Şimdi Ara

Technopat Sosyal Kuralları vs DH Forum Kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
8.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH forum ailesi merhabalar.İlgilendiğim akıllı telefonlar ile ilgili başlıkları DH üzerinden takip ediyorum. PC üzerine olan konuları ise technopat üzerinden takip ediyordum.Bu gün technopat sosyalde reklam içerikli mesaj yazdığım gerekçeşiyle 30 gün uzaklaştırma aldım.Ceza aldığım mesajı bildirmedikleri için kendi mesajlarım içerisinde gezdim ve ekte yer alan mesajımı buldum.En alt kısımda yer alan fatalstroke adlı kullanıcıyım.

Technopat Sosyal Kuralları vs DH Forum Kuralları

Fotoğrafta sorun yaşayan arkadaşlar için metin olarak ekliyorum.
    Monitör konusunda tavsiye isteyen bir kullanıcıya verdiğim yanıt:"BENQ olanı kullanıyorum memnunum. Fiyatı düşmüş bu arada. İkinci monitör mü alsam diye düşündüm. :)

Bende 1050 Tİ ile kullanıyorum."

Bu mesajımda yazdıklarımın 30 günlük bir uzaklaştırmayı hak etmediğini düşünüyorum. Herhangi bir ücret almadan bu siteler üzerinde etkileşimde bulunuyoruz.Uzaklaştırmayla beraber orada edindiğim arkadaşlarımla olan iletişimimde engellenmiş oluyor.Uzaklaştırma sona erdikten sonra ceza sistemi ile ilgili bir eleştiri mesajı yazacak ardından aktif üyelikten ayrılacağım.

Technopat üzerinde paylaşım hakkım olmadığından sizlerin görüşlerini almak istedim.

Sizce görüşlerimde yanlış olduğum kısımlar var mıdır?
    DH forum sitesiyle benzer bir sorununuz oldu mu?
    Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 10 Mart 2018; 2:38:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adı Technopat olan bir sitenin Türkçe kullanımına bu kadar dikkat etmesi trajikomik. Bir aralar ben de bu forumda takılıyordum fakat birbirinden saçma o kadar fazla kural var ki. Hele moderatörler hiç yazım hatası yapmasa neyse diyeceğim. Ben Türkçe kullanımına çok dikkat eden biriyim, moderatörlerin düzenlediği her 3 konunun 2'sinde yazım hatası var. Daha moderatörler yazım hatası yapıyor, forumdaki tüm üyelerden yazım hatası yapmamaları bekleniyor.

Yetkililer asabi, bir soru sorarsın dik dik cevap verirler, kullanmak istemiyorsanız çıkış tuşu şurada, derler; insanları eziklerler, her şeyi bildiklerini sanarlar, bir ton şey.

Saçma olan kural ihlallerinden birkaçı:

-Virgülden sonra boşluk bırakmamak

-Kısaltmalarının hepsini büyük harfle yazmamak

-Yazım hatası olan mesajı alıntılamak (En komiği de bu )

...

Edit: İmla
  • bir 30 gün de buradan gelsin

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Canları sağolsun hocam.
    Birkaç kelime yazmadan , fikirlerimizi dile getirmeden önce bu kadar kasılıp rahat konuşamayacaksak boşuna emek vermişiz zaten.

• Manyak bunlar cidden ben 3-4 yil once biraktim burada gezmeyi. Technopat adinin hakkini veriyorlar cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 10 Mart 2018; 3:37:17 >
  • Technopat Kuzey Kore gibi karanlıktır. Oranın yöneticileri ne diyorsa o. Üyelerin söz söyleme hakkı yok. Burası da diğer özgür ülkeler gibi. Suç işlemediğin sürece saçma sapan sebeplerden kısıtlama almazsın. Oranın üyelerine acıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir şey yokken benimle aynı düşüncede olmayan saygıdeğer admin beyler tarafından bir bölümde 5 aylık ban yedim. burası daha karanlık.

• Delirmişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum kuralları!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlamadığım şey o kadar banlamalarına rağmen virgül koymadın vs. diye insanların hala gidip orada takılması.

nasıl gidip hala takılıyor insanlar? üstüne ilk bandan sonra imlaya dikkat ediyorlar :D

iNaDıNa iML@ kAtLi uLaN

• Arkadaş bir insan. Dan sonra boşluk bırakmadı diye ban yer mi ?

Ben yedim

• Forumda ana bacı küfür etmek 1 hafta

Admine yanlışını söylemek 1 ay ban

Teknopat daha adil

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Arkadaş bir insan. Dan sonra boşluk bırakmadı diye ban yer mi ?

Ben yedim

• Salak bunlar ya. Biri şey ss'ini atsın "çöp mausunuzla size iyi günler dilerim." mallığın zirvesi o ssde resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan daha çok istikrar olduğu kesin orada

• Muhtemelen BenQ yerine BENQ yazdığın içindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğiniz sebeple olsa yazım hatası sebebiyle olmalıydı. Bunun dışında yazım hatasının cezası 1 gün. Reklam içerikli mesaj denilmiş ve 30 günlük bir süre almışım.

• Yönetim olarak biraz katı buluyorum. Benimle benzer durum yaşayanların açtığı konulara şu şekilde yanıtlar verilmiş;
    "Bizim bu zaman kadar ne kadar geliştiğimiz bellidir. Her ortamın kendine göre kuralları vardır. Uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorsanız sağ üst köşede çıkış butonuna basarak sosyale bir daha girmezsiniz olur biter. Donanımhaber ile yola devam edin siz en iyisi."

-Tamam Maho ağa gidiyoruz köyünden diyesi geliyor insanın.

Dikkat ederseniz "bizim bu zaman kadar" kısmında yazım hatası var. Kendilerine ceza veriliyor mudur? Bu soruya verdikleri yanıt;
    "Mesajı yazdıktan 10 saniye sonra fark edip düzelttim. Düzenleme geçmişini de atabilirim kanıt olarak. Ayrıca günde yüzlerce mesaj yazan birinin ufak tefek yazım hataları da tolere edilebilmelidir mutlaka. Üyeler üzerinde de gerekli toleransı göstermeye çalışıyoruz."

Bunlar sadece birer örnek.

Bu vesileyle yanlışımızı fark edip o yoldan dönmüş olduk. Bu iştede vardır bir hayır.

• Adı Technopat olan bir sitenin Türkçe kullanımına bu kadar dikkat etmesi trajikomik. Bir aralar ben de bu forumda takılıyordum fakat birbirinden saçma o kadar fazla kural var ki. Hele moderatörler hiç yazım hatası yapmasa neyse diyeceğim. Ben Türkçe kullanımına çok dikkat eden biriyim, moderatörlerin düzenlediği her 3 konunun 2'sinde yazım hatası var. Daha moderatörler yazım hatası yapıyor, forumdaki tüm üyelerden yazım hatası yapmamaları bekleniyor.

Yetkililer asabi, bir soru sorarsın dik dik cevap verirler, kullanmak istemiyorsanız çıkış tuşu şurada, derler; insanları eziklerler, her şeyi bildiklerini sanarlar, bir ton şey.

Saçma olan kural ihlallerinden birkaçı:

-Virgülden sonra boşluk bırakmamak

-Kısaltmalarının hepsini büyük harfle yazmamak

-Yazım hatası olan mesajı alıntılamak (En komiği de bu )

...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 10 Mayıs 2018; 17:28:37 >

• Aslında ben yönetici olsam ben de disiplin için biraz sert olurdum fakat bunlar çok ayrı bir kafada. Ayrıca yöneticileri de öyle bir havadalar ki sanarsın MIT'de profesör. Her soru soranı terslemeler falan... Çok itici bir ortam.

• Ben orayı kullanmayı istiyorum ama ne zaman işim düşüp konu açsam ceza veriyorlar

• aynen reklam yapıyordun değil mi? appleda bana reklam verdi, pazarlama şubesini kapatıp bana devredeceklermiş, artık reklamları forumlardan götürecez.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.