen eminimki onunla ilgili bir maddede vardır ve konu kapanmasın. kapanmasınki bu durumdan bi haber olan arkadaşlarımız bu tarz konular açıp ceza yemesinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ASUS'tan çektiğimi yazdım diye konum kitlendi 2 sefer.Burası paylaşım forumu olmalı,insanlar görüşlerini paylaşabilmeli.Ama Donanımhaber için ticari kaygılar daha önce geliyor sanırım,para tatlı tabi.

Not: Karalamaya ben de karşıyım,o konuları kilitleyin;ama düzgünce yazıyorsak ne diye siliyorsunuz.
  • Dava olayı falan oluyor sanırım o yüzden.

Tabii burada benim anlamadığım bir nokta var örneğin ekşisözlük'te firmalara, siyasilere giydirme olayı bayağı oluyor neden onlarda bir sıkıntı yok yada var mı?
  • TTNET bir firma yerine daha çok bi oluşum gibi görülmeli..Türkiyede 25 milyon internet kullanıcısı varsa bunın 20 milyonu TTNet kullanıyor..Hani özel bi firma olsa Sapphirer, Casper vs vs gibi madde 16 güzel de TTNET firmalıktan çıktı bence..Sorunumuzu bildirip, sövebilmeliyiz
  • Biraz daha dik ve cesur bir duruş beklerdim.

Olmadı...
    Yakışmadı...
  • ttnet'in reklamları var diye uydurulmuş kural.kılıfına uydurulmuş yani.yoksa konu açılıyor millet 5800 a sövüyor öbürü iphone a sövüyor nokia ile apple adam değil mi o konular neden kalıyor
  •  DH FORUM KURALLARI MADDE 16
  • herkesin bilmesi gerek kuralları
  • En iyisi yeni bi forum açmak ve konu dışındakilerin hepsinin oraya gitmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

En iyisi yeni bi forum açmak ve konu dışındakilerin hepsinin oraya gitmesi.

Verildi
  • şikayet etmek yok,küfür etmek yok,açık resim paylaşmak yok,ne var lan it ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2121

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

İlginç...

Ohara... o zaman mobil cihazlar forumundaki herkes banlanacak. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Firmaların reklamı yapılıyor ama? Sen bir firmanın reklamını yapıyorsan, buradaki üye de reklamı görüp gidip alıyorsa ve memnun kalmayıp, bunu burada dile getiriyorsa suçlu öyle mi? iyiyi gör kötüyü görme. Biz millete aldırtırız sorunu alakadar etmez oh ne güzel.
  • Yok artık, burda biz şikâyetlerimizi ve mağduriyetlerimizide paylaşmayacaksak ne yapacağız. Ben mağdur oldum oku, sen mağdur olma dimi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.