< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 10 Mart 2018; 2:38:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 10 Mart 2018; 2:38:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Technopat Kuzey Kore gibi karanlıktır. Oranın yöneticileri ne diyorsa o. Üyelerin söz söyleme hakkı yok. Burası da diğer özgür ülkeler gibi. Suç işlemediğin sürece saçma sapan sebeplerden kısıtlama almazsın. Oranın üyelerine acıyoruz.
|
Manyak bunlar cidden ben 3-4 yil once biraktim burada gezmeyi. Technopat adinin hakkini veriyorlar cidden
|
Android Oyunlar bölümüne kendi android oyunumun konusunu açtım diye banlandım. Sebep reklammış.
Şaka galiba başka birinin oyununun reklamını yapmak normal ama kendi oyununun reklamını yapmak yasak. UZAK DURUN. EGOİST MODERATÖRLER. |
Adı Technopat olan bir sitenin Türkçe kullanımına bu kadar dikkat etmesi trajikomik. Bir aralar ben de bu forumda takılıyordum fakat birbirinden saçma o kadar fazla kural var ki. Hele moderatörler hiç yazım hatası yapmasa neyse diyeceğim. Ben Türkçe kullanımına çok dikkat eden biriyim, moderatörlerin düzenlediği her 3 konunun 2'sinde yazım hatası var. Daha moderatörler yazım hatası yapıyor, forumdaki tüm üyelerden yazım hatası yapmamaları bekleniyor.
Yetkililer asabi, bir soru sorarsın dik dik cevap verirler, kullanmak istemiyorsanız çıkış tuşu şurada, derler; insanları eziklerler, her şeyi bildiklerini sanarlar, bir ton şey. Saçma olan kural ihlallerinden birkaçı: -Virgülden sonra boşluk bırakmamak -Kısaltmalarının hepsini büyük harfle yazmamak -Yazım hatası olan mesajı alıntılamak (En komiği de bu ) ... Edit: İmla |
anlamadığım şey o kadar banlamalarına rağmen virgül koymadın vs. diye insanların hala gidip orada takılması.
nasıl gidip hala takılıyor insanlar? üstüne ilk bandan sonra imlaya dikkat ediyorlar :D iNaDıNa iML@ kAtLi uLaN |
Salak bunlar ya. Biri şey ss'ini atsın "çöp mausunuzla size iyi günler dilerim." mallığın zirvesi o ssde resmen
|
Bir kez dahi girmişliğim yok bu siteye.. Siz ne arıyorsunuzda giriyorsunuz?
|
Turk Lirasi kisaltmasimi "TL" yerine "tl" diye yazdigim icin 7 gun ban.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 10 Mart 2018; 3:37:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 10 Mayıs 2018; 17:28:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |